Siptarska mafija potkupila Ahtisarija...
-
MarcoPolo
#1 Siptarska mafija potkupila Ahtisarija...
FOKUS: BND OTKRILA SPREGU AHTISARIJA I ALBANSKE MAFIJE
POLITIKA - SVET I MI - Petak, Jun 22, 2007 15:19
Nemača obaveštajna služba BND otkrila je da je na privatni račun specijalnog izaslanika UN za Kosmet Martija Ahtisarija prebačeno dva miliona evra, te da su u nekoliko navrata isplaćeni višemilionski gotovinski iznosi za koje se pretpostavlja da se kreću i do 40 miliona evra, piše banjalučki 'Fokus'.
List navodi da je BND izveštaj o tome dostavila generalnom sekretaru UN-a Ban Ki Munu.
Prema izvoru 'Fokusa', nemačka Vlada direktno je zadužila brigadira tajne službe BND Luka Nimana da stavi deo obaveštajnog aparata u službu UN-a, po nalogu i molbi generalnog sekretara svetske organizacije, koji je dobio informacije o korumpiranosti specijalnog izaslanika za Kosmet Martija Arthisarija.
'Nakon što su upućeni na Kosovo, agenti BND otkrili su jasnu i učestalu vezu i komunikaciju između vodećih ljudi albanske mafije, njihovih posrednika i Ahtisarija', navodi list.
'Fokus' navodi, da su sumnje da je albansko rukovodstvo na Kosovu kupilo konačni plan Martija Ahtisarija koji definitivno ide u korist nezavisnosti i otcepljenja Kosova od Srbije, potvrđene u izveštaju dostavljenom Ban Ki Munu.
Prema nalazima agenata BND-a, nekoliko poziva prema zgradi specijalnog izaslanika za Kosovo upućeno je i sa brojeva koji pripadaju albanskom milijarderu Bekšetu Pacoliju.
Agenti BND, kako navodi 'Fokus', zapazili su i da je 12. februara rano ujutro pred Ahtisarijevu zgradu stigao džip koji pripada albanskoj Vladi, nakon čega su iz automobila izašla dva čoveka sa koferima za koje je kasnije iz izvora u zgradi utvrđeno da su bili puni kesa i da su predati Ahtisariju.
'Sličan slučaj dogodio se i dvanaest dana kasnije kada je primećen dolazak crnog mercedesa bez tablica sa Ekshetom Borijem, desnom rukom lidera albanske mafije, koji je u pratnji dva telohranitelja koji su nosili dva kofera doneo drugu višemilionsku isplatu Ahtisariju na ruke', piše 'Fokus'.
Agenti su otkrili da su sva četiri kofera, naknadno zaštićena diplomatskim markicama, bez provere otputovala u Finsku, na kućnu adresu Martija Ahtisarija.
Ma, sumnjiv je bio lopurda, nije ni zeleo da organizuje pregovore, a sad se vidi i zasto...
Nemača obaveštajna služba BND otkrila je da je na privatni račun specijalnog izaslanika UN za Kosmet Martija Ahtisarija prebačeno dva miliona evra, te da su u nekoliko navrata isplaćeni višemilionski gotovinski iznosi za koje se pretpostavlja da se kreću i do 40 miliona evra, piše banjalučki 'Fokus'.
List navodi da je BND izveštaj o tome dostavila generalnom sekretaru UN-a Ban Ki Munu.
Prema izvoru 'Fokusa', nemačka Vlada direktno je zadužila brigadira tajne službe BND Luka Nimana da stavi deo obaveštajnog aparata u službu UN-a, po nalogu i molbi generalnog sekretara svetske organizacije, koji je dobio informacije o korumpiranosti specijalnog izaslanika za Kosmet Martija Arthisarija.
'Nakon što su upućeni na Kosovo, agenti BND otkrili su jasnu i učestalu vezu i komunikaciju između vodećih ljudi albanske mafije, njihovih posrednika i Ahtisarija', navodi list.
'Fokus' navodi, da su sumnje da je albansko rukovodstvo na Kosovu kupilo konačni plan Martija Ahtisarija koji definitivno ide u korist nezavisnosti i otcepljenja Kosova od Srbije, potvrđene u izveštaju dostavljenom Ban Ki Munu.
Prema nalazima agenata BND-a, nekoliko poziva prema zgradi specijalnog izaslanika za Kosovo upućeno je i sa brojeva koji pripadaju albanskom milijarderu Bekšetu Pacoliju.
Agenti BND, kako navodi 'Fokus', zapazili su i da je 12. februara rano ujutro pred Ahtisarijevu zgradu stigao džip koji pripada albanskoj Vladi, nakon čega su iz automobila izašla dva čoveka sa koferima za koje je kasnije iz izvora u zgradi utvrđeno da su bili puni kesa i da su predati Ahtisariju.
'Sličan slučaj dogodio se i dvanaest dana kasnije kada je primećen dolazak crnog mercedesa bez tablica sa Ekshetom Borijem, desnom rukom lidera albanske mafije, koji je u pratnji dva telohranitelja koji su nosili dva kofera doneo drugu višemilionsku isplatu Ahtisariju na ruke', piše 'Fokus'.
Agenti su otkrili da su sva četiri kofera, naknadno zaštićena diplomatskim markicama, bez provere otputovala u Finsku, na kućnu adresu Martija Ahtisarija.
Ma, sumnjiv je bio lopurda, nije ni zeleo da organizuje pregovore, a sad se vidi i zasto...
- jeza u ledja
A gdje je vama Srbima mafija? Mislim, s obzirom koliko ste pokrali u 90-im valjda ste mogli skupit love.
-
klixober
Koliko znam,Albancima je pogrdno ako ih drugi nazivaju Siptarima.
Marco Polo na jednoj temi brani RS,a na drugoj Kosovo.Zazivanje Velike Srbije od "Karlovac,Karlobag,Virovitica" je spalo na "RS se nece ukinuti" i "ne damo Kosovo".Upravo radi ideje Velike Srbije ode Kosovo.Nazalost nekima je potrebno jos mnogo shamara da se okane BiH,sumnjam da ce Kosovo biti otreznjenje.
Marco Polo na jednoj temi brani RS,a na drugoj Kosovo.Zazivanje Velike Srbije od "Karlovac,Karlobag,Virovitica" je spalo na "RS se nece ukinuti" i "ne damo Kosovo".Upravo radi ideje Velike Srbije ode Kosovo.Nazalost nekima je potrebno jos mnogo shamara da se okane BiH,sumnjam da ce Kosovo biti otreznjenje.
Last edited by klixober on 22/06/2007 18:06, edited 1 time in total.
-
oslobad
kad Srbiju svedu na ono sto je bila poslije berlinskog kongresa onda ce i drugi odahnuti na Balkanu,sto znaci odlazak Vojvodine i autonomije Sandzaku ili pripojenje Bosni jer je Sandzak i bio bosanska teritorija.komeba wrote:Koliko znam,Albancima jepogrdno ako ih drugi nazivaju Siptarima.
-
oslobad
a oni nemaju mafije,to je najmiroljubiviji narod na svijetu.taj ti nebi ubio komsiju za psten ili za litru rakije nizasta na svijetu.jeza u ledja wrote:A gdje je vama Srbima mafija? Mislim, s obzirom koliko ste pokrali u 90-im valjda ste mogli skupit love.
- jeza u ledja
Albanija na albanskom - Shqiperiakomeba wrote:Koliko znam,Albancima jepogrdno ako ih drugi nazivaju Siptarima.
.
Albanci - Shqiptaret
(mislim da se ovo 'q' cita kao 'ć')
Znaci Šćiptaret. Mislim da ovo znaci cak nesto 'Zemlja orla' ili tako nesto (otud orao na zastavi). Sumnjam da se vrijedjaju ako ih zoves Siptarima. Mozda je to na neki cudan nacin kod nas postalo uvrjedljivo.
(Slicno je sa hrvatskim izrazom Zidov za Jevreje)
-
from_dust
#8 Re: Siptarska mafija potkupila Ahtisarija...
Republiku srpsku bi htjeli,a Kosovo republiku ni pod razno.MarcoPolo wrote:FOKUS: BND OTKRILA SPREGU AHTISARIJA I ALBANSKE MAFIJE
Znači,kad se Srbija petlja u unutrašnje uređenje i unutrašnju politiku jedne države,kao što je to radila,radi i radiće(ako ikako bude mogla)to je u redu i poželjno.
Kad se neko/bilo ko petlja u unutrašnju politiku i uređenje Srbije to je neprihvatljivo
Neko je ovdje lud
Da,ja sam lud
Neko će mi reći da sam zloban,plitak,jadan itd...........ali šta ću,takav sam
KOSOVO REPUBLJIK,AZEM VLJASI PREDSJEDNIK
-
pesak
Fokus je jedan grozan radikalski radio koji poziva na linc svih radikalskih neistomisljenika...pogotovu LDP-ovaca. Najstrasnije pretnje koje su upucene protivnicima radikala, mogu se cuti na radio fokusu...Ovo su najverovatnije potpune dezinformacije...
nije ti bre Ahtisari isto sto i Toma, Vucic ili Seselj....nije on potkupljiv...ne sekiraj se.
Albanci se zovu Albanci.a ne onako kako si ih ti nazvao.
nije ti bre Ahtisari isto sto i Toma, Vucic ili Seselj....nije on potkupljiv...ne sekiraj se.
-
from_dust
pesak wrote:Fokus je jedan grozan radikalski radio koji poziva na linc svih radikalskih neistomisljenika...pogotovu LDP-ovaca. Najstrasnije pretnje koje su upucene protivnicima radikala, mogu se cuti na radio fokusu...Ovo su najverovatnije potpune dezinformacije...
Sad sam tužan
-
klixober
Znam to,ali mislim da im smeta kada ih nealbanci zovu Siptarima.Ja sam bar imao takva iskustva.Ne znam zasto,mozda zato sto su neki mislili da ce Albance uvrijediti ako im kazu da su Siptari,pa su poceli osjecati odbojnost prema tome i ljutiti se.jeza u ledja wrote:Albanija na albanskom - Shqiperiakomeba wrote:Koliko znam,Albancima jepogrdno ako ih drugi nazivaju Siptarima.
.
Albanci - Shqiptaret
Znaci Šćiptaret. Mislim da ovo znaci cak nesto 'Zemlja orla' ili tako nesto (otud orao na zastavi). Sumnjam da se vrijedjaju ako ih zoves Siptarima. Mozda je to na neki cudan nacin kod nas postalo uvrjedljivo.
-
pesak
DA. Ljute se. To je uvreda. A jeza siri dezinformacije.komeba wrote:Znam to,ali mislim da im smeta kada ih nealbanci zovu Siptarima.Ja sam bar imao takva iskustva.Ne znam zasto,mozda zato sto su neki mislili da ce Albance uvrijediti ako im kazu da su Siptari,pa su poceli osjecati odbojnost prema tome i ljutiti se.jeza u ledja wrote:Albanija na albanskom - Shqiperiakomeba wrote:Koliko znam,Albancima jepogrdno ako ih drugi nazivaju Siptarima.
.
Albanci - Shqiptaret
- suncokret13
a
ARNAUT ?
turski naziv za siptare,albance....
sami izmedju se be se oslovljavaju s siptar...
a sto se tice autonomije ili nezavisnosti.
oni su prvi i poceli s glupostima titov poletarac azem vlasi.............po izlasku iz zatvora ,krajem 80/ti ili pocetkom 90-tih skupljao je pare po moru od siptara slasticara......a od druge vrste onih koji preradjuju i prodaju srebro ( filigrama - nije ).
njihov sistem je bio idu na demostracije i vicu : kosovo repubLJIka i istaknu naprijed Titovu sliku....da ne bi dobivali degenek od milicije.....jer bi u formalnom smilsu milcija udarala po Titu........
nisu bas tako nevini.....
muslimani na kosovu su imali isti tretman kao srbi...........
za vrijeme jna i sluzenja vojske koliko je mladih vojnika pronosalo noz u ledjima ,kojeg mu je zabio vojnik s kosova..... ?
trgovina bijelim robljem .........
koliko je djevojaka s bosansih planina zavrsilo na padinama Prokletija,udate za djuturume od po 90 godina ?
balisti ?
albanska mafija : oruzje i droga ...........
i sto je najvaznije............njihovim dobivanjem nezavisnosti ( o 100 % nema ni govora ,to je iskljuceno ),autonomije,
propada AVNOJ i AVNOJ-ske granice republika nastalih raspadom SFRJ.........
pa ce veliki brat ( Bush )ujutro napraviti republiku Vojvodinu od temisvara ,pa do pirjeke PO,a poslije podne ce Niski kanton prosiriti od Krfa pa do Budimpeste......
ARNAUT ?
turski naziv za siptare,albance....
sami izmedju se be se oslovljavaju s siptar...
a sto se tice autonomije ili nezavisnosti.
oni su prvi i poceli s glupostima titov poletarac azem vlasi.............po izlasku iz zatvora ,krajem 80/ti ili pocetkom 90-tih skupljao je pare po moru od siptara slasticara......a od druge vrste onih koji preradjuju i prodaju srebro ( filigrama - nije ).
njihov sistem je bio idu na demostracije i vicu : kosovo repubLJIka i istaknu naprijed Titovu sliku....da ne bi dobivali degenek od milicije.....jer bi u formalnom smilsu milcija udarala po Titu........
nisu bas tako nevini.....
muslimani na kosovu su imali isti tretman kao srbi...........
za vrijeme jna i sluzenja vojske koliko je mladih vojnika pronosalo noz u ledjima ,kojeg mu je zabio vojnik s kosova..... ?
trgovina bijelim robljem .........
koliko je djevojaka s bosansih planina zavrsilo na padinama Prokletija,udate za djuturume od po 90 godina ?
balisti ?
albanska mafija : oruzje i droga ...........
i sto je najvaznije............njihovim dobivanjem nezavisnosti ( o 100 % nema ni govora ,to je iskljuceno ),autonomije,
propada AVNOJ i AVNOJ-ske granice republika nastalih raspadom SFRJ.........
pa ce veliki brat ( Bush )ujutro napraviti republiku Vojvodinu od temisvara ,pa do pirjeke PO,a poslije podne ce Niski kanton prosiriti od Krfa pa do Budimpeste......
- jeza u ledja
pesak, ti veze nemas sa zivotom, a izgleda ni sa ovim.
Ne zovu se Albanci, vec Siptari. ONI SEBE TAKO ZOVU.
Ako se neki od njih ljute, to je zato sto znaju da bi takvo obracanje sa nase strane trebalo biti uvrjedljivo. Kako je doslo do toga, ko zna.
Ako se neki od njih ljute, to je zato sto znaju da bi takvo obracanje sa nase strane trebalo biti uvrjedljivo. Kako je doslo do toga, ko zna.
- suncokret13
cigani ili romi ?
ili
eskimi ili inuiti ?
eskim u bukvalnom prevodu znaci : onaj ( covjek) koji jede zivu ribu............
a eskimo sladoled ????
ili
eskimi ili inuiti ?
eskim u bukvalnom prevodu znaci : onaj ( covjek) koji jede zivu ribu............
a eskimo sladoled ????
- cyprus
Albanci istina sebe zovu nešto nalik šiptarima, što otprilike znači "narod orlova", ali iz nekog razloga oni sami smatraju to pogrdno ako ih neko drugi tako nazove. Valjda zato drugi i misle pogrdno kad kažu "Šiptari".jeza u ledja wrote:Albanija na albanskom - Shqiperiakomeba wrote:Koliko znam,Albancima jepogrdno ako ih drugi nazivaju Siptarima.
.
Albanci - Shqiptaret
- jeza u ledja
Hmm, cyprus to nekako zvuci jos i najblize istini.
Helem nejse, skrenusmo s teme - albanska mafija.
Helem nejse, skrenusmo s teme - albanska mafija.
-
pesak
Ne ljute se neki, nego svi. To ti je zestoka uvreda.jeza u ledja wrote:pesak, ti veze nemas sa zivotom, a izgleda ni sa ovim.
-
artzy
Ne treba pretjerivati. Naveli su izvore. To je lahko provjeriti.
Mi dobro znamo kako su se pripadnici i funkcioneri UN ponasali u BiH i znamo da tamo ima svasta. Znajuci kako stvari funkcioniraju u svijetu ne bi bilo cudno da je bilo ko kupljen. Ako je McKenzie takva vrsta ljudi, zasto ne bi bio i Ahtisari...
Provjeriti Bundesnachrichtendienst .....
Mi dobro znamo kako su se pripadnici i funkcioneri UN ponasali u BiH i znamo da tamo ima svasta. Znajuci kako stvari funkcioniraju u svijetu ne bi bilo cudno da je bilo ko kupljen. Ako je McKenzie takva vrsta ljudi, zasto ne bi bio i Ahtisari...
Provjeriti Bundesnachrichtendienst .....
-
klixober
Nidje veze,ni rijeci o Kosovu
http://www.bnd.bund.de/cln_027/nn_35512 ... ing=-score
A ja koliko se razumijem,BND nije obavjestajna sluzba sa tajnim agentima,nego informaciona agencija.
http://www.bnd.bund.de/cln_027/nn_35512 ... ing=-score
A ja koliko se razumijem,BND nije obavjestajna sluzba sa tajnim agentima,nego informaciona agencija.
Last edited by klixober on 22/06/2007 19:01, edited 2 times in total.
-
Porsche
- Albanci nevole da ih drugi zovu Siptari
- Bosanci (muslimani) nevole da ih drugi zovu Turcima, Balijama, Mujama i Suljama.
- Jevreji nevole da ih drugi zovu Zidovima
- Srbi nevole da ih drugi zovu Ciganima
itd. itd
Pa dokle se neki od vas misle baviti rasizmom i provokacijama drugih pojedinaca, naroda, nacija?
Postujte sve ljude isto, ne provocirajte druge ako sami nevolite da i vas neko drugi provocira.
Nazivajte ljude, narode i nacije onako kako oni zele da se nazivaju, to je osnovno postovanje i dobra saradnja i relacija izmedju pojedinaca, naroda i sl.
Pozdrav za Pesak
- Bosanci (muslimani) nevole da ih drugi zovu Turcima, Balijama, Mujama i Suljama.
- Jevreji nevole da ih drugi zovu Zidovima
- Srbi nevole da ih drugi zovu Ciganima
itd. itd
Pa dokle se neki od vas misle baviti rasizmom i provokacijama drugih pojedinaca, naroda, nacija?
Postujte sve ljude isto, ne provocirajte druge ako sami nevolite da i vas neko drugi provocira.
Nazivajte ljude, narode i nacije onako kako oni zele da se nazivaju, to je osnovno postovanje i dobra saradnja i relacija izmedju pojedinaca, naroda i sl.
Pozdrav za Pesak