Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Troll_Happens

#1 Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Troll_Happens »

MOSTAR - Armin Šahomerović, vozač Ureda bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića, u alkoholiziranom stanju prekjučer je kod Neuma sletio s ceste i u potpunosti uništio službeno vozilo Predsjedništva BiH, skupocjeni audi A8, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Okolnosti prometne nezgode još nisu poznate, no kako doznajemo kumovale su joj neprilagođena brzina i, prema neslužbenim informacijama, čak dva promila alkohola u krvi Šahomerovića.

- U srijedu u 22.30 u mjestu Zaton, općina Neum, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Armin Šahomerović iz Vogošće upravljajući vozilom audi A8, koji je tom prilikom zadobio ozljede neutvrđenog stupnja. Na licu mjesta izvršen je očevid, a po naredbi tužitelja vozilo je zadržano radi vještačenja - stoji u priopćenju iz policije, prenose Nezavisne.

Zdenko Kovač, tužitelj Županijskog tužiteljstva u Mostaru, rekao je kako je ovlastio pripadnike policije da izvrše očevid na mjestu nezgode.

- Izdao sam nalog da od vozača budu uzeti uzorci krvi i urina radi analize na alkohol, a bit će izvršeno i vještačenje tehničke ispravnosti automobila - naveo je Kovač.

Srećko Bošnjak, glasnogovornik MUP-a HNŽ, potvrdio je kako se radi o vozilu Predsjedništva BiH i kako su uzroci nezgode vožnja u alkoholiziranom stanju, te brzina neprilagođena uvjetima na cesti.

Stvarno je jadno sta pojedinci sebi dozvoljavaju ovakve ko sto je ovaj krkan treba hitno izbaciti iz sluzbe i dati nekome ko zna voziti... Kakvi politicari takvi i podredjeni bahati i divlji sto nece kada mogu raditi sta hoce i kada hoce. Opet ce teret kupovine novog A8 pasti na ledja gradjana odbitkom ionako bjednih plata..
Zali boze auta a krkan je trebo dobiti sto je zasluzio....
:x :x :x
JThomas

#2 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by JThomas »

pa bolan, ne može ni to svaki pajser... :roll:

jebem ti državu ti jebem, od vozača do vrha, svugdje samo oni koji ne umiju ili ne žele savjesno raditi svoj posao ... :roll:
Troll_Happens

#3 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Troll_Happens »

Her Flick wrote:ja mislio da ti audiji sami voze ako popijes, koliko su placeni ja mislio da imaju i tu opciju

djaba mi palamudimo, danas se narucuje nova 8mica
Jasta ce isti je narucen vec kad se to desilo.. Ne moze Hare u troli da se vozi... i taj isti krkan niti ce biti suspendovan nego ce mu malo reci nemoj piti predji na gusti sok narednih par dana zataskati sve i dat mu opet da se vozika i trosi gorivo do mora i po kojekavim vikendicama o trosku gradjana... :x
karanana

#4 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by karanana »

kasko mu nece pokriti ovo jer je vozio u alkoholiziranom stanju, jeli tako?
Troll_Happens

#5 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Troll_Happens »

karanana wrote:kasko mu nece pokriti ovo jer je vozio u alkoholiziranom stanju, jeli tako?
ne brini uz podmazivanje ispod stola mozda dobije pored kaska jos i kakav poklon recimo gajbu piva ili tako nesto :)
negativ

#6 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by negativ »

Razbio pa šta, pa Harisovi brat i bratići ubiše dva čovjeka i tek sad onog mlađeg osudiše na 6 godina za jedno ubistvo od kojih će odležati 2-3 mjeseca.
Ono prvo ubistvo niko ne plati, a čovjeka umlatili palicama. Sad je neki problem što mu je vozač razbio narodno auto??? Svakako ćemo mi platiti za novi... a živote onih mladih ljudi koje mu pobi bliža rodbina niko ne vrati.
slavkoimamodilera

#7 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by slavkoimamodilera »

Kako ono ide..patriotizam..duh..nema 'vake vode nigdje..sunce vas nece grijat nigdje..trava nigdje nije 'vako zelena..??

Ma odo' u tri lijepe picke materine da se nikad vise ne vratim..
hepek071

#8 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by hepek071 »

100% Hari! palija, nož i piva

evo bilborda za iduću godinu
Prpa.ba

#9 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Prpa.ba »

100% :D sudar :D :D :D
hepek071

#10 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by hepek071 »

100% :D NOŽ :D
Van Halen

#11 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Van Halen »

Razbio je naše auto, s obzirom kolko naša raja vole svoje ljubimce na 4 točka čudilo bi me da mu so ovo oprosti.
veljaca

#12 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by veljaca »

Kakve veze ima vozac nekoga sa onim koga vozi ?????
Mislim da ljude koji rade u i za Predsjednistvo ne odredjuju clanovi Predsjednistva ( njih trojica ) ....
Mislim da je i naslov malo pretendenciozan i trebao bi da glasi: " Vozac koji obavlja duznost sofera clana Predsjednistva gospodina Harisa Silajdzica razbio Audi 8 ". Ovako ispada da je on licno vlasnistvo Silajdzica .....a to nema veze sa vezom ....
:bih:
anakadabra

#13 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by anakadabra »

veljaca wrote:Kakve veze ima vozac nekoga sa onim koga vozi ?????
Mislim da ljude koji rade u i za Predsjednistvo ne odredjuju clanovi Predsjednistva ( njih trojica ) ....
Mislim da je i naslov malo pretendenciozan i trebao bi da glasi: " Vozac koji obavlja duznost sofera clana Predsjednistva gospodina Harisa Silajdzica razbio Audi 8 ". Ovako ispada da je on licno vlasnistvo Silajdzica .....a to nema veze sa vezom ....
:bih:
Izvini nismo te prepoznali :mrgreen:
Pa eto probaj konkurisat za vozača bilo kojem članu predsjedništva, ministru, zamjeniku, poslaniku pa da vidimo hoće li te primiti. Ajde ne lupaj gluposti majke ti :x
taksimetar

#14 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by taksimetar »

Da se to desilo kod nas, a desavalo se, ne bi mi ni znali.
Jedina prava nezgoda u ovoj nezgodi je sto je to bilo u Hrvatskoj pa njihovi policajci pravili uvidjaj.

Inace, ovdje je sasvim normalno da vozaci uzmu sluzbena auta i malo se *urce.
JThomas

#15 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by JThomas »

pa i nije poenta. meni je ovdje najvažnije koliki je dilentantizam, neodgovornost i javašluk u svim sferama društva, od vozača do vrha države.

profesionalni vozač sjeda za volan, i to auta koje nije njegovo, sa dva promila :roll: ovo odmah računaj dvjesta hiljada maraka poreskih obveznika, budući da se od vozača ne mogu naplatiti ni da mu organe uzmu...
anakadabra

#16 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by anakadabra »

JThomas wrote:pa bolan, ne može ni to svaki pajser... :roll:

jebem ti državu ti jebem, od vozača do vrha, svugdje samo oni koji ne umiju ili ne žele savjesno raditi svoj posao ... :roll:
Išao hadžija na more službenim autom, malo se zarakijalo i eto ti belaja!
A ne bi me čudilo i da mu je dnevnica plaćena :x
amalia

#17 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by amalia »

JThomas wrote:pa i nije poenta. meni je ovdje najvažnije koliki je dilentantizam, neodgovornost i javašluk u svim sferama društva, od vozača do vrha države.

profesionalni vozač sjeda za volan, i to auta koje nije njegovo, sa dva promila :roll: ovo odmah računaj dvjesta hiljada maraka poreskih obveznika, budući da se od vozača ne mogu naplatiti ni da mu organe uzmu...
S obzirom da mu je mama (vozaceva mislim) "sefica" od jednog srebrenickog udruzenja.....
JThomas

#18 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by JThomas »

onda bi možda i mogli...ali neće :roll:
hepek071

#19 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by hepek071 »

JThomas wrote:pa i nije poenta. meni je ovdje najvažnije koliki je dilentantizam, neodgovornost i javašluk u svim sferama društva, od vozača do vrha države.
pa druze mi smo u demokratiji...zar ne glasaš haman svake godine? Evo buniš se non stop protiv ove demokratske i narodne vlasti, u kafanama i po internetu. Zamisli da ti je teško kao Kinezima koji nesmiju ni guglati?!
anakadabra

#20 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by anakadabra »

amalia wrote:

S obzirom da mu je mama (vozaceva mislim) "sefica" od jednog srebrenickog udruzenja.....
Zumra Šahomerović iz udruženja Majke enklave Srebrenice i Žepe? :run:
JThomas

#21 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by JThomas »

hepek071 wrote:
pa druze mi smo u demokratiji...zar ne glasaš haman svake godine? Evo buniš se non stop protiv ove demokratske i narodne vlasti, u kafanama i po internetu. Zamisli da ti je teško kao Kinezima koji nesmiju ni guglati?!
sereš k'o grlica.

šta boga ti misliš što toliki kinezi dolaze OVDJE, ili u srbiju, u potrazi za boljim životom?
amalia

#22 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by amalia »

anakadabra wrote:
amalia wrote:

Zumra Šahomerović iz udruženja Majke enklave Srebrenice i Žepe? :run:
:thumbup:
hepek071

#23 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by hepek071 »

JThomas wrote:
hepek071 wrote:
sereš k'o grlica.

šta boga ti misliš što toliki kinezi dolaze OVDJE, ili u srbiju, u potrazi za boljim životom?
ma to ih šalju po zadatku :D Mao stoji iza svega
Alfons Kauders

#24 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Alfons Kauders »

karanana wrote:kasko mu nece pokriti ovo jer je vozio u alkoholiziranom stanju, jeli tako?
naravno da nece... :D ali zato smo mi tu :D

btw... zna li neko sta je na kraju bilo s onog idiota koji je pijan izazvao 2 udesa prije pola godine, pa onda na tvu upadao i govorio "nisam ja malo popio, ja sam puno popio"?

sve nesto kontam... mozda su ga sutnuli s onog posla i prebacili kod hareta... wahahaaaaaa
Alfons Kauders

#25 Re: Silajdžićev vozač pijan razbio Audija A8

Post by Alfons Kauders »

http://www.asa-pva.ba/audi/cjenovnik/A8_JUNI_2009.pdf

:D

ako se ne varam, oni su nabavljali 4.2fsi... od 154k maraka...

na to treba dodati jod 30-40k dodatne opreme, i skoro 200k...

dobro smo prosli, sva sreca pa se papci nisu dosjetili bentleya, jaguara, rollsa itd... vec misle da je audi neka marka... sta zna seljak...
Post Reply