sinocnja emisija 60 minuta- sjaj i bijeda BiH..
-
_BosanaC
U nedostatku argumenata, sasvim nevezan odgovor, ali je bitno da se u premisi bar jednom spomene Zlatko...bleka wrote:Ti se pravi lud kao Zlatko, a glasovi i clanstvo se osipa, osipa..._BosanaC wrote:Jesil uopste procitao sta sam gore napisao ili pises cisto da nesto napises?bleka wrote: Prvo ovo pokazuje da ti lazes i maslas. SDP je debelo na vlasti u nekim opstinama i od 1990. POznata infrastruktura zasnovana na talovima (sifra:MErcator dobrinja). PA nisu raja ubleha da ne znaju sta se desava. A o moralu da ne govorim kad je Opstina Centar pokusala zavrnuti N. Tulica za stan. Cestitam, 14 najtezih godina.
-
haris ubleha
Zna covjek sta prica: iz opstinskog odbora SDP St. Gallen svi presli u SDU Luzern..._BosanaC wrote:U nedostatku argumenata, sasvim nevezan odgovor, ali je bitno da se u premisi bar jednom spomene Zlatko...bleka wrote: Ti se pravi lud kao Zlatko, a glasovi i clanstvo se osipa, osipa...
-
revolutia
lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...
je li tu stranku sa takvim lopovom na celu treba podrzati da jos 4godine vode vlast u ovoj drzavi i da od njegovih komunistickih metoda ne mozemo normalno disati ??
je li tu stranku sa takvim lopovom na celu treba podrzati da jos 4godine vode vlast u ovoj drzavi i da od njegovih komunistickih metoda ne mozemo normalno disati ??
-
_BosanaC
Stani bolan. Gdje to SDP vodi vlast?revolutia wrote:lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...
-
bleka
Ma nije ovo SDP, ovo je samo bila privatna krada_BosanaC wrote:Stani bolan. Gdje to SDP vodi vlast?revolutia wrote:lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...
-
_BosanaC
Prica kao i blekina... Hajmo poistovjetiti SDP i Lagumdziju... Suplje do bola...revolutia wrote:e bosanac polako se pravis blesav..
u mom postu gore sam napisao da li ima smisla na buducim izborima biti naivan, pa glasati za SDP kad je sef te stranke lopov???
nemojmo biti glupi...
-
_BosanaC
Jel' ti ono jos danas rece da postoji institucija Suda i da ne treba javno lincovati nekoga kome krivnja jos nije ni dokazana? Ili ti to vazi samo za nesudjenu familiju Sacirbegovice?bleka wrote:Ma nije ovo SDP, ovo je samo bila privatna krada_BosanaC wrote:Stani bolan. Gdje to SDP vodi vlast?revolutia wrote:lagumdziju i SDP i treba pomenuti, kad je on na sudu za pokradeneih 400.000 maraka sa ekonomskog fakulteta...
Ne znas ni sam koliko i odakle si supalj...
-
bleka
NAprotiv, ti si taj koji imas dvostruke standarde. Lincovao bi Sacirbegovica (BTW SDA kadar), s druge strane daj da vidimo jel Zlatko krao, koalirao sa SDA (ko fol sada to nije samo Bosnjacka stranka). SB govori iz tebe. PIjanske halucinacije S. Avdica dovode da ne znas ciji je u cijoj._BosanaC wrote:
Ma nije ovo SDP, ovo je samo bila privatna krada
Jel' ti ono jos danas rece da postoji institucija Suda i da ne treba javno lincovati nekoga kome krivnja jos nije ni dokazana? Ili ti to vazi samo za nesudjenu familiju Sacirbegovice?![]()
-
haris ubleha
Evo jos jednog iz plejade forumasha koji nam podmecu kukavicija jaja i razne dzokere...revolutia wrote:da li ima smisla na buducim izborima biti naivan, pa glasati za SDP kad je sef te stranke lopov???
nemojmo biti glupi...
Pricaju... svi su isti...
Ali, zanimljivo, svi "dusebriznici" sami se otkriju kada spomenu Zlaju... Onda vidimo da dolaze iz kuhinje onih kojima je Zlaja najveci problem... jer je 8,5 godina u opoziciji, a samo 1,5 godinu imao vlast...
Naivno, naivno, druze revolucionaru.
Probajte sa nekim novim nickom i malo mastovitije...
-
_BosanaC
Bil' piskio il' bi kakio... Ali cini mi se da ipak kakis...bleka wrote:NAprotiv, ti si taj koji imas dvostruke standarde. Lincovao bi Sacirbegovica (BTW SDA kadar), s druge strane daj da vidimo jel Zlatko krao, koalirao sa SDA (ko fol sada to nije samo Bosnjacka stranka). SB govori iz tebe. PIjanske halucinacije S. Avdica dovode da ne znas ciji je u cijoj._BosanaC wrote:
Jel' ti ono jos danas rece da postoji institucija Suda i da ne treba javno lincovati nekoga kome krivnja jos nije ni dokazana? Ili ti to vazi samo za nesudjenu familiju Sacirbegovice?![]()
-
_BosanaC
revolutia wrote:nije problem samo u tim shefovima stranaka,
nego je problem u njihovim guvernerima, poslanicima i ostalim primitivcima koji su zadnjih godina pomlatili milione, i koji SU OSUDJENI NA SUDU zbog toga...
i takvih ima najvise u nacionalnim strankama...
-
revolutia
ubleha,
radi sta hoces, glasaj za koga hoces, pricaj sta hoces, ti potezi tvoje malenkosti me iskreno receno ne tangiraju puno,
samim tim sto blatis ovde silajdzica svojim nickom...to me da prostis pravo nisko...
medjutim, svako ima pravo svog misljenja, i dobro je da imamo kontraste na tom planu.
ja sam mlad covjek, i zelim da konacno se nesto pozitivno desi u ovoj drzavi meni i mojim potomcima, tako kad mi neko pomene ove politicare koji se motaju po vlasti zadnjh godina OKRECE MI SE ZELUDAC, jer nam je drzava uzasno sporo napreduje zahvaljujuci bahatosti tih nesposobnjakovica...
narodan poslovica fino kaze" JEDNOM TE SKMIJE SVAKO PREVARIT, ALI AKO TE PREVARI OPET, SAM SI KRIV..."
sta to znaci za buduce izbore, svako nek skonta sam...
cheers
radi sta hoces, glasaj za koga hoces, pricaj sta hoces, ti potezi tvoje malenkosti me iskreno receno ne tangiraju puno,
samim tim sto blatis ovde silajdzica svojim nickom...to me da prostis pravo nisko...
medjutim, svako ima pravo svog misljenja, i dobro je da imamo kontraste na tom planu.
ja sam mlad covjek, i zelim da konacno se nesto pozitivno desi u ovoj drzavi meni i mojim potomcima, tako kad mi neko pomene ove politicare koji se motaju po vlasti zadnjh godina OKRECE MI SE ZELUDAC, jer nam je drzava uzasno sporo napreduje zahvaljujuci bahatosti tih nesposobnjakovica...
narodan poslovica fino kaze" JEDNOM TE SKMIJE SVAKO PREVARIT, ALI AKO TE PREVARI OPET, SAM SI KRIV..."
cheers
- Ahmmed
Heh....Teško da će bilo ko i bilo kada, pa tako i SDP biti na vlasti"u pravom smislu te riječi"nosara wrote:SDP nije na vlasti u pravom smislu rijeci od 1990.
Za sve lose sto se desilo u ovom periodu racun treba ispostavit nekom drugom.
-
haris ubleha
Evo, da se slozim sa svim sto si napisao...revolutia wrote:ubleha,
cheers
osim da ja blatim Silajdzica... Hare sam sebe blati svojim djelima, preciznije nedjelima, supljiranjem, demagogijom, lopovlucima...
Sam si napisao "JEDNOM TE SMIJE SVAKO PREVARIT, ALI AKO TE PREVARI OPET, SAM SI KRIV..." Otud i moj nick...
Cheers i od mene
-
Dolina avalona
Sve po zasluzi...!haris ubleha wrote: SDP je vlast imao samo 18 mjeseci...
-
beharrr
Mozda Bleka piski, a mozda i kaki, ali ipak ima istine sto pise._BosanaC wrote:Bil' piskio il' bi kakio... Ali cini mi se da ipak kakis...bleka wrote:NAprotiv, ti si taj koji imas dvostruke standarde. Lincovao bi Sacirbegovica (BTW SDA kadar), s druge strane daj da vidimo jel Zlatko krao, koalirao sa SDA (ko fol sada to nije samo Bosnjacka stranka). SB govori iz tebe. PIjanske halucinacije S. Avdica dovode da ne znas ciji je u cijoj._BosanaC wrote:
Pa sad kako prihvatis tako ceti i bit.
-
nineac
Ja neznam sto se odma sve na lagumdziju i SDP svali.
Sto niko ne spomene SBiH kako njihove "pametne glave" sjede konstantno u foteljama cjelo ovo vrijeme i demagogiju nam prosipaju. Kada optuze SDP redovno presucuju da su i oni bili u vlasti!
Mislim da se vise na ovim temama trebamo ostaviti SDP-a i Lagumdzije jer nevode oni vlast zadnji 4 godine, nego SDA,HDZ,SBiH. A za te 4 godine napravljeno je 8.5km auto puta!
Sto niko ne spomene SBiH kako njihove "pametne glave" sjede konstantno u foteljama cjelo ovo vrijeme i demagogiju nam prosipaju. Kada optuze SDP redovno presucuju da su i oni bili u vlasti!
Mislim da se vise na ovim temama trebamo ostaviti SDP-a i Lagumdzije jer nevode oni vlast zadnji 4 godine, nego SDA,HDZ,SBiH. A za te 4 godine napravljeno je 8.5km auto puta!