Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
madner

#1326 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by madner »

Mloge neudate djevojke imaju S&M fantazije. :D
Bloo
Globalna šefica

#1327 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Bloo »

Ramzess Veliki wrote:Drug moj ufati ženu u kurvaluku i razvede se. Sa njom ima sina.
I nešto ga opalila neka tuga, sjeb'o se ... ja ga gledam i drugarski mu posložim situaciju:
- "Nisi normalan ... nije bila dobra i šta sad ... riješio se nje, imaš svoju slobodu, imaš dijete koje možeš viđati kad hoćeš, voliš motore i bajkerski život - idi jaro, vozi, putuj i uživaj u životu i nikad se više ne ženi ako si pametan, nikad brak nije bio za tebe."

... i hajvan se opet oženi, ovaj put još gore prošao ... :sad:

Curama jedan nauk ... muškarac može sam sa sobom vrlo dobro živjeti. Ko misli da je muškarcu teško da ostane sam vara se. Bitno je samo da imaš djecu, bilo gdje jer ona i tako nakon nekog vremena odu svojim putem.
Ako želite vezu, ljubav ... nekoga sa kim ćete provesti sretne dane i dočekati sretnu i ispunjenu starost, koliko uložite toliko će vam se i vratiti, a osnova je iskrenost i povjerenje. Laž se lako prepozna, muškarca koji je prešao 35-tu teško možete lagati i manipulisati, budite iskrene i ulažite u međusobni odnos i vratit će vam se jednako.
Ramzes has spoken :D

ali lijepo zboris
Ma.Le.Na

#1328 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ma.Le.Na »

:hm:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1329 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Zviz »

Taj sindom nista drugo nije nego pogresno razmisljanje.

Zene u vecini slucaja (9/10) razmisljaju da ako im se musko priblizi da je on odmah napiko na nesto sto ona trenutno nece ili kako vec sta. Dobro ima istine da vecina muskaraca ima aktivan ili pasivan nagon za seks na svakodnevnoj bazi (bar u 99%) je tako, ali to se isto moze prepisati i kod zena mozda vise pasivan nego aktivan ali u 98% primjera je tako. I kako dolazi do problema, ja sam cesto puta dozivijo, da ako zensko pozoven na kafu ili bilo sta da ono razmislja da ja od nje nesto hocu. Da li ona sad tako razmislja jer ona to u realnosti tako hoce, da je, ili ne - to cu prepustiti dugom spolu da odgovori, ali ako imas predrasudu da je sve tako i svi ti koji ti se jave nisu nato po ukusu, onda ces docekati 35 godinu gledajuci kroz prozor - pa ces mozda reci - vidi i tamo imas svijet. Meni mozda najmrza stvar kod zena je, da one misle, da ja ili neitno ko drugi hocemo nesto od njih po pitanju veza, ljubav, sex i sl. tome. To uposte nije istina, nekad mi se neprica o muskim stvarima sa prijateljima, nekad hocu promjene, da neke druge teme dodju na tapet dok pijuckamu topli kako i sta vec. I dan po dan i dan po dan ona napuni 30 onda je jos bojaznija - da nebude zrtva emocijah itd. Onda je tesko probiti let i cesto opec ce od sebe otjerati njega, jer on nece moci podnjeti taj blok od "led".
Dr.medicine

#1330 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

Ev odspavah malo iz dežure pa da napišem svoje mišljenje :D
(ono baš me briga što ce se sad ove žemske upaliti ko kutnjak nakon mog posta :D )

Realno površno i citam sta pisete jer samo moje drage hanume naglabate iz supljeg u prazno. Da ste bile konkretne vec bi gurale kolica ispred sebe po Ferhadiji.

Naravno da će ih vecina naci razloge koji ce ih opravdati, al uzalud. Vrijeme proslo. Ono se jedino ne može vratiti. Naravno uvijek postoje opravdani slucajevi.

Pa da krenemo :D

Prvo one hanumice koje dodju u grad da studiraju. Znas ono ljepota, odjebale starce i život ispred njih. Ljepota. Život im se do tada svodio na to da idu u lokalnu školu, ribaju kucu i skoknu do nekog kafica. Jbg nije bilo fejZbuka u to vrijeme, pa se visak vremena trosio na heklanje. Onda odjednom hop cup u grad. Pošto su vec u kontaktu sa nekim hanumama iz mahale, "znaju" kako se ponašati, a plan je uveliko razrađen. Naci sto boljeg :lol: :lol: Ono da se uvali, kontaš :roll: Sva fina i nevina.
Eh tu ti ova hanuimica koja je do svoje 19te živjela na lancu pocinje sa novim životom. Starcima baca šuplju kako se ubija od učenja, kako to više nije srednja škola bla bla. Kako joj treba lova za knjige, dok iste troši na dopičnjake i Loreal sa pijace. (znam takvu koja bi kuci otisla sva "poderana", ne bi li joj starci dali koju kintu da si curica neš kupi, fuj!. seljacka posla). Sad zamislite takvu, iz nekih dimija, farmerki kad nabaci par cm krpica pa joj donji chupavac sijeva. Naravno tu naleti na neke "urbane" jaranice, koje joj posavjetuju da chupvci nisu u modi i da se sto prije šišne.
Upecala ženska žrtvu. Fin, jedinac u majke. Sve bi naravno bilo idealno, da taj isti ne konta njihovu foru. Koferuša ko koferuša. Došla da se uliva. Povali je, šutne i ceka novu žrtvu. Jadna, skinutg jumfa, nema sad vec sta mnogo da ponudi, a lova u gradu treba. Krene dalje dalje, fax tu i tamo bla bla. Na kraju u 27,28 sa dobrom kilometražom dole ženska skonta da je vrag odnio šalu. AL kasno. Ili ce se vratiti, ili ce ostati i kukati kako nije imala srece.

Drugi par cipela. Gradske pičoke
Znaš, one su urbane trebe. Bile omiljene u razredu, frajeri ih muvali, a one svakog cancelovale. Dođe tu fax (ipak je danas u modi studirati jbg). Opet canceluju, one su nedodirljive :lol: :lol: . Koji god bi prišao nije dovoljan za princezu. Ta ce on. Papak došao iz pm. Il ta ce on, znam ga ja jos iz skole, nije imo za kifle :lol: Ove cekajuci savrsenog zavrse u navedenom sidnromu. Ili s druge strane nađu onog idealno savršenog, al oženjenog :lol: Naravno puše pricu par godina, dok on redovno svog đokicu šilji. I kad dokurci, vrijeme proslo, a doticna uleti u sindrom :lol:

Naravno tu je 40% onih koje fakat nisu imale srecu :roll: Imam extra jaranicu, koja je jumf skinula u 30oj godini. I u sretnoj vezi je vec 3 godine. Priprema se za brak. Cura studirala, posvetila se nekom svom zacrtanom planu. Milion puta sam je pitao zasto se ne udaje, sta ceka (jer im je extra) Fino mi odgovorila, da želi prvo da proživi i nadoknadi vrijeme, a onda da se posveti djeci i porodici. Baš lijepo zar ne.
A ne hajmo s chune na chunu, pa cemo ginekolgou na šivanje. I da iz prve ruke informacija, ogroooooman broj ih je koje dolaze da ih dole zakrpimo.
Zakljucak (ne posljednji, jer cu ocito morati replay na komentare :lol: ):
U razgovoru sa ženskom populacijom, 100% njih je reklo da je teže naci normalnu i OK žensku nego frajera. I sve su rekle da je teže muškarcu.
Drage moje muškarci su danas samostalni. Sposobni da se brinu sami o svom životu. I da upale mašinu, peglu, razvucu ves na štrik, skuhaju rucak, operu prozore, usisaju....
Imam kolegu, samo on radi ko crnac. Žena nigdje. Lik nakon 10h dodje kuci i ona mu uvali bebu da je kupa :shock: . Pa pička ti materina kako te nije stid? Lik radi posao za trojicu, kupio stan, svaki vikend kad je free se putuje. Tri puta godisnje ode namore, a da ne spominjem ostale lokacije i gradove u drugim državama. Molim te lijepo, samo neka klinceva fotelja ima u Beču. I mora se otici po nju :shock:
A da ne spominjem kako usisava i ostalo. KOji ce mu klinac žena? Da raširi noge kad se njoj cefne :lol:
Drugo bi bilo da i doticna radi. I naravno ne kažem da joj ne treba pomoci, al s obzirom da nema nikakvih obaveza previse dama kaki. Nije ni cudo sto se ove forumasice rastave ako su (a jesu garant) slicne.

Na kraju: baš me briga na sto ce pojedine prozvane reci da sam prost i vulgaran. zar postoji doktor koji nije? no no. ako mehaničar koji mijenja gumu na autu, opsuje sve moguce ako mu ne ide kako treba, vjerujte i hirurg isto uradi. al spavate pa ne znate to :D

p.s. izgubio sam nit pisanja, malo sam isfrustriran :lol:
pozz za sve prozvane žemske :lol:
prvi tri koje se jave u program, dajem gratiss himenoplastiku :lol:
pusica
Ljuska_u_BaklaFi

#1331 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

I am zabezeknuta :roll:
stakasa

#1332 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by stakasa »

Doktore, pun si nakvog jeda
Ma.Le.Na

#1333 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ma.Le.Na »

dobro doktore a cemu tvoja frustracija :D
krpis druge a sam ne mos umocit il sta? :D
Not My Idea

#1334 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Not My Idea »

jao koja si ti seljacina :lol:

zato si i zavrsio medicinu. da se mozes necim u zivotu pohvalit. i to se vidi, jer skoro u svakom postu to napomenes. inace si glup i plitak i nista osim te diplome nemas.

ne kazem da ti grijesis i da puno fulas u postu ali kazem da se sve to moglo rec na pismen i pristojan nacin. no dobro, i ja svasta ocekujem od lika koji studira 6-7 godina i pljune na sve to nazivajuci sam sebe "picHko mehanicar"
sha_ba

#1335 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by sha_ba »

stakasa wrote:Doktore, pun si nakvog jeda
i ti bi da nisi 2 godine umochio, da si 2m visok, doktor a ni one jadnice sto sa sela dodju da studiraju sto svima daju, cak ni one te nece.....
ja razumijem
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1336 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Zviz »

Zar je ta nevinost vzna u tim krajevima - izvinite ali mati mila, meni to svjedno da nemoze vise biti, jebe se meni skim se je ona jebala prije dok sam je upozno - da budem prost. Ko sam ja da tu sudim i presudjujem. Isto sto ocekivam od nje da se njoj jebe skim sam se sve ja jebo. Ko je ona da mi komentarise i sl. 80% i zena i muskaraca bar u ovim krajevima gdje sam ja vec ima prvi sex sa cca. 17 godina.

Za one u gradu sto Dr.MD rece je istina. Dosta onih dama na nivou kasnje nadje najgoru barabu.
Ramzess Veliki

#1337 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Ramzess Veliki »

Kad me je krenulo u malo ozbiljnijem tonu pa da nastavim ...
Pitale me jednom neudate prijateljice moje bivše hanumen, da im objasnim kako da safataju muškarca koji valja i kako da ga zadrže, pa ... iako su taj razgovor i otvaranje njihovih očiju, brisanje zabluda i šamari na egoizam trajali najmanje sat vremena, pokušaću bar dijelom da prenesem ...

Dakle, njihova ciljna grupa, a i grupa koja im odgovara - muškarci 35-45 godina - ako su slobodni (ili razvedeni) već posjeduju veliko životno iskustvo i mnoge veze iza sebe, a među njima i mnogo loših veza. Neću ulaziti u razloge loših veza, bitna je suština. Znanje. Muškarac u tim godinama ne vjeruje ni sebi, a djevojci 30+ još manje. Oprezni su i u ozbiljnu vezu ulaze sa kalkulacijama svojstvenim ženama - šta dobivam zauzvrat?
Dakle - ostvaren sam, zaposlen, mogu da imam žene za povremene veze i avanture ... raspolažem svojim vremenom i svojim novcem.
Ako se oženim - šta dobivam?

Već smo shvatili da ljubav lako izgubi prvobitni sjaj ... ali nismo izgubili volju da je tražimo.
Ali tražimo iskrenost. U svemu.
Jedan moj frend, stariji raspuštenac prenosi iskustvo:
Žena od 40 inicira intimni sastanak, ponaša se sa mjerom, u krevetu pokaže i više nego bi trebala, pripravi ukusan ručak sa desertom, razgovara o svemu i ne zivka te i ne vrši pritisak - dovoljno je mudra da ti ostavi prostora da ti nju nazoveš.
Žena od 30-35 se ponaša kao da mrzi cijeli svijet - ne daje ništa a očekuje da ju zaprosiš samo zbog toga što se ona osjeća loše. Ne inicira ništa, svaki razgovor je sa strahom od otvaranja, svaki poljubac sa zadrškom, svaki pokret stisnut ... kao da si izašao sa najbližom rodicom. Ne možeš joj prići za stolom, odbiće te jer "ona zna da su svi muškarci isti". Šta god da pokušaš, ona će odgovoriti u tom folu.
Nema u njoj strasti, nema predavanja - ona je napeta i odbojna, strah ju je da se oslobodi. Možeš proći kao prijatelj za avanturu, gdje ona određuje pravila igre, da sebi pomalo izliječi ego ... ali ako te vidi kao moguću vezu, ako pokažeš interesovanje za nešto više - slomiće te toliko da ćeš na kraju reći - meni ovo ne treba. Jer ona ima potrebu da se nekome osveti.

Znači - pročitajte još jednom kako to rade žene od 40 - i nemojte čekati da vas 40-te stignu da bi progledale.
I još jedna vrlo bitna stvar - zaboravite da će vam iko čitati misli. To što očekujete je nemoguće. To je SF. Muškarci vide i čuju crno-bijelo, mrzi nas i opterećuje kad moramo pogađati. Počnite govoriti direktno i jednostavno, riječima iskazivati svoje želje i potrebe. To se zove komunikacija. Ako šutite, durite se ... možete nastaviti u tom folu i muškarac će se brzo ohladiti i napustiti vas. Budite otvorene i vidjećete da ćete time sazrjeti kao osoba, i imaćete povjerenje od partnera, počećete zajednički rješavati probleme, zajednički planirati vrijeme ...
stakasa

#1338 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by stakasa »

Zviz wrote:Zar je ta nevinost vzna u tim krajevima - izvinite ali mati mila, meni to svjedno da nemoze vise biti, jebe se meni skim se je ona jebala prije dok sam je upozno - da budem prost. Ko sam ja da tu sudim i presudjujem. Isto sto ocekivam od nje da se njoj jebe skim sam se sve ja jebo. Ko je ona da mi komentarise i sl. 80% i zena i muskaraca bar u ovim krajevima gdje sam ja vec ima prvi sex sa cca. 17 godina.

Za one u gradu sto Dr.MD rece je istina. Dosta onih dama na nivou kasnje nadje najgoru barabu.
Haj bolan ne lazi vise :D
KPNCTNJAH

#1339 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by KPNCTNJAH »

Nepismeni doktor :D Mozda ste svi takvi, zato imate karinaske rukopise, da ne skontamo kakve gluposti pisete...

razvucu :mrgreen:
Dr.medicine

#1340 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

sha_ba wrote:
i ti bi da nisi 2 godine umochio, da si 2m visok, doktor a ni one jadnice sto sa sela dodju da studiraju sto svima daju, cak ni one te nece.....
ja razumijem

e moja shabice :lol:
spreca

#1341 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by spreca »

Bravo doktoreeeeeee :lol: :lol: :lol:
Dr.medicine

#1342 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

Not My Idea wrote:jao koja si ti seljacina :lol:

zato si i zavrsio medicinu. da se mozes necim u zivotu pohvalit. i to se vidi, jer skoro u svakom postu to napomenes. inace si glup i plitak i nista osim te diplome nemas.

ne kazem da ti grijesis i da puno fulas u postu ali kazem da se sve to moglo rec na pismen i pristojan nacin. no dobro, i ja svasta ocekujem od lika koji studira 6-7 godina i pljune na sve to nazivajuci sam sebe "picHko mehanicar"

idi peri usrane gace :lol:
berenice

#1343 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by berenice »

Ramzess Veliki wrote: Curama jedan nauk ... muškarac može sam sa sobom vrlo dobro živjeti. Ko misli da je muškarcu teško da ostane sam vara se. Bitno je samo da imaš djecu, bilo gdje jer ona i tako nakon nekog vremena odu svojim putem.
Ako želite vezu, ljubav ... nekoga sa kim ćete provesti sretne dane i dočekati sretnu i ispunjenu starost, koliko uložite toliko će vam se i vratiti, a osnova je iskrenost i povjerenje. Laž se lako prepozna, muškarca koji je prešao 35-tu teško možete lagati i manipulisati, budite iskrene i ulažite u međusobni odnos i vratit će vam se jednako.
Normala. Ja volim što sam žena, imam super prijateljice (dvije i samo njih, još iz školskih dana) i u suštini volim žene. Ali što više vidim, čujem, pročitam o ženama ili od žena, to su mi sve gluplje. Ne mislim ja da su stvarno glupe, mislim i sama sam žena i ne smatram se glupom, ali su povodljive i to ih učini glupima. Da bi one u nečijim očima ispale velike, u stanju su sjebat sve (a taj u čijim očima bi one da su velike, ustvari misli da su glupačice). Pod tim mislim one glupave priče baš o tome što si napisao. Vođene pogrešnim mišljenjem da su svi muškarci isti, da je dovoljno navući ga svoju picu, pa da on ne vidi šta se zapravo dešava, zalutaju i tu dolazi do raspe. Naravno da muškarac može živjeti sam, kao i žena, ali dokle i kako?
spreca

#1344 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by spreca »

Not My Idea wrote:jao koja si ti seljacina :lol:

zasto koristiti tudjice ako imamo svoju rijec :lol:
duminjo

#1345 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by duminjo »

sha_ba wrote:
ja razumijem
Bogami te i iz sandzaka najmanje daju
Dr.medicine

#1346 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

Hvala na komplimentima :D :D :D
Not My Idea

#1347 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Not My Idea »

veze s vezom wrote:A doktore stvarno sada,cemu frustracije?
Jel te neka zajebala ?Vise njih?
pa bil ti bila frustrirana da si doktor a da moras javno po forumu pozivat zene da dodju u City na piche :mrgreen:
Edin25

#1348 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Edin25 »

Lik objasnio, a sto se pojedine i pojedni pronalaze u ovome napisanom, to je vec drugi par opanaka :lol:
Dr.medicine

#1349 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oj koje patologije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i vi vjerujete u svaki post da je iskren :lol: :lol: :lol: :lol:
baš taj je napisala moja djevojka s kojom sam u vezi preko tri godine :lol: :lol: :lol: :lol:

e moje besposlicarke. fakat mi nije jasno kako imate vremena pratiti sta ko piše. ja brate ne znam ni jel M ili Ž iza nekog nicka,a ne štapiše :lol:

eto još jednog razloga. raskopuse, od tuđeg života nemaju vremena da se skrase. aj pusa, odo ja na kafu a vi se ubijajte na forumu :kiss:
Dr.medicine

#1350 Re: Sindrom neudatih djevojaka poslije 30-35 godine..

Post by Dr.medicine »

Edin25 wrote:Lik objasnio, a sto se pojedine i pojedni pronalaze u ovome napisanom, to je vec drugi par opanaka :lol:

traže nacin da me uvrijede, al jos nisu uspjele

a koliko znam licno vređanje je protiv pravila foruma :sad:
Locked