Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
sha_ba

#1351 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by sha_ba »

duminjo wrote:
sha_ba wrote:
stakasa wrote:Doktore, pun si nakvog jeda
i ti bi da nisi 2 godine umochio, da si 2m visok, doktor a ni one jadnice sto sa sela dodju da studiraju sto svima daju, cak ni one te nece.....
ja razumijem
Bogami te i iz sandzaka najmanje daju
povezah se na njegovu, da djevojke sto dodju studirat u grad govore svojima da se satrase od ucenja a ustvari od splovila....
pa eto i takve mu ne daju, normalno je da je isfrustriran, prirodno je, kad vec na sebe gledamo kao na nekog vagina mehanicara....
doktori ujedno prostaci, homofobi, isfrustrirane drka.... su i produkt danasnjeg nam obrazovanja.... nazalost
i cast svim ostalima....
:arrow:
thea

#1352 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by thea »

ah sto se ramiz otvorio...

dr. :lol: :lol: :lol:
Last edited by thea on 04/02/2014 12:54, edited 1 time in total.
Čudna sorta

#1353 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Čudna sorta »

Dr.medicine wrote:Ev odspavah malo iz dežure pa da napišem svoje mišljenje :D
Bolje da nisi...

Nek' je tebi nick "Dr.medicine", i nek' ti u svakom svom postu na koji ja naletim, a vjerovatno i u ostalim, naglasiš šta si završio, da si doktor, da si ginekolog, gdje radiš... eto izašao iz dežure... sreća pa imaš tu diplomu i zvanje, inače ne bi imao o čemu pisati, ili se valjda čime pofaliti, šta li...

I ti se kao našao da nešto pišeš, i kao ismijavaš, ili već šta je bio pokušaj ovog tvog posta. Da je bar šta pametno bilo za pročitati. :roll:

O Bože, svako li danas dobije tu diplomu... :roll:
Last edited by Čudna sorta on 04/02/2014 12:53, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#1354 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by ultima_palabra »

Edin25 wrote:Lik objasnio, a sto se pojedine i pojedni pronalaze u ovome napisanom, to je vec drugi par opanaka :lol:
Stoji dosta što je napisao, svi mi znamo poneku takvu, ali način na koji je napisao... frustracija se osjeti u svakom slovu, a i sam je priznao :D

@ramo je to puno bolje složio.
Ramzess Veliki

#1355 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ramzess Veliki »

berenice wrote: Normala. Ja volim što sam žena, imam super prijateljice (dvije i samo njih, još iz školskih dana) i u suštini volim žene. Ali što više vidim, čujem, pročitam o ženama ili od žena, to su mi sve gluplje. Ne mislim ja da su stvarno glupe, mislim i sama sam žena i ne smatram se glupom, ali su povodljive i to ih učini glupima. Da bi one u nečijim očima ispale velike, u stanju su sjebat sve (a taj u čijim očima bi one da su velike, ustvari misli da su glupačice). Pod tim mislim one glupave priče baš o tome što si napisao. Vođene pogrešnim mišljenjem da su svi muškarci isti, da je dovoljno navući ga svoju picu, pa da on ne vidi šta se zapravo dešava, zalutaju i tu dolazi do raspe. Naravno da muškarac može živjeti sam, kao i žena, ali dokle i kako?
Vrlo lako se navikne na celibat. Muškarac kad ga žensko počne ucjenjivati picom brzo skonta da pica nije vrijedna njegove sekiracije, pa odustane od nje, i okrene se pecanju, autima, kafani, motorima, putovanjima, ronjenju, skakanju sa padobranom, kuhanju, planinarenju, kopanju kanalizacije za vikendicu ... okrene se sebi.
Ucjenjivanje picom vodi do razlaza. To je glupo.
Bio sam u Libiji, Pakistanu, Afghanistanu bez seksa, tri godine u posebnim namjenama drilovan bez seksa da mi se izoštre čula ... znači može se. :thumbup:
A uvijek imam svoju drugu, sada prvu ljubav koja me nikada neće iznevjeriti - Yamahu. Ona mi daje ono što od nje očekujem, ni manje ni više. Ja je održavam, a ona neće mijenjati vlasnika bez mog pristanka. Zbog toga je uvijek uz mene. :D
Not My Idea

#1356 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Not My Idea »

Dr.medicine wrote:
Edin25 wrote:Lik objasnio, a sto se pojedine i pojedni pronalaze u ovome napisanom, to je vec drugi par opanaka :lol:

traže nacin da me uvrijede, al jos nisu uspjele

a koliko znam licno vređanje je protiv pravila foruma :sad:
ovo u gornjem desnom cosku, ovaj uzvicnik, kliknes i prijavis post.

i Boga ti, kad dodjes s te kafe, poradi malo na pravopisu, ipak si doktor
klixoris

#1357 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by klixoris »

Sudeci po stilu pisanja i (ne)pravopisu, ja bi rekao da ti "doktore" u najboljem slucaju dodajes alat, gaze i tufere PRAVOM doktoru i potajno sanjas (a u cyber svijetu se i prezentiras) da budes Dr...

Musko sam, nisam "upaljena forumasica" (cije reakcije si ocekivao u najavi svog posta) i mogu ti reci da odvratnijeg posta i razmisaljanja nisam odavno procitao... Zalim te covjece !
Jos je tuznije ako si fakat doktor ! Znam automehanicare koji normalnije rezonuju (a i pisu pravilnije) u odnosu na tebe - MEDICINSKI BRATE !
Ramzess Veliki

#1358 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ramzess Veliki »

thea wrote:ah sto se ramiz otvorio...
Nisam Ramiz ... :twisted:
A eto malo ... inače ne pišem pametno i smisleno pa reko' malo za promjenu ... a vala mi i žao ovih cura što se ne poudavaše toliko da bih ih sve prisvojio ... srce mi se slama da im kako pomognem ... :sad:
duminjo

#1359 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by duminjo »

Ja bas cuo da doktorima/cama ne fali sexa, pogotovo u tim dezurama, a divi ovog :lol:

Tetka, samo me iznenadjuje ste se toliko "palite" na pisanje doticnog
ema_

#1360 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by ema_ »

Čudna sorta wrote:
Dr.medicine wrote:Ev odspavah malo iz dežure pa da napišem svoje mišljenje :D
Bolje da nisi...

Nek' je tebi nick "Dr.medicine", i nek' ti u svakom svom postu na koji ja naletim, a vjerovatno i u ostalim, naglasiš šta si završio, da si doktor, da si ginekolog, gdje radiš... eto izašao iz dežure... sreća pa imaš tu diplomu i zvanje, inače ne bi imao o čemu pisati, ili se valjda čime pofaliti, šta li...

I ti se kao našao da nešto pišeš, i kao ismijavaš, ili već šta je bio pokušaj ovog tvog posta. Da je bar šta pametno bilo za pročitati. :roll:

O Bože, svako li danas dobije tu diplomu... :roll:
Da stvar bude još smješnija, na kraju kaže da je to pisala njegova cura :lol: :lol: :lol: , pa bolju izvlakušu bi smislilo dijete u pelenama :mrgreen: .
Edin25

#1361 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Edin25 »

traže nacin da me uvrijede, al jos nisu uspjele

a koliko znam licno vređanje je protiv pravila foruma :sad:[/quote]

Vidim popalile se, ali jebga sta je tu je.
Vec sam napisao, puna podrska!
Pusti forum, dovoljno je da vidis broj postova (inace radi se o hiljadama) i sve ti je jasno kakav im je ljubavno/sexualni zivot.
Pacenici da ne mogu biti veci.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1362 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by ladyblue18 »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» Dr.medicine

14 dana

Zene, lakse malo sa vrijedjanjem, bez obzira sta je napisano forum ima pravila
Locked