Sinisa Mihajlovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Harizmatican1
#1 Sinisa Mihajlovic
Il' me oci varaju ili je Sinisa dao dva gola
za Inter...
Bravo majstore!
za Inter...
Bravo majstore!
-
Harizmatican1
cuj cetnik?... kad je to sinisa igrao u sarajevu?stidljiv wrote:Cetnik...dobar je igrac...ali cetnik...dokazao je to i kad su ovdje igrali protiv nas... :
-
stidljiv
Ne sjecas se jel??? Sjeti se 'prijateljske utakmice' ovdje...Harizmatican1 wrote:cuj cetnik?... kad je to sinisa igrao u sarajevu?stidljiv wrote:Cetnik...dobar je igrac...ali cetnik...dokazao je to i kad su ovdje igrali protiv nas... :
-
Harizmatican1
pa davno je to bilo prije tri cetri godine jel da?stidljiv wrote:Ne sjecas se jel??? Sjeti se 'prijateljske utakmice' ovdje...Harizmatican1 wrote:cuj cetnik?... kad je to sinisa igrao u sarajevu?stidljiv wrote:Cetnik...dobar je igrac...ali cetnik...dokazao je to i kad su ovdje igrali protiv nas... :
I sta je to sinisa uradio da ga zoves cetnikom?
-
stidljiv
Cuj sta je uradio...Jedini je on prije pocetka utakmice otisao kod onih cetnika sa pala navijaca SCG i podigao tri prsta...ebalo ga to srpstvo...onim navijacima koji ismijavaju markale i ostale ratne zlocine...
I plus nije htio drzati onaj transparent za pomoc...ne sjecam se sta je bilo vise...I ti njega podrzavas???Da ja polemisem ovdje o njemu???O covjeku kojeg u italijanskoj stampi nazivaju fasistom???
Blahhhhhh......ebo ti takvog 'igraca'...Nije vrijedan trositi rijeci ovdje...
I plus nije htio drzati onaj transparent za pomoc...ne sjecam se sta je bilo vise...I ti njega podrzavas???Da ja polemisem ovdje o njemu???O covjeku kojeg u italijanskoj stampi nazivaju fasistom???
Blahhhhhh......ebo ti takvog 'igraca'...Nije vrijedan trositi rijeci ovdje...
- Edin H.
Tekodje je pljunuo Desai-ja (crnac) kada su igrali protiv Chelsea i dobio, ne sjecam se tanco koliko utakmica, ali dugotrajnu zabranu.
Uz to je napalio navijace Lazia ako se ne varam, kada je poginuo Arkan da naprave ogroman transparent, sa njegovim imenom!
Uz to je napalio navijace Lazia ako se ne varam, kada je poginuo Arkan da naprave ogroman transparent, sa njegovim imenom!
-
Harizmatican1
[quote="stidljiv"]Cuj sta je uradio...Jedini je on prije pocetka utakmice otisao kod onih cetnika sa pala navijaca SCG i podigao tri prsta...ebalo ga to srpstvo...onim navijacima koji ismijavaju markale i ostale ratne zlocine...
Blahhhhhh......ebo ti takvog 'igraca'...Nije vrijedan trositi rijeci ovdje...[/quote
ne znam za taj transparent ,,... nije bio fer ako je to istina
cuj njega da italijani zovu fasistom...
pa nisu srbi pomagali hitlera vec italijani!
Blahhhhhh......ebo ti takvog 'igraca'...Nije vrijedan trositi rijeci ovdje...[/quote
ne znam za taj transparent ,,... nije bio fer ako je to istina
cuj njega da italijani zovu fasistom...
-
Harizmatican1
znam za to i tu nije fer bioEdin H. wrote:Tekodje je pljunuo Desai-ja (crnac) kada su igrali protiv Chelsea i dobio, ne sjecam se tanco koliko utakmica, ali dugotrajnu zabranu.
ali se posle izvinuo cini mi se...
pa to se desava cesto fudbalerima,
sjecam s e svabe zamera da je slicno postupio davno
ili efenberga u americi...
- manijak1
.........Ljotić , Nedić i učesnik u borbama protiv oslobodilačkih snaga ( partizana
Nije fer pa se izvinio
Usput i meni se učinilo da je Barbarez Sergej dao gol Štutgartu , da Salihamidžić igra za Bayern , Ivica Grlić jučer dobio crveni karton protiv Essena , Misimović , Bajramović u istoj Bundes ligi ............uvali ti Siniša
Na kraju krajeva , druga je to izbornička vrsta