SINTORI U TUZLI

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
jaca-maca

#1 SINTORI U TUZLI

Post by jaca-maca »

ETO BLA BLA :D
Last edited by jaca-maca on 15/11/2010 13:08, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2 Re: SINTORI U TUZLI

Post by plain vanilla »

nego sta da rade s tim psima?
zivotinje u azilu su gladne, gore je , cini mi se , da su u azilu nego da ih ubiju

i stvarno treba nesto poduzeti po pitanju tih lutalica, od njih vise covjek ne moze mirno proci ulicom
jaca-maca

#3 Re: SINTORI U TUZLI

Post by jaca-maca »

ok bi bilo, kad bi ih na human nacim uspavljivali...

a to da se ne moze proci mirno, to je sranje, jednostavno hodas, ignorises ih i nikome nista...
Fozgen

#4 Re: SINTORI U TUZLI

Post by Fozgen »

Opet isto pa ce nastati rat izmedju nas"mrzitelja" zivotnja i drugih "zaljubljenika" u zivotinje.
Vidi Jaco jeli to sto oni rade u skladu sa zakonom, ako nije obavjesti nadlezne sluzbe i to je to, ovako ces samo izazvati 125625666556455 forumski rat na sa-x na temu lutalice ( napustenih ) pasa.
plain vanilla

#5 Re: SINTORI U TUZLI

Post by plain vanilla »

i kad te napadnu ignorises? pravis se mrtav kao da te medvjed napao? :-)

ne treba tom problemu prilaziti kao da su psi vazniji od ljudi, nego stvarno shvatiti da su lutalice problem i traziti rjesenje
niko nista nema od proglasa udruzenja za zastitu zivotinja ako se nista konkretno uradi
najlakse je pisati dopise i zaliti se, ali treba naci nacina da se to rijesi
a u zemlji gdje ni ljudi nisu zasticeni, tesko ces se izboriti za pravo psa lutalice
oni se jesu izborili da se lutalice ne ubijaju, i sta sad?
opet ih pune ulice, azil izgleda strashno..
plain vanilla

#6 Re: SINTORI U TUZLI

Post by plain vanilla »

Fozgen wrote:Opet isto pa ce nastati rat izmedju nas"mrzitelja" zivotnja i drugih "zaljubljenika" u zivotinje.
Vidi Jaco jeli to sto oni rade u skladu sa zakonom, ako nije obavjesti nadlezne sluzbe i to je to, ovako ces samo izazvati 125625666556455 forumski rat na sa-x na temu lutalice ( napustenih ) pasa.
ja nisam mrzitelj zivotinja
ali lutalice jesu problem, i mislim da rjesenje problema nije samo izglasati da ih se ne smije ubijati, nego ako ce imati azil, ko ce to finansirati, ako ce ih sterilizirati ko ce to raditi, odakle novac...
ne treba pred problemom zmiriti i govoriti-jadni psi
jaca-maca

#7 Re: SINTORI U TUZLI

Post by jaca-maca »

Kad bi svi mrzitelji i nemrzitelji donirali marku za azil koji bi radio kako treba, mozda bi i mogli sta promijeniti. Ali sta ces kad ljudi misle da ce mrznjom prema psima i ubijanjem uciniti da oni nestanu, odnosno da problem nestane...
markicu po markicu :D
zambaklija

#8 Re: SINTORI U TUZLI

Post by zambaklija »

jaca-maca wrote: a to da se ne moze proci mirno, to je sranje, jednostavno hodas, ignorises ih i nikome nista...

ja se nebi baš složio sa tobom,jer da ti se nedaj bože desilo što je meni i prije mene mnogome a i poslije drugima drugačije bi razmišljala.

na godišnjem u domovini:malo mjesto uzduž ga za sahat prepješačiš,kasno jedno 2 izjutra,malo više popio ostavio auto da koga nepokupim,taxi je misaona imenica,idem ja mrkla noć većina ulične rasvjete neradi kad na jednom raskrižju banuše 2-3 kera,haj kontam nije ništa,negledaj ih i svojim putem,ja korak-dva kad ono more kerova....čovječe ni glasa,niti laju niti reže,meni kroz glavu psi koji nelaju ti ujedaju.Gledam našto da se uzverem al ništa samo oni stubovi za rasvjetu,tako mi stojimo i mjerkamo se minut-dva kad krenu hajka na mene,čovječe krv da ti se zaledi,mislim da nikada u životu nisam brže trčao i preskakao i to sve sa jedno 130kg naletim na neki kiper i bukvalno uskočim u njega,ni dan danas nekontam kako sam to izveo pa jedno 2 metra visine,čini mi se da je bio onaj rudarski od tatre,zovem ja policiju oni mi se ismijavaju došli nakon 2 sata i zajebavali me,al to sve kada su se ove zvijeri razišle od tada sam naveče nosio petarde sa sobom,ali srećom do još jednog bliskog susreta nije došlo....neka šintera ipak sam ja sebi važniji od neke lutalice,ko zna šta bi bilo da nisam naletio na onaj kamion. :run:
jaca-maca

#9 Re: SINTORI U TUZLI

Post by jaca-maca »

ma vise me i nije briga, nek ih pobiju sve, SAMO DA STE VI SRETNI, pardon SIGURNI :lol:
Last edited by jaca-maca on 15/11/2010 13:19, edited 1 time in total.
-Romeo-

#10 Re: SINTORI U TUZLI

Post by -Romeo- »

jaca-maca wrote:ma vise me i nije briga, nek ih pobiju sve, SAMO DA STE VI SRETNI...
mlada mislim da si malo nekorektna, nije u pitanju sreća već sigurnost. ali obzirom da je ovo pseći forum i da je najlakše biti zbanovan upravo na ovakvim temama pokušat ću se suzdržati o daljnjih komentara, mada će to priznajem biti teško. :D
plain vanilla

#11 Re: SINTORI U TUZLI

Post by plain vanilla »

jaca-maca wrote:ma vise me i nije briga, nek ih pobiju sve, SAMO DA STE VI SRETNI, pardon SIGURNI :lol:
a treba samo da su psi sretni?
zato i jeste ovako sto ne shvatate u cemu je problem
psi lutalice jesu problem, problem koji rijesen i gdje treba naci neko rjesenje
ako sam ja mrzitelj zivotinja jer brinem sto napadaju ljude, ok, jesam
a sta su onda ljudi koji pred tim zatvaraju oci? mrzitelji ljudi?

najlakse je po forumima kukat, pisati saopstena i proglase
kad treba nesto uraditi, nigdje nikoga
jaca-maca

#12 Re: SINTORI U TUZLI

Post by jaca-maca »

plain vanilla wrote:
jaca-maca wrote:ma vise me i nije briga, nek ih pobiju sve, SAMO DA STE VI SRETNI, pardon SIGURNI :lol:
a treba samo da su psi sretni?
zato i jeste ovako sto ne shvatate u cemu je problem
psi lutalice jesu problem, problem koji rijesen i gdje treba naci neko rjesenje
ako sam ja mrzitelj zivotinja jer brinem sto napadaju ljude, ok, jesam
a sta su onda ljudi koji pred tim zatvaraju oci? mrzitelji ljudi?

najlakse je po forumima kukat, pisati saopstena i proglase
kad treba nesto uraditi, nigdje nikoga

slazem se, proci ce jos puno godina, puno pasa i sintora da se na kraju nesto i uradi...
Post Reply