Simpsons 17 sezona

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1 Simpsons 17 sezona

Post by Truba »

bože blagoslovi internet :)
budući da sam u davna vremena krajem prošloga veka bio sprečen gledati nove epizode zbog nedostatka tehnologije :( bio sam veri tužan
zašto... zato što sam epizodu o milenijumskoj bubi gledao sa skoro 1.5 god. zakašnjenja kada je fol već bio ispuhao...da ne spominjemo prvu sezonu koju sam gledao sa fantastičnih 15 godina zakašnjenja :D:D:D ne računajući drugu epizodu koje sam se jedino sjećao :D iz djetinjstva

elem što mi je bitno da paralelno sa amerikancima pratim simsone... pa zbog referenci na sadašnje društveno političko stanje-sranje u svijetu :D:D:D

daklem glavna mi je fora irak... kao što su bili i predsjednički izbori i razne afere prošle godine

u prve dvije epizode nisam zapazio nijedan fol s irakom... epizode se fenomenalne ali istovremeno postaju se blesavije... a i folovi se ponavljaju... kao i Mardž koja je opet htjela napustiti homera :roll: :roll: :roll: jer je zbog dugova mafiji pristao da se u njihovom domu snimaju filmovi za odrasle...
elem u trećoj epizodi homer biva otpušten s posla zbog malih boginja... i u novinama traži novi posao

VOZAČI KAMIONA POTREBNI U IRAKU :oops:

a on konta u glavi... mmmmmmmmm kamion je veliki auto

a onda bart govori o razvodu roditelja...milhausovih... to je prirodna stvar... ko uragan, ko pokretanje rata (ulazak u rat) :D

večeras se kod njiha prikazuje 4 epizoda... nadam se da će pirati odraditi svoj posao i da ćemo za dan 2 imati link za torrent

http://www.robotolabs.com/torrents.php
SD-6

Post by SD-6 »

...mogo bi se Hayat(mreza plusm, sta li vec)...sjetit pa udarit reprize starih...niej vazno sto su starije...najjaci su prevodi :D "Vidi mu pramena k'o u Halida Muslimovica :shock: :-D 8-) ...ili da onaj OBN pusti repre South Park-a :( sve repriziraju osim njih :-?
Truba

Post by Truba »

hayat i FTV su prednjačili u cenzuri što se tiče prevoda... pogotovo pjesama

ili one apuove hindu fore
Truba

Post by Truba »

kao što sam i očekivao :D

2 dana je potrebno :D

:)

4 epizoda horror simsoni 8) je okačena i spremna za download
Truba

Post by Truba »

hm nije nešto :D:D:D

očito je da su maaaalko ispuhali ili je fol u tome što sam u cugu pogledao prvih 5 sezona i sada sam usred 6.
pa mi je nekako 17. sezona daleka :roll:
felichi

Post by felichi »

ukinuse onaj site

a bas sam cekao novu epizodu...
Truba

Post by Truba »

ja sam sinoć skinuo epizodu koja je još smješnija i besmislenija od prethodnih
naime homer se u salamanderovom kostimu :D:D:D postaje 1 od 25 kandidata za novog gradonačelnika :D:D:D

elem sajt radi ali u drugačijem obliku i na drugom mjestu

naime prvo trebaš naći forum na netu preko gugla pa na jednom od topika ima link za torrente :)

sad nemam vremena da ja to tražim
Truba

Post by Truba »

http://anderssons.ath.cx:6969/

evo tuten nare možete pronaći sve linkove za torent fajlove
Truba

Post by Truba »

daklem nedavno sam završio gledanje 17. sezone...

sve us vemu nije bilo mnogo političkih provokacija...

možda jedino u epizodi kada simsoni idu u italiju a lisa nosi torbu s kanadskom zastavom objašnjavakući bartu zatšto ne nosi američku zastavu :D:D:D
ali u za to vrijeme homer na rimskom aerodromu maše zastavom texasa i viče long live texas :D:D:D

eh da zaboravih

pretposljednja epizoda :D je bila o kreacionizmu i darvinizmu sa mnoštvom folova (Darvin je loš jer se ljubi s đavlom u crtanom filmu za djecu pa je zato njegova knjiga i teorija loša)

The Monkey Suit (#HABF14 / SI-1714) 14 May 2006
After Ned Flanders sees an exhibit on evolution at a museum, he and Reverend Lovejoy talk Principal Skinner into allowing the teaching of creationism in schools. When Lisa complains at a town meeting that there should only be one theory taught in schools, Mayor Quimby agrees - and teaching evolution is banned in schools, so Lisa decides to teach a secret evolution class which gets her arrested. Does Marge have something up where her sleeves would be if she didn't always wear a sleeveless dress to help Lisa?

osamnesta sezona je već u pripremi a posebno me interesuje epizoda u kojoj će homera zamijeniti za nekog teroristu :D:D:D to će sigurno biti jaka kritika američke politike kako na unutarnjem tako i vanjskom planu

do novembra ostaje samo čekanje :D:D:D

HABF?? - (Title Unknown)
Keifer Sutherland plays an Army colonel in this episode which has Homer mistaken for a terrorist. Mandy Moore also guest stars as a sexy dominatrix.
irfan2

Post by irfan2 »

komi, kas nabavit dvd przac? :D
nemam moneya da kupujem 7 cedeova za sezonu :D
Truba

Post by Truba »

:D:D:D zato ga i ne nabavljam da ne bih danima snimao :D:D:D
:roll:

ko tebi :-)

svi simsoni za 150 maraka :D:D:D bez obzira na kojim medijima a? :D:D:D na bušene kartice :D:D:D
Meshtar

Post by Meshtar »

2007 izlaze dugometražni simpsonovi :) :)
Post Reply