Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dragma wrote:Turski premijer Ahmet Davutoglu (nakon što je ranije izjavio kako bi smjena režima Bashara Al Assada trebala biti dio sveobuhvatnog rješenja u borbi protiv ISIL-a), signalizirao je da bi Turska mogla sudjelovati u koaliciji i pokrenuti kopnenu ofanzivu na Siriju, ciljajući terorističke skupine ISIL i režimsku vojsku Bashara al-Assada.
Nejasno ostaje da li je pod pojmom "terorističke skupine" slučajno ili namjerno u isti koš stavio ISIL i SAA!?
Zato je njih Dzo stavio u teroristicku skupinu
Oce sultan u rat ali da je kako da Ameri & co obave sav posao a on na bijelom konju da useta u Damask.
Dole Erdogovnar!
Evo USA zatražila od BiH da pošalje višak naoružanja i municije u Irak. Predsjedništvo BiH razmatra zahtjev. Rekoše da imamo oko 17.000 tona takvog naoružanja i municije ako sam dobro upratio.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo USA zatražila od BiH da pošalje višak naoružanja i municije u Irak. Predsjedništvo BiH razmatra zahtjev. Rekoše da imamo oko 17.000 tona takvog naoružanja i municije ako sam dobro upratio.
Mislis od Federacije, od RS-a ce dobiti tuki.
Zato smo mi europejci i pacifisti
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Evo USA zatražila od BiH da pošalje višak naoružanja i municije u Irak. Predsjedništvo BiH razmatra zahtjev. Rekoše da imamo oko 17.000 tona takvog naoružanja i municije ako sam dobro upratio.
Mislis od Federacije, od RS-a ce dobiti tuki.
Zato smo mi europejci i pacifisti
Ma Federacija i RS su za njih nužno zlo, kikiriki, koji će na kraju milom ili silom nestati u nekom novom istorijskom trenutku.
Da li iko od vas veruje da bi koalicioni avioni dozvolili da im se neko ovokliko približi i da čak bombarduje Kobani dok su ovi nad njim...pa meni je to smešno a dobro je da znam i imena twiteraša za izbegavati (a posle se svi kolektivno ismejavaju Sarajevoxxxx-u)
Današnjim divljanjem i ubijanjem mnoguh civila građana kurda (ispamistički nastrojenih) u raznikm gradovima Turske, od strane kurda PKK komunjara, ove teroriste su se popišale na svoju budućnost. Nakon današnjeg egoizma i arogancije nikad neće bobiti autonomiju. Nikad.
Ako je i bilo prema njima malo ikakve simpatija, sada su sve uništili svojim vandalizmom, svojim komunističkim nihilizmom, vapidne ljušture, bez prošlosti i bez budućnosti. Noževima su boli moškarce sa bradom, samo zano što nisu komunjare.
Kurdi se sada ne mogu vratiti ni na početak - jer islamisti među njimane žele nezavisan Kurdistan kojeg bi komunjare kontrolisale. Sada svjedočimo potpaljivanju unutar-Kurdskog sukoba imeđu islamsta i komunista.
jastuk1 wrote:Današnjim divljanjem i ubijanjem mnoguh civila građana kurda (ispamistički nastrojenih) u raznikm gradovima Turske, od strane kurda PKK komunjara, ove teroriste su se popišale na svoju budućnost. Nakon današnjeg egoizma i arogancije nikad neće bobiti autonomiju. Nikad.
Ako je i bilo prema njima malo ikakve simpatija, sada su sve uništili svojim vandalizmom, svojim komunističkim nihilizmom, vapidne ljušture, bez prošlosti i bez budućnosti. Noževima su boli moškarce sa bradom, samo zano što nisu komunjare.
Kurdi se sada ne mogu vratiti ni na početak - jer islamisti među njimane žele nezavisan Kurdistan kojeg bi komunjare kontrolisale. Sada svjedočimo potpaljivanju unutar-Kurdskog sukoba imeđu islamsta i komunista.
Jebali ti komunjare mater, znaš. Ima da ustaneš kad se kaže komunist. Đubre jedno.
jastuk1 wrote:Današnjim divljanjem i ubijanjem mnoguh civila građana kurda (ispamistički nastrojenih) u raznikm gradovima Turske, od strane kurda PKK komunjara, ove teroriste su se popišale na svoju budućnost. Nakon današnjeg egoizma i arogancije nikad neće bobiti autonomiju. Nikad.
Jebali ti komunjare mater, znaš. Ima da ustaneš kad se kaže komunist. Đubre jedno.
Tako i treba. Ostro i na prvu. Lik Tita se mora braniti!