Sinisa Mihajlovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Harizmatican1

#1 Sinisa Mihajlovic

Post by Harizmatican1 »

Il' me oci varaju ili je Sinisa dao dva gola

za Inter...

Bravo majstore!
stidljiv

Post by stidljiv »

Cetnik...dobar je igrac...ali cetnik...dokazao je to i kad su ovdje igrali protiv nas... : :oops:
Harizmatican1

Post by Harizmatican1 »

stidljiv wrote:Cetnik...dobar je igrac...ali cetnik...dokazao je to i kad su ovdje igrali protiv nas... : :oops:
cuj cetnik?... kad je to sinisa igrao u sarajevu?
stidljiv

Post by stidljiv »

Harizmatican1 wrote:
stidljiv wrote:Cetnik...dobar je igrac...ali cetnik...dokazao je to i kad su ovdje igrali protiv nas... : :oops:
Ne sjecas se jel??? Sjeti se 'prijateljske utakmice' ovdje...
Harizmatican1

Post by Harizmatican1 »

stidljiv wrote:
Harizmatican1 wrote:
Ne sjecas se jel??? Sjeti se 'prijateljske utakmice' ovdje...
pa davno je to bilo prije tri cetri godine jel da?

I sta je to sinisa uradio da ga zoves cetnikom?
stidljiv

Post by stidljiv »

Cuj sta je uradio...Jedini je on prije pocetka utakmice otisao kod onih cetnika sa pala navijaca SCG i podigao tri prsta...ebalo ga to srpstvo...onim navijacima koji ismijavaju markale i ostale ratne zlocine...
I plus nije htio drzati onaj transparent za pomoc...ne sjecam se sta je bilo vise...I ti njega podrzavas???Da ja polemisem ovdje o njemu???O covjeku kojeg u italijanskoj stampi nazivaju fasistom???
Blahhhhhh......ebo ti takvog 'igraca'...Nije vrijedan trositi rijeci ovdje...
Edin H.

Post by Edin H. »

Tekodje je pljunuo Desai-ja (crnac) kada su igrali protiv Chelsea i dobio, ne sjecam se tanco koliko utakmica, ali dugotrajnu zabranu.

Uz to je napalio navijace Lazia ako se ne varam, kada je poginuo Arkan da naprave ogroman transparent, sa njegovim imenom! :x
Harizmatican1

Post by Harizmatican1 »

[quote="stidljiv"]Cuj sta je uradio...Jedini je on prije pocetka utakmice otisao kod onih cetnika sa pala navijaca SCG i podigao tri prsta...ebalo ga to srpstvo...onim navijacima koji ismijavaju markale i ostale ratne zlocine...
I plus nije htio drzati onaj transparent za pomoc...ne sjecam se sta je bilo vise...I ti njega podrzavas???Da ja polemisem ovdje o njemu???O covjeku kojeg u italijanskoj stampi nazivaju fasistom???
Blahhhhhh......ebo ti takvog 'igraca'...Nije vrijedan trositi rijeci ovdje...[/quote

ne znam za taj transparent ,,... nije bio fer ako je to istina

cuj njega da italijani zovu fasistom...

pa nisu srbi pomagali hitlera vec italijani!
Harizmatican1

Post by Harizmatican1 »

Edin H. wrote:Tekodje je pljunuo Desai-ja (crnac) kada su igrali protiv Chelsea i dobio, ne sjecam se tanco koliko utakmica, ali dugotrajnu zabranu.

Uz to je napalio navijace Lazia ako se ne varam, kada je poginuo Arkan da naprave ogroman transparent, sa njegovim imenom! :x
znam za to i tu nije fer bio
ali se posle izvinuo cini mi se...

pa to se desava cesto fudbalerima,

sjecam s e svabe zamera da je slicno postupio davno

ili efenberga u americi...
manijak1

Post by manijak1 »

pa nisu srbi pomagali hitlera vec italijani!

.........Ljotić , Nedić i učesnik u borbama protiv oslobodilačkih snaga ( partizana :D :D ) Draža Mihajlović :D .
Nije fer pa se izvinio :D Marović , Tadić :D :D .
Usput i meni se učinilo da je Barbarez Sergej dao gol Štutgartu , da Salihamidžić igra za Bayern , Ivica Grlić jučer dobio crveni karton protiv Essena , Misimović , Bajramović u istoj Bundes ligi ............uvali ti Siniša :D , da zaključim , autogol. :D :D .
Na kraju krajeva , druga je to izbornička vrsta :D :D ili kako bi ti rekao , majstore , druga je to reprezentativna selekcija ili ti još navijaš za njih pa ti je nešto krivo što i mi nismo pod tom čizmom ??????
Locked