[quote="mIRCerka"]mislim da malo pretjerujete u zeljama za mucnom smrcu sintorima...
iako sam totalno protiv njihovog nacina rada, ponekad se zapitam koliko smo mi informisani...
nesto kontam, daju im se pare, a oni love onim sajlama i prave ovo sto napravise Omi...
dok se glavni sefovi voze FAKAT u audijima i to bilesi imaju i toraciono svjetlo...
onda nesto kontam, zamisljam da sam ja sintor, da imam 3 djece, da zivimo od moje plate... ono moras....
a radis sa onime sto imas...
ne, to ne opravdava METODE rada, ali fakat, ne svidja mi se sto nekome zelite smrt... dodushe, i ja znam reci da bih klala tupom kasikom nekoga ko bi namjerno ozlijedio moje macke...
joj jest sve postalo naopako ...
nisi moj post citirala, ali ja sam cini mi se jedina spomenula smrt sintora!
naravno da ne zelim nikome smrt, to bi bilo stvarno dno dna, ali istina da sam pomislila da su zasluzili kad sam cula pricu tog veterinara, i to ne za 1 sintora vec za vise njih!
nije uredu ni to sto sam pomislial, ali kad sam pomislila na bezbroj malih sltkih dusica, koje nisu krive ni za sta, a posebno sto su ostavljeni na ulici i sto zive takvim zivotom kakvim zivimo! krivi su ljudi za to, mi smo krivi, dopustli smo to, pa nam sad smeta, pa cemo se sad toga rjesavati na najgori moguci nacin!
plata sintora, kolika moze biti? 400KM?
eh pa da ja imam 3 djece, i da svi zajedno zivimo od moje plate, i da MORAM raditi, jer cemo u suprotnom svi skapati od gladi, otisla bih kopati kanale, cistila bih tude kuce, ali sigurno ne bih mogla ubijati!
a opet, omca ili puska je laksa od lopate i crne zemlje!?