sin city
Moderator: _BataZiv_0809
-
krkan
#1 sin city
zanima me jeli neko pogledao ovaj novi film od roberta rodrigeuza
valja li cemu
valja li cemu
-
beta vulgaris
Film sam pogledao.
Ako znas strip, i ako si ljubitelj tog zanra, preporucujem toplo.
Ako nisi, i onda preporucujem jer jer zanimljivo gledati crno bijeli film je pogotovo ako je recimo vide crna, bijela, crvena, i ponekada narandzasta.
Gluma ok, Miki Rukri (jel se tako cita?) je definitivno imao najbolju ulogu u dugo vremena.
Bruce wilils nije los, klasican je. Benico del toro isto nije bio los.
Najbolja od svih je ipak jessica alba, ali nazalost ne svojom glumom koja maximalno moze da glumi u ovakvom filmu, vec samo fenomenalnim izgledom.
summo summare, pogledaj
Ako znas strip, i ako si ljubitelj tog zanra, preporucujem toplo.
Ako nisi, i onda preporucujem jer jer zanimljivo gledati crno bijeli film je pogotovo ako je recimo vide crna, bijela, crvena, i ponekada narandzasta.
Gluma ok, Miki Rukri (jel se tako cita?) je definitivno imao najbolju ulogu u dugo vremena.
Bruce wilils nije los, klasican je. Benico del toro isto nije bio los.
Najbolja od svih je ipak jessica alba, ali nazalost ne svojom glumom koja maximalno moze da glumi u ovakvom filmu, vec samo fenomenalnim izgledom.
summo summare, pogledaj
-
DonDavudes
najbolja adaptacija stripa na velikom platnu EVER
fantastican odabir glumaca
dobra rezija, genijalna fotografija, dobra prica (fakticki radi se o tri paralelne price)
PS. jedina zamjerka je sto scenarista price u filmu nije dovoljno povezao da cine neku cvrscu cjelinu
, ali bez obzira ko je ikad volio i voli strip uzivace svaku sekundu 
fantastican odabir glumaca
dobra rezija, genijalna fotografija, dobra prica (fakticki radi se o tri paralelne price)
PS. jedina zamjerka je sto scenarista price u filmu nije dovoljno povezao da cine neku cvrscu cjelinu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne znam da li igra, ali ima u svim videotekama....CiCiban wrote:a igra li jos uvijek![]()
i Ge
film je dobar, malo mi licio na Quentina Tarantina sa onim razrjesenjem na samom kraju, kad skontas da su sve paralelne price u stvari jedna prica....
ludnica....
-
RPM
film je mrakacha, nije badza tarantinovski uradjen jer jedan od direktora je i sam Tarantino ...mIRCerka wrote: malo mi licio na Quentina Tarantina sa onim razrjesenjem na samom kraju, kad skontas da su sve paralelne price u stvari jedna prica....
ludnica....