Sirija

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#31676 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

kakvi štakori u asadovoj vojsci
isti četnici
sarajevoxxxx

#31677 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

AleksoMKD wrote:
5 0 5 wrote:
AleksoMKD wrote: Jazidi se ne racunaju za ljude sto se tice ISISovaca.
Maltene steknes dojam da bi sex robinje trebale biti zahvalne sto nisu pobijene ko nevjernice nego su samo u ropstvu gde ih prodaju kao stoku debilima koji ih siluju.

Oni se cak hvale time.
uopste nije bitno sta taj sljam misli i do cega drzi.
Nije bitno za normalne ljude, ali moramo uzeti u obzir da oni i njihovi fanovi razmisljaju drugacije. Cak i puno ljudi koji osudjuju ISIS-ovce (da mi oproste ovce) kada prave zlocine ne mare puno za Jazide.
Govorim pre svega o ljudima sa bliskog istoka.
Pogresan zakljucak.Mediji daleko vise izvjestavaju o zlocinima koji su pocinjeni nad manjinama.Evo ovaj zadnji masakr nad gradjanima Reke, da su kojim slucajem poginuli Jezidi ili Kurdi sve svjetske agencije bi o tome izvjestavale.A posto nisu manjine, a i nije poginuo ni jedan novinar, nece se nesto posebno ni izvjestavat.
walter kurtz

#31678 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

japin_mutapi wrote:kakvi štakori u asadovoj vojsci
isti četnici
Evo japina i njegovog fonda rijeci štakori i pacovi :lol:
diwani

#31679 Re: Sirija

Post by diwani »

T-72 wrote:Samo ja ne bih izdvajao nijedan deo teksta,sve sam odlicno napisao mada mozda i ti mislis da je ta grupa ,,dobrih samaricana,boraca za ljudska prava,poznatih humanista" zvanih isil zauzela avio-bazu Tabku samo sa jednim ciljem,da bi se sadisticki izivljavala?
ja mislim da je kod vas na MCM forumu bila proglašena trodnevna žalost :izet:
dragma
Vozim: Pješe

#31680 Re: Sirija

Post by dragma »

sarajevoxxxx wrote:
AleksoMKD wrote:
5 0 5 wrote: uopste nije bitno sta taj sljam misli i do cega drzi.
Nije bitno za normalne ljude, ali moramo uzeti u obzir da oni i njihovi fanovi razmisljaju drugacije. Cak i puno ljudi koji osudjuju ISIS-ovce (da mi oproste ovce) kada prave zlocine ne mare puno za Jazide.
Govorim pre svega o ljudima sa bliskog istoka.
Pogresan zakljucak.Mediji daleko vise izvjestavaju o zlocinima koji su pocinjeni nad manjinama.Evo ovaj zadnji masakr nad gradjanima Reke, da su kojim slucajem poginuli Jezidi ili Kurdi sve svjetske agencije bi o tome izvjestavale.A posto nisu manjine, a i nije poginuo ni jedan novinar, nece se nesto posebno ni izvjestavat.
Nije tačno, BBC je već objavio a i mnoge relevantne svjetske agencije su prenijele vijest.

Syria conflict: Raqqa air strikes 'kill dozens'
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30191431
http://www.washingtonpost.com/world/mid ... story.html
http://www.aljazeera.com/news/middleeas ... 08654.html
Last edited by dragma on 25/11/2014 18:47, edited 1 time in total.
T-72

#31681 Re: Sirija

Post by T-72 »

walter kurtz wrote:Raqqu bi poravnao ko Dresden ;-)
:thumbup:
diwani

#31682 Re: Sirija

Post by diwani »

walter kurtz wrote:
sarajevoxxxx wrote:Više od 60 poginulih građana nakon 7 režimskih zračnih udara na grad Reku!
Normalni civili odavno ne žive u raqqi svi su otišli ostali su samo oni ` civili ` koji podržavaju monstrume tako da ono koji ih jebe
ovako nešto izjaviti apsurdno samo pokazuje da se radi o potencijalnom manijakalnom ubici i koljaču :-)
diwani

#31683 Re: Sirija

Post by diwani »

T-72 wrote:
džaba ti se diže na njegovu izjavu, mislio je ''poravnati ko Beograd''.

https://www.youtube.com/watch?v=QS1jJHqBc18 :thumbup:
walter kurtz

#31684 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

diwani wrote:
walter kurtz wrote:
sarajevoxxxx wrote:Više od 60 poginulih građana nakon 7 režimskih zračnih udara na grad Reku!
Normalni civili odavno ne žive u raqqi svi su otišli ostali su samo oni ` civili ` koji podržavaju monstrume tako da ono koji ih jebe
ovako nešto izjaviti apsurdno samo pokazuje da se radi o potencijalnom manijakalnom ubici i koljaču :-)
Očekujem da me se u narednih nekoliko sljedećih postova proglasi cetnikom zato sto sam za assada a protiv idila jer assad je cetnik 8-) :lol:
T-72

#31685 Re: Sirija

Post by T-72 »

diwani wrote:
T-72 wrote:
džaba ti se diže na njegovu izjavu, mislio je ''poravnati ko Beograd''.

https://www.youtube.com/watch?v=QS1jJHqBc18 :thumbup:
Moze i tako,bitno je da se poravna,ti kao stari Raćanin vec patiš :D
Last edited by T-72 on 25/11/2014 20:15, edited 1 time in total.
Herr Flick

#31686 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Nemoj tako.Taj grad jeste sjediste ISILA ali i tu ima normalnih ljudi,civila koji preziru isil u dubini duse ali ih trenutna situacija tjera da se povinuju njima.
dragma
Vozim: Pješe

#31687 Re: Sirija

Post by dragma »

Nova mapa Kobanea, snage YPG-a oslobodile područje oko kulturnog centra koji se nalazi u centru grada.
Image

ISIL kamenovanjem pogubio dvojicu muškaraca optuženih da su homoseksualci

U dva odvojena slučaja pogubljena su dvojica mladića (kamenovanjem do smrti) pod optužbom da su homoseksualci.
Prvi slučaj se desio u Mayadeenu, gradu na istoku provincije Deir Ezzor,u blizini Iračke granice. Navodno su u telefonu dvadesetogodišnjeg mladića pronađene fotografije na kojima se vidi kako on praktikuje sex sa muškarcima
Drugi slučaj se desio u utorak u Deir Ezzoru gdje je takođe kamenovanjem pogubljen osamnaesogodišnji mladić za kojeg je grupa ljudi potvrdila da je gej.
http://www.i24news.tv/en/news/internati ... h-in-syria
sarajevoxxxx

#31688 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Herr Flick wrote:
Nemoj tako.Taj grad jeste sjediste ISILA ali i tu ima normalnih ljudi,civila koji preziru isil u dubini duse ali ih trenutna situacija tjera da se povinuju njima.
Cak i da podrzavaju ISIL, rezim, ili bilo koju drugu vojnu formaciju nije ih dozvoljeno bombardovati.Dijete je samo dijete i nista drugo.Starci, zene, isto tako.

Ne postoje normalni civili i oni koji zasluzuju da ih se mlavi, osim kod licemjerne medjunarodne zajednice koja zatvara oci nad silnim masakrima sirijskog rezima, prosto jer se radi o jadnicima i licemjerima.
walter kurtz

#31689 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

sarajevoxxxx wrote:
Herr Flick wrote:
Cak i da podrzavaju ISIL, rezim, ili bilo koju drugu vojnu formaciju nije ih dozvoljeno bombardovati.Dijete je samo dijete i nista drugo.Starci, zene, isto tako.

Ne postoje normalni civili i oni koji zasluzuju da ih se mlavi, osim kod licemjerne medjunarodne zajednice koja zatvara oci nad silnim masakrima sirijskog rezima, prosto jer se radi o jadnicima i licemjerima.
Isil = nacizam = fašizam taman da mi je babo civil koji navija za isil bacio bi mu bombu ;-)
sarajevoxxxx

#31690 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Ubijati civile je ratni zlocin, pa makar se radilo i o tvom ocu.
walter kurtz

#31691 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Neko i nešto sto navija za isil nije civil pa cak ni čovjek ;-)
aldinjo

#31692 Re: Sirija

Post by aldinjo »

sarajevoxxxx wrote:Ubijati civile je ratni zlocin, pa makar se radilo i o tvom ocu.
Njega jedino vodi mržnja prema muslimanima i ništa više a još opasan preko tastature. :(
walter kurtz

#31693 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

aldinjo wrote:
sarajevoxxxx wrote:Ubijati civile je ratni zlocin, pa makar se radilo i o tvom ocu.
Njega jedino vodi mržnja prema muslimanima i ništa više a još opasan preko tastature. :(
Evo ga znak jednakosti izmedju muslimana i idila kakva jeftina manipulacija btw musliman sam rodjenjem čovjek uvjerenjem Saudijska kurvo ;-)
aldinjo

#31694 Re: Sirija

Post by aldinjo »

walter kurtz wrote:
aldinjo wrote:
Evo ga znak jednakosti izmedju muslimana i idila kakva jeftina manipulacija btw musliman sam rodjenjem čovjek uvjerenjem Saudijska kurvo ;-)
Nije bilo Isila ali i tada ste ovdje širili netrpeljivost.
walter kurtz

#31695 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

aldinjo wrote: Nije bilo Isila ali i tada ste ovdje širili netrpeljivost.
A mi smo :?
sarajevoxxxx

#31696 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

walter kurtz wrote:Neko i nešto sto navija za isil nije civil pa cak ni čovjek ;-)
Ubijanje zena i djece je ratni zlocin.kakvo crno navijanje :-)
aldinjo

#31697 Re: Sirija

Post by aldinjo »

walter kurtz wrote:
aldinjo wrote: Nije bilo Isila ali i tada ste ovdje širili netrpeljivost.
A mi smo :?
Skontat ćeš.
budza

#31698 Re: Sirija

Post by budza »

varvarsko ravnjanje drezdena, berlina, hamburga i jos 161. veceg i manjeg grada u nemackoj nije zaboravljeno.

tvoji upisi su na razini onih koji kolju i ubijaju neduzne.
diwani

#31699 Re: Sirija

Post by diwani »

dragma wrote:Nova mapa Kobanea, snage YPG-a oslobodile područje oko kulturnog centra koji se nalazi u centru grada.
Image

ISIL kamenovanjem pogubio dvojicu muškaraca optuženih da su homoseksualci

U dva odvojena slučaja pogubljena su dvojica mladića (kamenovanjem do smrti) pod optužbom da su homoseksualci.
Prvi slučaj se desio u Mayadeenu, gradu na istoku provincije Deir Ezzor,u blizini Iračke granice. Navodno su u telefonu dvadesetogodišnjeg mladića pronađene fotografije na kojima se vidi kako on praktikuje sex sa muškarcima
Drugi slučaj se desio u utorak u Deir Ezzoru gdje je takođe kamenovanjem pogubljen osamnaesogodišnji mladić za kojeg je grupa ljudi potvrdila da je gej.
http://www.i24news.tv/en/news/internati ... h-in-syria
pa nije to Beograd da se pederijade održavaju
Opetja033

#31700 Re: Sirija

Post by Opetja033 »

budza wrote: tvoji upisi su na razini onih koji kolju i ubijaju neduzne.
Razlika izmedju ovih koljaca i njega je sto prvi imaju muda da odu tamo i kolju. Nivo primitivizma i psihopatije je isti, samo sto ovome jos muda nisu izrasla pa se zadovoljava pokojom drkicom gledajuci kako Assadova falanga ubija zene i djecu.
Locked