sinocnja emisija 60 minuta- sjaj i bijeda BiH..

revolutia

Post by revolutia »

bosanac, u pravu si,

ne posmatramo istu politicku scenu i ne zivimo u istoj BiH...
samo sto ti jedini vidis ono sto pola bosne ne vidi...

cuj SDP nije bio u vlasti...svasta svasta
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bleka wrote:
_BosanaC wrote:
bleka wrote: Prvo ovo pokazuje da ti lazes i maslas. SDP je debelo na vlasti u nekim opstinama i od 1990. POznata infrastruktura zasnovana na talovima (sifra:MErcator dobrinja). PA nisu raja ubleha da ne znaju sta se desava. A o moralu da ne govorim kad je Opstina Centar pokusala zavrnuti N. Tulica za stan. Cestitam, 14 najtezih godina :( .
Jesil uopste procitao sta sam gore napisao ili pises cisto da nesto napises?
Ti se pravi lud kao Zlatko, a glasovi i clanstvo se osipa, osipa...
U nedostatku argumenata, sasvim nevezan odgovor, ali je bitno da se u premisi bar jednom spomene Zlatko...
haris ubleha

Post by haris ubleha »

_BosanaC wrote:
bleka wrote: Ti se pravi lud kao Zlatko, a glasovi i clanstvo se osipa, osipa...
U nedostatku argumenata, sasvim nevezan odgovor, ali je bitno da se u premisi bar jednom spomene Zlatko...
Zna covjek sta prica: iz opstinskog odbora SDP St. Gallen svi presli u SDU Luzern... :lol:
revolutia

Post by revolutia »

lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...

je li tu stranku sa takvim lopovom na celu treba podrzati da jos 4godine vode vlast u ovoj drzavi i da od njegovih komunistickih metoda ne mozemo normalno disati ??
_BosanaC

Post by _BosanaC »

revolutia wrote:lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...

je li tu stranku sa takvim lopovom na celu treba podrzati da jos 4godine vode vlast u ovoj drzavi i da od njegovih komunistickih metoda ne mozemo normalno disati ??
Stani bolan. Gdje to SDP vodi vlast? :?
revolutia

Post by revolutia »

e bosanac polako se pravis blesav..

u mom postu gore sam napisao da li ima smisla na buducim izborima biti naivan, pa glasati za SDP kad je sef te stranke lopov???

nemojmo biti glupi...
revolutia

Post by revolutia »

e bosanac polako se pravis blesav..

u mom postu gore sam napisao da li ima smisla na buducim izborima biti naivan, pa glasati za SDP kad je sef te stranke lopov???

nemojmo biti glupi...
bleka

Post by bleka »

_BosanaC wrote:
revolutia wrote:lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...

Ma nije ovo SDP, ovo je samo bila privatna krada :-)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

revolutia wrote:e bosanac polako se pravis blesav..

nemojmo biti glupi...
Prica kao i blekina... Hajmo poistovjetiti SDP i Lagumdziju... Suplje do bola...
bleka

Post by bleka »

_BosanaC wrote:
Prica kao i blekina... Hajmo poistovjetiti SDP i Lagumdziju... Suplje do bola...
Za sada je tako, volio ti to ili ne... :zzzz:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bleka wrote:
_BosanaC wrote:

Jel' ti ono jos danas rece da postoji institucija Suda i da ne treba javno lincovati nekoga kome krivnja jos nije ni dokazana? Ili ti to vazi samo za nesudjenu familiju Sacirbegovice? :roll:

Ne znas ni sam koliko i odakle si supalj...
revolutia

Post by revolutia »

e pa eto,

makar se ti i ja slazemo da je lagumdzija lopov..
Liska

Post by Liska »

Onda nema svrhe glasati ni za koga jer se na celu svake stranke nalazi poneki lopov. Ako je Lagumdzija lopov, Silajdzic nije nimalo manji. Jedino ne znam za Tihica, ali ima nekih prica kako je stelio brakove u Minhenu.
bleka

Post by bleka »

_BosanaC wrote:

Jel' ti ono jos danas rece da postoji institucija Suda i da ne treba javno lincovati nekoga kome krivnja jos nije ni dokazana? Ili ti to vazi samo za nesudjenu familiju Sacirbegovice? :roll:

NAprotiv, ti si taj koji imas dvostruke standarde. Lincovao bi Sacirbegovica (BTW SDA kadar), s druge strane daj da vidimo jel Zlatko krao, koalirao sa SDA (ko fol sada to nije samo Bosnjacka stranka). SB govori iz tebe. PIjanske halucinacije S. Avdica dovode da ne znas ciji je u cijoj. :zzzz:
revolutia

Post by revolutia »

nije problem samo u tim shefovima stranaka,

nego je problem u njihovim guvernerima, poslanicima i ostalim primitivcima koji su zadnjih godina pomlatili milione, i koji SU OSUDJENI NA SUDU zbog toga...

i takvih ima najvise u nacionalnim strankama...
haris ubleha

Post by haris ubleha »

revolutia wrote:da li ima smisla na buducim izborima biti naivan, pa glasati za SDP kad je sef te stranke lopov???
nemojmo biti glupi...
Evo jos jednog iz plejade forumasha koji nam podmecu kukavicija jaja i razne dzokere... 8) mada je ovaj originalan po tome sto ima revolucionarni nick... :-D
Pricaju... svi su isti... :zzzz: ako zelite promjene, umjesto za SDP, glasajte za Stranku penzionera, studenata, deviznih stedisa, pcelara, ukratko, sve one imaju 1 promil sansi da udju u parlament... :zzzz:
Ali, zanimljivo, svi "dusebriznici" sami se otkriju kada spomenu Zlaju... Onda vidimo da dolaze iz kuhinje onih kojima je Zlaja najveci problem... jer je 8,5 godina u opoziciji, a samo 1,5 godinu imao vlast... 8) Zalaze se za oduzimanje nelegalno stecene imovine... a navodno je "lopov"... Cekajte, pa tu nesto ne stima... 8)
Naivno, naivno, druze revolucionaru. :) Bijedno je vjerovati da se ce neko nasjesti na podvalu... 8)
Probajte sa nekim novim nickom i malo mastovitije...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bleka wrote:
_BosanaC wrote:

NAprotiv, ti si taj koji imas dvostruke standarde. Lincovao bi Sacirbegovica (BTW SDA kadar), s druge strane daj da vidimo jel Zlatko krao, koalirao sa SDA (ko fol sada to nije samo Bosnjacka stranka). SB govori iz tebe. PIjanske halucinacije S. Avdica dovode da ne znas ciji je u cijoj. :zzzz:
Bil' piskio il' bi kakio... Ali cini mi se da ipak kakis...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

revolutia wrote:nije problem samo u tim shefovima stranaka,

nego je problem u njihovim guvernerima, poslanicima i ostalim primitivcima koji su zadnjih godina pomlatili milione, i koji SU OSUDJENI NA SUDU zbog toga...

i takvih ima najvise u nacionalnim strankama...
:thumbup: :bih:
bleka

Post by bleka »

_BosanaC wrote: Bil' piskio il' bi kakio... Ali cini mi se da ipak kakis...
UVijek volim konstruktivne argumente koji proifiliraju diskusiju. :zzzz:
Smisao za humor je ekvivalenta elokventnosti Z. KOmsica, hajde bekni vec jednom.
revolutia

Post by revolutia »

ubleha,

radi sta hoces, glasaj za koga hoces, pricaj sta hoces, ti potezi tvoje malenkosti me iskreno receno ne tangiraju puno,

samim tim sto blatis ovde silajdzica svojim nickom...to me da prostis pravo nisko...

medjutim, svako ima pravo svog misljenja, i dobro je da imamo kontraste na tom planu.

ja sam mlad covjek, i zelim da konacno se nesto pozitivno desi u ovoj drzavi meni i mojim potomcima, tako kad mi neko pomene ove politicare koji se motaju po vlasti zadnjh godina OKRECE MI SE ZELUDAC, jer nam je drzava uzasno sporo napreduje zahvaljujuci bahatosti tih nesposobnjakovica...

narodan poslovica fino kaze" JEDNOM TE SKMIJE SVAKO PREVARIT, ALI AKO TE PREVARI OPET, SAM SI KRIV..."

sta to znaci za buduce izbore, svako nek skonta sam...

cheers
Ahmmed

Post by Ahmmed »

nosara wrote:SDP nije na vlasti u pravom smislu rijeci od 1990.

Za sve lose sto se desilo u ovom periodu racun treba ispostavit nekom drugom.
Heh....Teško da će bilo ko i bilo kada, pa tako i SDP biti na vlasti"u pravom smislu te riječi" :D Tako je to sa višepartijskim sistemom :D
haris ubleha

Post by haris ubleha »

revolutia wrote:ubleha,

radi sta hoces, glasaj za koga hoces, pricaj sta hoces, ti potezi tvoje malenkosti me iskreno receno ne tangiraju puno,

samim tim sto blatis ovde silajdzica svojim nickom...to me da prostis pravo nisko...

medjutim, svako ima pravo svog misljenja, i dobro je da imamo kontraste na tom planu.

ja sam mlad covjek, i zelim da konacno se nesto pozitivno desi u ovoj drzavi meni i mojim potomcima, tako kad mi neko pomene ove politicare koji se motaju po vlasti zadnjh godina OKRECE MI SE ZELUDAC, jer nam je drzava uzasno sporo napreduje zahvaljujuci bahatosti tih nesposobnjakovica...

narodan poslovica fino kaze" JEDNOM TE SKMIJE SVAKO PREVARIT, ALI AKO TE PREVARI OPET, SAM SI KRIV..."

sta to znaci za buduce izbore, svako nek skonta sam...

cheers
Evo, da se slozim sa svim sto si napisao...
osim da ja blatim Silajdzica... Hare sam sebe blati svojim djelima, preciznije nedjelima, supljiranjem, demagogijom, lopovlucima...
Sam si napisao "JEDNOM TE SMIJE SVAKO PREVARIT, ALI AKO TE PREVARI OPET, SAM SI KRIV..." Otud i moj nick... :D
Cheers i od mene
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

haris ubleha wrote: SDP je vlast imao samo 18 mjeseci...
Sve po zasluzi...!
beharrr

Post by beharrr »

_BosanaC wrote:
bleka wrote:
_BosanaC wrote:

Bil' piskio il' bi kakio... Ali cini mi se da ipak kakis...
Mozda Bleka piski, a mozda i kaki, ali ipak ima istine sto pise.
Pa sad kako prihvatis tako ceti i bit. :)
nineac

Post by nineac »

Ja neznam sto se odma sve na lagumdziju i SDP svali.
Sto niko ne spomene SBiH kako njihove "pametne glave" sjede konstantno u foteljama cjelo ovo vrijeme i demagogiju nam prosipaju. Kada optuze SDP redovno presucuju da su i oni bili u vlasti!
Mislim da se vise na ovim temama trebamo ostaviti SDP-a i Lagumdzije jer nevode oni vlast zadnji 4 godine, nego SDA,HDZ,SBiH. A za te 4 godine napravljeno je 8.5km auto puta!
Post Reply