javol!suncica24 wrote:Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, ubije te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjeto u kaficu...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
Sinoć upucan momak u SA Clubu
-
to_the_roots
-
skojotovski
policija traga za AMAROM ZULIĆEM
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
nije baš da samo piju kafusuncica24 wrote:Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, bombe u bastama i samoposlugama, ubiju te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, odes u zrak jer si otisao po sok u prodavaonicu, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjesto u kaficu, ...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
-ispunjava listiće u kladionici
-službenim autima razvoze djecu iz škole
-maltetiraju poštene građana za neuključivanje pokazivača pravca prilikom prestrojavanja iz jedne u drugu saobraćajnu traku
-odbijaju intervencije vezane za narkomane
(ovo je pravo interesantno, da se mali milion ljudi žalio da je policija odbila da dođe kad su narkomani u pitanju)
i meni lično najdraži dio policijskog posla
-IDU na džumu
u mom kvartu redovno dođu golfom peticom sa rotacijama i svim ostalim
u uniformi sa oružjem i na džumu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
najmoćnije je kad u službenim autima bude više nana i tetki nego uniformisanih licaFaruk wrote:nije baš da samo piju kafusuncica24 wrote:Nozevi i bokseri se nose u skolu, benzin nosaju djeca po mahali, pistolji u kaficima, bombe u bastama i samoposlugama, ubiju te zato sto si pogledao nekog, zapale te zato sto si usao u haustor, odes u zrak jer si otisao po sok u prodavaonicu, upucaju zato sto si setao gradom ili stao na pogresno mjesto u kaficu, ...
STA POLICIJA RADI?!
Pije kafu?!
-ispunjava listiće u kladionici
-službenim autima razvoze djecu iz škole
-maltetiraju poštene građana za neuključivanje pokazivača pravca prilikom prestrojavanja iz jedne u drugu saobraćajnu traku
-odbijaju intervencije vezane za narkomane
(ovo je pravo interesantno, da se mali milion ljudi žalio da je policija odbila da dođe kad su narkomani u pitanju)
i meni lično najdraži dio policijskog posla
-IDU na džumu
u mom kvartu redovno dođu golfom peticom sa rotacijama i svim ostalim
u uniformi sa oružjem i na džumu
a tek kada ispunjavaju listiće kladionice i s balavcima se savjetuju
- putujucidzindas
stari radi na pijaci, prodaje kojekakve budalastine. komsija , par stolova do njega, na stolu najnormalnije drzi skakavce, koje mahom kupuju klinci. pitaju neki dan klince, sta ce vam bolan skakvci? kazu djeca, svi ih imaju u skoli, sto ne bi i mi.
1. koji manijak drzi na stolu skakavce i daje ih djeci?
2. kojeg klinca moj stari gleda kako on daje skakavce djeci?
3. kojeg klinca drot koji sjedne s njim na kafu, stoji i gleda kako ovaj prodaje skakavce klincima?
4. kako roditelji tog istog klinca veze nemaju da im djeca nose skakavce?
isto tako profesori, ucitelji, nastavnici i svi ostali, niko ne zna da su skakavci normalna stvar medju djecom?
i mi smo bili klinci, i bili su skakavci i boxeri i bijesni i svakakvi, al su bili mnogo krace, prije neg bi iko ista uspio uraditi ista s tim istim skakavcem, osto bi bez njega... eto, fuj, posvadjah se sa starim kad mi isprica...
1. koji manijak drzi na stolu skakavce i daje ih djeci?
2. kojeg klinca moj stari gleda kako on daje skakavce djeci?
3. kojeg klinca drot koji sjedne s njim na kafu, stoji i gleda kako ovaj prodaje skakavce klincima?
4. kako roditelji tog istog klinca veze nemaju da im djeca nose skakavce?
isto tako profesori, ucitelji, nastavnici i svi ostali, niko ne zna da su skakavci normalna stvar medju djecom?
i mi smo bili klinci, i bili su skakavci i boxeri i bijesni i svakakvi, al su bili mnogo krace, prije neg bi iko ista uspio uraditi ista s tim istim skakavcem, osto bi bez njega... eto, fuj, posvadjah se sa starim kad mi isprica...
-
KYLIE
ti isti ucitelji, nastavnici, profesori su nemocni u potpunosti, znas postoji demokracija, prava djeteta, ne smijes ga ruzno pogledati a kamoli ga zaruziti da ti kakav frustrirani roditelj ne dodje i ne zaprijeti kako ce ti glavu odrubiti i kako ces ostati bez posla, i to se kod nas desava
-
callmethebreeeze
sta, sta, sta, sta, sta navodi covjeka da ponese pistolj u kafanu.to_the_roots wrote:sta, sta, sta, sta, sta, jebem li mu trusce, covjeka navodi da se dotakne pistolja, a kamoli da ga upotrijebi? KOJI KURAC?
kako idu pripreme za izlazak kod tih bolida, bas bih volio znati?! telefon, novcanik, ah, da, zamalo da zaboravim – pistolj.
idioti.
- Tesssa
pa evo imas ih i na forumu dosta koji se raspituju o kupnji oruzja, pa ih pitaj, informacija iz prve rukecallmethebreeeze wrote:sta, sta, sta, sta, sta navodi covjeka da ponese pistolj u kafanu.to_the_roots wrote:sta, sta, sta, sta, sta, jebem li mu trusce, covjeka navodi da se dotakne pistolja, a kamoli da ga upotrijebi? KOJI KURAC?
kako idu pripreme za izlazak kod tih bolida, bas bih volio znati?! telefon, novcanik, ah, da, zamalo da zaboravim – pistolj.
idioti.
mentalni sklop, meni neshvatljiv...
-
callmethebreeeze
samo da ne prihvatimo logiku americkih ljubitelja oruzja :dinchy84 wrote:pa evo imas ih i na forumu dosta koji se raspituju o kupnji oruzja, pa ih pitaj, informacija iz prve rukecallmethebreeeze wrote:sta, sta, sta, sta, sta navodi covjeka da ponese pistolj u kafanu.to_the_roots wrote:sta, sta, sta, sta, sta, jebem li mu trusce, covjeka navodi da se dotakne pistolja, a kamoli da ga upotrijebi? KOJI KURAC?
idioti.![]()
mentalni sklop, meni neshvatljiv...
"oruzje ne ubija ljude, to cine ljudi."
-
Kukuruz_Barbe-q
na hayatu rekli da je podlegao povredama 
-
dimu
da, bilo je na TVAli_G wrote:Momak koji je pucao je 1984. godiste, Zula stariji
i sto je NAJTUZNIJE, taj Zulic je poznat policiji, povratnik u vrsenju raznih krivicnih djela, posjedovanje droga, oruzja, itd itd itd.
PA ZASTO NIJE U ZATVORU ? eto on je punoljetan, kazu treba za maloljetnike zakon, zar ga ni za punoljetne nema ? ocito nema. nije vise ni do zakona, a na njega se vade...
SRAMOTA za vlasti, kako ih nije stid to objaviti na televiziji, tako javno priznaju koliko su nesposobno i nemocni...
nadam se da ce sutra biti jos 5 belaja, da ovaj narod napokon shvati koliko vlasti NISTA NE RADE.
kaze Selimovic bice policija svuda hahaha pa evo vozao sam se malo veceras nisam vidio 5 patrola u pola sata, a imaju dovoljno golfova da budu u svakoj ulici... ali dobro treba i njih razumijeti valja popuniti sve kladionice i internet klubove... ta mjesta su najrizicnija.
- alica.k
i ja sam obisla grad i jedino mjesto gdje je policija bila je dobrinja, a i to zbog bombe.dimu wrote:kaze Selimovic bice policija svuda hahaha pa evo vozao sam se malo veceras nisam vidio 5 patrola u pola sata, a imaju dovoljno golfova da budu u svakoj ulici... ali dobro treba i njih razumijeti valja popuniti sve kladionice i internet klubove... ta mjesta su najrizicnija.
-
Hendrix
Evo neki dan idem ulicom prema kući , ispred mene dvojica likova normala , hodaju i ovaj jedan u trenerci ko strpava gornji dio i vidim mu ja ko nešto crno za pasom odzada , malo bliže priđem , pištolj?!?!?!
Pa koji je ovo k**** , svaka fukara naoružana , izgleda baš ćemo kauboji postati svi.
Pa koji je ovo k**** , svaka fukara naoružana , izgleda baš ćemo kauboji postati svi.
- Prpa.ba
Prpa.ba wrote:Situacija ce, ako se ovako nastavi, jako brzo izmaci kontroli. Jucer smrtonosni ubodi nozevima, danas pistolji rade. Sutra ce se protivtenkovsko oruzje koristiti u napadima.
Malo sam pretjerao, ali eto, i bomba bi veceras. I jos ovaj momak podleze ozljedama
Atmosfera u zraku me podsjeca na 92', i to nevjerovatno. Neka nas Bog sacuva u danima/mjesecima koji dolaze, ako se ovaj talas nasilja ne zaustavi.
-
dimu
pa to je normalno kod nasHendrix wrote:Evo neki dan idem ulicom prema kući , ispred mene dvojica likova normala , hodaju i ovaj jedan u trenerci ko strpava gornji dio i vidim mu ja ko nešto crno za pasom odzada , malo bliže priđem , pištolj?!?!?!![]()
pistolj lako nabaviti
ako te murija uhvati u najgorem slucaju ces prenocit u zatvoru i oduzet ce ti pistolj naravno
sutra si opet vani
nabavis novi pistolj do iduceg puta
i tako u krug
treba napravit posebnu jedinicu za te revolverase, pa kojeg god uhvate, nakon sto odsluzi zatvorsku kaznu, iducih 5 godina ga nasumice hvatat i pretresat, pa nece vise... a ne ko sad, jedino kad ti murija moze naci oruzje je ako te slucajno, jednom u godini zaustavi patrola pa ti pretraze auto.... a to ti je cesto kao da bingo dobijes