Jebem mu sve mrtvo i živo i sav ženski rod i porod,
Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
neko_iz_mase09
#1 Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Sinoč otudjen golf 2 metelik plavi na području Novog Sarajeva Nedžarići,
.Ako doznam ko je zapalit ču ga zajedno sa autom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Sarajevski
#2 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
moje saućešće
obiđi otpade, to je jedino što ti mogu preporučiti. ta se auta sada kradu samo za dijelove. znam to jer mi je čovjek koji drži otpad rekao da više nema dijelova za dvojke u njemačkoj a i kod nas lagano postaje problem
jbg
obiđi otpade, to je jedino što ti mogu preporučiti. ta se auta sada kradu samo za dijelove. znam to jer mi je čovjek koji drži otpad rekao da više nema dijelova za dvojke u njemačkoj a i kod nas lagano postaje problem
jbg
- Neelix
#3 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Novo Sarajevo Nedžarići?
-
neko_iz_mase09
#4 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
da tačnije rečeno kod studentskih domova u NedžaričimaNeelix wrote:Novo Sarajevo Nedžarići?
-
Semiramida
#5 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Potraži auto po parkinzima u okolini, bližoj i daljoj. (Alipašino Polje, Ilidža, Dobrinja) To će ti i policija reći.
Lopovi ga obično preparkiraju prije rezanja ili preprodaje. Možda i nije tako daleko.
Sretno i bez sekiracije. Znaš kako stari ljudi kažu - ko zna zašto je to dobro.
Lopovi ga obično preparkiraju prije rezanja ili preprodaje. Možda i nije tako daleko.
Sretno i bez sekiracije. Znaš kako stari ljudi kažu - ko zna zašto je to dobro.
-
wixer
#6 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Valjda Golf 2 benzinac metalik plavi!!!
- chuchumbamayumbe
#7 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
prvo obidji parkinge po Dobrinji, Alipasinom...
Onda se malo provozaj po RS-u, od Vojkovica, preko Kule, pa malo prema ETF-u.
Zatim obidji otpade, kreni od Nedjarica.
Sretno i javi nam sta se desilo.
Onda se malo provozaj po RS-u, od Vojkovica, preko Kule, pa malo prema ETF-u.
Zatim obidji otpade, kreni od Nedjarica.
Sretno i javi nam sta se desilo.
-
whow
#8 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
neko_iz_mase09 wrote:Sinoč otudjen golf 2 metelik plavi na području Novog Sarajeva Nedžarići,
Jebem mu sve mrtvo i živo i sav ženski rod i porod,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Ako doznam ko je zapalit ču ga zajedno sa autom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi da ti "sjedam na muku" ali Nadzarici su i Opstini Novi Grad a ne Novo Sarajevo.
Pozz
-
goran288
#9 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
ma zajebano je kad marku izgubis,a nemoli kad ti dignu auto,neki dan su mom haveru isto digli Golf 2 dizel i slagacu ti trazili mu nesto love,ma mizerija,posumljo je i on da ga saltaju,ali jbg covjek se fato za slamku....elem,zvali ga,ajde na Kosevo,aj na Kobilju Glavu,pa aj nazad opet prema Barama,stani pored tog znaka,ostavi tu lovu(u kesi je bilo),aj sad ovdje,tu ti je parkiran auto...i vozdra,ni para ni auta,jbg,zalosno...on pokusao zvati kasnije,normalno bilo je,pretplatnik ne dostupan,molimo vas pozovite kasnije...jos jednom saucesce,jos pogotovo na danasnjem vaktu...jbg
- Edin H.
- stochar
#11 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
ne bih ni ja da prisjedam na muku, ali kako mi je poznato, ukradene golfove dvojke kriminalci cesto koriste za pljacke banaka, posti ili transporta novca... nadam se da si prijavio policiji.
p.s. a fakat nisu ni rijetki slucajevi ovoga sto je goran288 ispric'o...
-
neko_iz_mase09
#12 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Ma jesam jerane al tanka fajda od tog,samo Haram,Haram a oni nikad hljeba nejeli ni vode pili više,zadnje im ovo bilo u životu.stochar wrote:ne bih ni ja da prisjedam na muku, ali kako mi je poznato, ukradene golfove dvojke kriminalci cesto koriste za pljacke banaka, posti ili transporta novca... nadam se da si prijavio policiji.
- shlauf
#13 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Haveru takvi se u životu ne prehlade, neće ih ni bog primiti među nebesku raju, imaju oni hljeba i vode, keša, droge, ....neko_iz_mase09 wrote:Ma jesam jerane al tanka fajda od tog,samo Haram,Haram a oni nikad hljeba nejeli ni vode pili više,zadnje im ovo bilo u životu.stochar wrote:ne bih ni ja da prisjedam na muku, ali kako mi je poznato, ukradene golfove dvojke kriminalci cesto koriste za pljacke banaka, posti ili transporta novca... nadam se da si prijavio policiji.
p.s. a fakat nisu ni rijetki slucajevi ovoga sto je goran288 ispric'o...![]()
![]()
Sorry
Alee aleeeeeeeeee
Ljubiše mi mog !!!!
-
sLLayer
#14 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
Probaj staviti po oglasima da kupujes djelove golf 2, pa vidi mozda se neko javi sa metalik vratima 
- chuchumbamayumbe
#15 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
ali nemoj slucajno neki svoj broj, nego od poznanika.sLLayer wrote:Probaj staviti po oglasima da kupujes djelove golf 2, pa vidi mozda se neko javi sa metalik vratima
rade sa policijom
-
emko1234
#16 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
jebo majku kakvi lopovi kradu golfove dvice
..mislim nemoj se uvrijedit al meni je smijesno da neko ukrade to auto i trazi neki otkup..nema tu nekih para a i u dijelove kad ide nema nekih para..samo po meni za pljacku il nesto slicno..meni su drugu ukrali zadnju oktaviju..i nasla je murija na trebevicu..skinuli procesor motora i brave.. i slupali je unutra skroz..izderali sjedista..ma eto dusmanluk pravi.. ne znam,jebeno je vrijeme doslo..sretno ti
- JThomas
#17 Re: Sinoč ukraden Golf 2 bezinac
oni se sad jako često kradu da se odradi neki "poslić", pa se ostave na nekom parkingu u drugom dijelu grada. što kažu, dobrinja, alipašino, lukavica...