Sinoć upucan momak u SA Clubu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

to_the_roots

Post by to_the_roots »

suncica24 wrote:Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, ubije te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjeto u kaficu...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
:x
javol! :x
skojotovski

Post by skojotovski »

policija traga za AMAROM ZULIĆEM
alica.k

Post by alica.k »

evo i ja sam sad cula da su se Zulici zakacili, i to objasnjava zasto je htio u brata pucati.

edit: i uhapsen je.
Last edited by alica.k on 14/02/2008 00:34, edited 2 times in total.
elSaik

Post by elSaik »

alica.k wrote:evo i ja sam sad cula da su se Zulici zakacili, i to objasnjava zasto je htio u brata pucati.

edit: i uhapsen je. 1993. godiste.
Taj što je pucao? :shock:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

alica.k wrote:
Sarayman wrote:Ima li kraja ovome?
nema
tačno tako
ja sam poslije ubistva pokojnog Denisa rekao da je ovo samo početak
ovoga će biti sve više i više
Ali_G

Post by Ali_G »

Momak koji je pucao je 1984. godiste, Zula stariji
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

suncica24 wrote:Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, bombe u bastama i samoposlugama, ubiju te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, odes u zrak jer si otisao po sok u prodavaonicu, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjesto u kaficu, ...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
nije baš da samo piju kafu

-ispunjava listiće u kladionici
-službenim autima razvoze djecu iz škole
-maltetiraju poštene građana za neuključivanje pokazivača pravca prilikom prestrojavanja iz jedne u drugu saobraćajnu traku
-odbijaju intervencije vezane za narkomane
(ovo je pravo interesantno, da se mali milion ljudi žalio da je policija odbila da dođe kad su narkomani u pitanju)

i meni lično najdraži dio policijskog posla
-IDU na džumu

u mom kvartu redovno dođu golfom peticom sa rotacijama i svim ostalim
u uniformi sa oružjem i na džumu
alica.k

Post by alica.k »

moja greska onda.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

Faruk wrote:
suncica24 wrote:Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, bombe u bastama i samoposlugama, ubiju te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, odes u zrak jer si otisao po sok u prodavaonicu, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjesto u kaficu, ...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
nije baš da samo piju kafu

-ispunjava listiće u kladionici
-službenim autima razvoze djecu iz škole
-maltetiraju poštene građana za neuključivanje pokazivača pravca prilikom prestrojavanja iz jedne u drugu saobraćajnu traku
-odbijaju intervencije vezane za narkomane
(ovo je pravo interesantno, da se mali milion ljudi žalio da je policija odbila da dođe kad su narkomani u pitanju)

i meni lično najdraži dio policijskog posla
-IDU na džumu

u mom kvartu redovno dođu golfom peticom sa rotacijama i svim ostalim
u uniformi sa oružjem i na džumu
najmoćnije je kad u službenim autima bude više nana i tetki nego uniformisanih lica

a tek kada ispunjavaju listiće kladionice i s balavcima se savjetuju :lol: :lol: :lol: :lol:
putujucidzindas

Post by putujucidzindas »

stari radi na pijaci, prodaje kojekakve budalastine. komsija , par stolova do njega, na stolu najnormalnije drzi skakavce, koje mahom kupuju klinci. pitaju neki dan klince, sta ce vam bolan skakvci? kazu djeca, svi ih imaju u skoli, sto ne bi i mi.
1. koji manijak drzi na stolu skakavce i daje ih djeci?
2. kojeg klinca moj stari gleda kako on daje skakavce djeci?
3. kojeg klinca drot koji sjedne s njim na kafu, stoji i gleda kako ovaj prodaje skakavce klincima?
4. kako roditelji tog istog klinca veze nemaju da im djeca nose skakavce?
isto tako profesori, ucitelji, nastavnici i svi ostali, niko ne zna da su skakavci normalna stvar medju djecom?
i mi smo bili klinci, i bili su skakavci i boxeri i bijesni i svakakvi, al su bili mnogo krace, prije neg bi iko ista uspio uraditi ista s tim istim skakavcem, osto bi bez njega... eto, fuj, posvadjah se sa starim kad mi isprica...
KYLIE

Post by KYLIE »

ti isti ucitelji, nastavnici, profesori su nemocni u potpunosti, znas postoji demokracija, prava djeteta, ne smijes ga ruzno pogledati a kamoli ga zaruziti da ti kakav frustrirani roditelj ne dodje i ne zaprijeti kako ce ti glavu odrubiti i kako ces ostati bez posla, i to se kod nas desava
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

to_the_roots wrote:sta, sta, sta, sta, sta, jebem li mu trusce, covjeka navodi da se dotakne pistolja, a kamoli da ga upotrijebi? KOJI KURAC?
sta, sta, sta, sta, sta navodi covjeka da ponese pistolj u kafanu.
kako idu pripreme za izlazak kod tih bolida, bas bih volio znati?! telefon, novcanik, ah, da, zamalo da zaboravim – pistolj.
idioti.
Tesssa

Post by Tesssa »

callmethebreeeze wrote:
to_the_roots wrote:sta, sta, sta, sta, sta, jebem li mu trusce, covjeka navodi da se dotakne pistolja, a kamoli da ga upotrijebi? KOJI KURAC?
kako idu pripreme za izlazak kod tih bolida, bas bih volio znati?! telefon, novcanik, ah, da, zamalo da zaboravim – pistolj.
idioti.
pa evo imas ih i na forumu dosta koji se raspituju o kupnji oruzja, pa ih pitaj, informacija iz prve ruke :roll:

mentalni sklop, meni neshvatljiv...
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

dinchy84 wrote:
callmethebreeeze wrote:
idioti.
pa evo imas ih i na forumu dosta koji se raspituju o kupnji oruzja, pa ih pitaj, informacija iz prve ruke :roll:

mentalni sklop, meni neshvatljiv...
samo da ne prihvatimo logiku americkih ljubitelja oruzja :
"oruzje ne ubija ljude, to cine ljudi."
:-) :-) :-)
alica.k

Post by alica.k »

Evo sad sam dobila info da je Armin bio na drugoj operaciji koja je bila uspjesna, sad mu je pritisak dobar i postoji mogucnost da ce se i oporaviti. Cekaju da se probudi iz kome da vide koliko je ostecenje.
Prozor

Post by Prozor »

Momku zelim potpuni oporavak a braci Zulicima, sa naglaskom na starijeg, dugo robije...
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

na hayatu rekli da je podlegao povredama :(
SAAdnan

Post by SAAdnan »

Podlegao.....
Upravo javljenjo na TVSA
klixober

Post by klixober »

A U PM!!!!!!!!!!!

Treba da pada vlada! Semiha i Silajdzic trebaju dati ostavke!
alica.k

Post by alica.k »

a taman sam se ponadala nakon ove optimisticne poruke :(

ja predlazem da se mi svi kolektivno samoubijemo, jer druge nam "pomoci" nema.
dimu

Post by dimu »

Ali_G wrote:Momak koji je pucao je 1984. godiste, Zula stariji
da, bilo je na TV

i sto je NAJTUZNIJE, taj Zulic je poznat policiji, povratnik u vrsenju raznih krivicnih djela, posjedovanje droga, oruzja, itd itd itd.

PA ZASTO NIJE U ZATVORU ? eto on je punoljetan, kazu treba za maloljetnike zakon, zar ga ni za punoljetne nema ? ocito nema. nije vise ni do zakona, a na njega se vade...

SRAMOTA za vlasti, kako ih nije stid to objaviti na televiziji, tako javno priznaju koliko su nesposobno i nemocni...

nadam se da ce sutra biti jos 5 belaja, da ovaj narod napokon shvati koliko vlasti NISTA NE RADE.

kaze Selimovic bice policija svuda hahaha pa evo vozao sam se malo veceras nisam vidio 5 patrola u pola sata, a imaju dovoljno golfova da budu u svakoj ulici... ali dobro treba i njih razumijeti valja popuniti sve kladionice i internet klubove... ta mjesta su najrizicnija.
alica.k

Post by alica.k »

dimu wrote:kaze Selimovic bice policija svuda hahaha pa evo vozao sam se malo veceras nisam vidio 5 patrola u pola sata, a imaju dovoljno golfova da budu u svakoj ulici... ali dobro treba i njih razumijeti valja popuniti sve kladionice i internet klubove... ta mjesta su najrizicnija.
i ja sam obisla grad i jedino mjesto gdje je policija bila je dobrinja, a i to zbog bombe.
Hendrix

Post by Hendrix »

Evo neki dan idem ulicom prema kući , ispred mene dvojica likova normala , hodaju i ovaj jedan u trenerci ko strpava gornji dio i vidim mu ja ko nešto crno za pasom odzada , malo bliže priđem , pištolj?!?!?! :shock:
Pa koji je ovo k**** , svaka fukara naoružana , izgleda baš ćemo kauboji postati svi.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Prpa.ba wrote:Situacija ce, ako se ovako nastavi, jako brzo izmaci kontroli. Jucer smrtonosni ubodi nozevima, danas pistolji rade. Sutra ce se protivtenkovsko oruzje koristiti u napadima. :x

Malo sam pretjerao, ali eto, i bomba bi veceras. I jos ovaj momak podleze ozljedama :x

Atmosfera u zraku me podsjeca na 92', i to nevjerovatno. Neka nas Bog sacuva u danima/mjesecima koji dolaze, ako se ovaj talas nasilja ne zaustavi. :sad:
dimu

Post by dimu »

Hendrix wrote:Evo neki dan idem ulicom prema kući , ispred mene dvojica likova normala , hodaju i ovaj jedan u trenerci ko strpava gornji dio i vidim mu ja ko nešto crno za pasom odzada , malo bliže priđem , pištolj?!?!?! :shock:
Pa koji je ovo k**** , svaka fukara naoružana , izgleda baš ćemo kauboji postati svi.
pa to je normalno kod nas

pistolj lako nabaviti

ako te murija uhvati u najgorem slucaju ces prenocit u zatvoru i oduzet ce ti pistolj naravno

sutra si opet vani

nabavis novi pistolj do iduceg puta

i tako u krug

treba napravit posebnu jedinicu za te revolverase, pa kojeg god uhvate, nakon sto odsluzi zatvorsku kaznu, iducih 5 godina ga nasumice hvatat i pretresat, pa nece vise... a ne ko sad, jedino kad ti murija moze naci oruzje je ako te slucajno, jednom u godini zaustavi patrola pa ti pretraze auto.... a to ti je cesto kao da bingo dobijes
Post Reply