berenice wrote:
Normala. Ja volim što sam žena, imam super prijateljice (dvije i samo njih, još iz školskih dana) i u suštini volim žene. Ali što više vidim, čujem, pročitam o ženama ili od žena, to su mi sve gluplje. Ne mislim ja da su stvarno glupe, mislim i sama sam žena i ne smatram se glupom, ali su povodljive i to ih učini glupima. Da bi one u nečijim očima ispale velike, u stanju su sjebat sve (a taj u čijim očima bi one da su velike, ustvari misli da su glupačice). Pod tim mislim one glupave priče baš o tome što si napisao. Vođene pogrešnim mišljenjem da su svi muškarci isti, da je dovoljno navući ga svoju picu, pa da on ne vidi šta se zapravo dešava, zalutaju i tu dolazi do raspe. Naravno da muškarac može živjeti sam, kao i žena, ali dokle i kako?
Vrlo lako se navikne na celibat. Muškarac kad ga žensko počne ucjenjivati picom brzo skonta da pica nije vrijedna njegove sekiracije, pa odustane od nje, i okrene se pecanju, autima, kafani, motorima, putovanjima, ronjenju, skakanju sa padobranom, kuhanju, planinarenju, kopanju kanalizacije za vikendicu ... okrene se sebi.
Ucjenjivanje picom vodi do razlaza. To je glupo.
Bio sam u Libiji, Pakistanu, Afghanistanu bez seksa, tri godine u posebnim namjenama drilovan bez seksa da mi se izoštre čula ... znači može se.
A uvijek imam svoju drugu, sada prvu ljubav koja me nikada neće iznevjeriti - Yamahu. Ona mi daje ono što od nje očekujem, ni manje ni više. Ja je održavam, a ona neće mijenjati vlasnika bez mog pristanka. Zbog toga je uvijek uz mene.