Sindrom "promjenicu ga/je".....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

vryzas

Post by vryzas »

G.O.D. wrote:hmmm...
nikada nisam ni pokusavao da uletim u vezu sa nekom djevojkom koja mi nije odgovarala u startu po nekim pitanjima...s' obzirom da ne volim da pokusavaju da promjene moje ponasanje,isto tako ne pokusavam da promjenim ni ja njihovo...smatram da je gloopo tako nesto ciniti...ukoliko je doticnoj osobi stalo do njegovog partnera logicnije je da samoinicijativno poradi na promjenama nego da se vrsi pritisak ka ostvarivanju toga...
ne znam hoce li iko skontati ovu nebulozu sto napisah,jer sam se i sam pogubio medju ovim teskim rijecima :lol: :? :shock: :-) :D
ti si meni bog :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Ja ne mogu sam da se promijenim i sebi kazem da ne idem ko budala na utakmice sarajeva vise i gubim kile a da me treba promijeni... budalashtina.
anais_nin

Post by anais_nin »

Max.Cherry wrote:Ja ne mogu sam da se promijenim i sebi kazem da ne idem ko budala na utakmice sarajeva vise i gubim kile a da me treba promijeni... budalashtina.
:D e pa najefikasnije mjenjaju one sto ne kazu nista po tom pitanju :lol: :D vidjeh svojim ocima....tihe manipulacije...

irfane u zabludi si teskoj....mozda su "stilovi" tih pokusaja promjena razliciti medju polovima, ali oba pola su sposobna za to, ne samo zene...

znam jedan par vec dugo su skupa....on je ono faca, a dobrica je uz to zesca, ali eto mrzio skolu uvijek, ono otkvitao srednju, i tako u dijaspori poceo da radi ko automehanicar, pravo mu dobro islo...sve super...e onda upozna ovu djevojku, koja mu je sada supruga...uglavnom ona je nama stalno govorila kao u stilu "ma nece on meni biti automehanicar"....mislim nigdje veze, posao kao posao, sta mu fali, momak vrijedno i posteno radio, zaradjivao....ali ona upise college, kad je ona zavrsila prvu godinu, mic po mic, upise i on za njom....nema njega sada ni blizu automehanicarske radnje...mislim super im je koliko ja znam, obadvoje se sada bave kompjuterima (on kad je nju sreo mislim da nije znao ni e-mail poslat :D),eto, ona zacrtala, ostvarila....
xygirl

Post by xygirl »

ma kakvo mijenjanje bilo koga... ne isplati se to :D
bpsang

Post by bpsang »

vryzas wrote:
G.O.D. wrote:hmmm...
nikada nisam ni pokusavao da uletim u vezu sa nekom djevojkom koja mi nije odgovarala u startu po nekim pitanjima...s' obzirom da ne volim da pokusavaju da promjene moje ponasanje,isto tako ne pokusavam da promjenim ni ja njihovo...smatram da je gloopo tako nesto ciniti...ukoliko je doticnoj osobi stalo do njegovog partnera logicnije je da samoinicijativno poradi na promjenama nego da se vrsi pritisak ka ostvarivanju toga...
ne znam hoce li iko skontati ovu nebulozu sto napisah,jer sam se i sam pogubio medju ovim teskim rijecima :lol: :? :shock: :-) :D
ti si meni bog :D
i meni je tu negdje :D :D
Post Reply