Šintori

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Deriguz

#1 Šintori

Post by Deriguz »

Sta da se radi sad s ovim lutalicama, laju mi po prozorom vec 10 noci, ne mogu da spavam u pm :x
Pikaboo

#2 Re: Šintori

Post by Pikaboo »

Deriguz wrote:Sta da se radi sad s ovim lutalicama, laju mi po prozorom vec 10 noci, ne mogu da spavam u pm :x
Znas sta se radi? Pokusas im naci adekvatno mjesto za zivot! Nahrani ih za promjenu!!! Ili naguraj vate u usi!!!!
Gile Šampion

#3 Re: Šintori

Post by Gile Šampion »

Deriguz wrote:Sta da se radi sad s ovim lutalicama, laju mi po prozorom vec 10 noci, ne mogu da spavam u pm :x
Odvedi ih ovome Pikaboo-u ispod pendžera,vidiš da njemu ne smetaju...nek i on laje sa njima...

Čuj mu komentara: ''naguraj vate u uši,ili im nađi drugo adekvatno mjesto za život'' :shock:
Pikaboo

#4 Re: Šintori

Post by Pikaboo »

Gile Šampion wrote:
Odvedi ih ovome Pikaboo-u ispod pendžera,vidiš da njemu ne smetaju...nek i on laje sa njima...

Čuj mu komentara: ''naguraj vate u uši,ili im nađi drugo adekvatno mjesto za život'' :shock:
Jao kako strasnu stvar rekoh ha??? Mozda mi treba sinotre zvati???
mrtva kokoš

#5 Re: Šintori

Post by mrtva kokoš »

ja vam kazem da ce ovo za par mjeseci ili godinu dana postati ozb. problem...
psi se plode nenormalno...hebo one komarce sa neke teme...
dok neko ozb. ne nastrada nis se nece dogoditi...
kod mene poslije 22h vlada policijski cas...10 pasa kloshari mahalom neprijateljski raspolozeno pa ti prodji...
ovaj forum vrvi od "ljubitelja zivotinja" dusebriznika...
kad ste mogli izganjati zakon o zastiti zivotinja, zasto nesto ne poduzmete da se napravi kakvo skloniste i program kako bi se ovo stanje moglo kontrolisati...
koliko vas ima na forumu kad bi se organizovali ne vjerujem da bi vam to bio problem..
jos sad ew pocinju ovi soc. nemiri mogli bi se pridrziti borcima ovo sto im je odobreno je kratkog daha, pocnite sa pravljenjem trasparenata...
mogli bi i da postanemo nacija sa vise pasa nego ljudi...ahh sta ima veze psi nisu toliko zlocesti kao ljudi :oops:
pikabooo sta mislis da se ti prijavis kao prva zrtva ozb. pseceg napada...vidim prvi odgovor na temu ti je bio pravo u rebra...
da to ucinis za njihovu ljubav ha??
*miara*

#6 Re: Šintori

Post by *miara* »

ja vas molim da se ova diskusija nastavi na ovoj temi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 41&t=66816

nikad se niko na njoj ne javlja, ali su se teme o sintorima vec na drugom podforumu otvarale. zanimljivo je da se ovi sto podrzavaju sintore javljaju na podforumu "kucni ljubimci" onda kad se sprovodi akcija udomljavanja i spasavanja zivotinja. kad im kopiram link ove teme, nikad se niko ne javlja.
cikular

#7 Re: Šintori

Post by cikular »

Nista sintor.

Vlastita sacmarica i udri po nemanima.
samo malo

#8 Re: Šintori

Post by samo malo »

Mislim da je sacmarica preslaba za krvolocne pse, preporucujem prevashodno minirati sve pristupne puteve kuci (MRUD mi se cini kao odgovarajuce sredstvo, mine usmjerenog dejstva nisu lose, unistavaju veci broj neprijateljske krvolocne sile) a potom ako neki pas i prodje minsko polje, djelovati unaprijed fiksiranom D(u)ShK-om po zvijerima.

Image
cikular

#9 Re: Šintori

Post by cikular »

Dobra ideja, ali sa finansijske strane tesko izvodivo.

Ova moja preporuka je vec isprobana u praksi.
sabanss

#10 Re: Šintori

Post by sabanss »

45 02 69 - Kafilerija
Locked