budući da sam u davna vremena krajem prošloga veka bio sprečen gledati nove epizode zbog nedostatka tehnologije
zašto... zato što sam epizodu o milenijumskoj bubi gledao sa skoro 1.5 god. zakašnjenja kada je fol već bio ispuhao...da ne spominjemo prvu sezonu koju sam gledao sa fantastičnih 15 godina zakašnjenja
elem što mi je bitno da paralelno sa amerikancima pratim simsone... pa zbog referenci na sadašnje društveno političko stanje-sranje u svijetu
daklem glavna mi je fora irak... kao što su bili i predsjednički izbori i razne afere prošle godine
u prve dvije epizode nisam zapazio nijedan fol s irakom... epizode se fenomenalne ali istovremeno postaju se blesavije... a i folovi se ponavljaju... kao i Mardž koja je opet htjela napustiti homera
elem u trećoj epizodi homer biva otpušten s posla zbog malih boginja... i u novinama traži novi posao
VOZAČI KAMIONA POTREBNI U IRAKU
a on konta u glavi... mmmmmmmmm kamion je veliki auto
a onda bart govori o razvodu roditelja...milhausovih... to je prirodna stvar... ko uragan, ko pokretanje rata (ulazak u rat)
večeras se kod njiha prikazuje 4 epizoda... nadam se da će pirati odraditi svoj posao i da ćemo za dan 2 imati link za torrent
http://www.robotolabs.com/torrents.php