Silikoni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
shljashtecha

#1 Silikoni

Post by shljashtecha »

Sad ne znam koliko je puta uopce otvarana ovakva ili slicna tema ali eto, ako je vec dovoljno sazvakana mozete me i ignorisati :D
Koliko je to kod nas uopce zastupljeno, ima li dovoljno kvalifikovanih hirurga, te vasi subjektivni stavovi koliko vam je to uopce privlacno, zestoki protivnici ili pak pristalice ovakvog vida "uljepsavanja" tijela?
Pozeljno bi bilo cuti sto vise iskustava!!! :thumbup:
I napomena da ovo ne podrazumijeva samo zensku populaciju, te da se tema ne odnosi samo na pumpanje poprsja :D nego i na korigovanje ostalih dijelova tijela estetskom hirurgijom u cilju poboljsanja izgleda.
clav

#2 Re: Silikoni

Post by clav »

metar_drva

#3 Re: Silikoni

Post by metar_drva »

poptuno podrzavam i nemam nikakvih problema sa silikonskim groodeema. cak mislim da smo u ljubavi :D
Prolaznik

#4 Re: Silikoni

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 21:13, edited 1 time in total.
TheMule

#5 Re: Silikoni

Post by TheMule »

shljashtecha wrote:Sad ne znam koliko je puta uopce otvarana ovakva ili slicna tema ali eto, ako je vec dovoljno sazvakana mozete me i ignorisati :D
Koliko je to kod nas uopce zastupljeno, ima li dovoljno kvalifikovanih hirurga, te vasi subjektivni stavovi koliko vam je to uopce privlacno, zestoki protivnici ili pak pristalice ovakvog vida "uljepsavanja" tijela?
Pozeljno bi bilo cuti sto vise iskustava!!! :thumbup:
I napomena da ovo ne podrazumijeva samo zensku populaciju, te da se tema ne odnosi samo na pumpanje poprsja :D nego i na korigovanje ostalih dijelova tijela estetskom hirurgijom u cilju poboljsanja izgleda.

Glupost. Isto ko kao kad imas lazne zube. Jest, izgledaju lijepo, ali su lazni.
Post Reply