Silajdzic, Tihic i Ceric...

Post Reply
artzy

Post by artzy »

Prozor wrote:Prvo snimke sa Delicem, pa sad ovo.. Samo na hair da izadje :D
Vidices Silajdzic, Tihic i Ceric na kamari :lol:
nerko13

Post by nerko13 »

jos nam je samo ovo trebalo.. kao da nije dovoljno to sto imamo ovakve politicare, koji bi da uskrate svakome sve moguce, nego sada imamo i "narod" koji bi da nesto uskrati nekome.... "inshallah" sto bi rekao "brat" hattab72, 73 74 75 76 77 itd...

ja sam za to da se mi fino "pobrinemo" o toj braci.. onako kako treba...
kao sto neko vec rece, dosli su u bih bez da ih je neko zvao.. sta su donijeli u bosnu osim svoje neke vrste islama i netolerancije prema drugima i drugacijem.. nista!!!!! sta su takve osobe izgubile u bosni, odnosno sta traze ovdje... ovdje nemaju sta da traze... familije, kao sto hattab fino rece, u cijelom svijetu pokusavaju vlade da spoje familije, pa neka se onda familije spoje tamo u tim zemljama odakle su i dosli, odnosno tamo gdje ce se ponovo vratiti... navodi nam kako ih pri dolasku u maticne drzave cekaju zatvor, kazne, ubistva itd.itd.itd. opet kazem "inshallah" ovdje toga nema, pa su pokusali nama da uvedu ono od cega oni bjeze... iz kojeg razloga, pa jebi ga tamo odakle su dosli, takve pozicije su vec zauzete, pa bolje negdje drugo zapoceti "karijeru" fundamentaliste, teroriste, "pravog vjernika" itd.

u svakom slucaju, kao sto rekoh, ovo nam bas i ne treba, a za "brata" i "bracu" njegovu nadam se da ce dobiti ono sto su trazili i zasluzili......

mada, ova trojka koju je naveo, i nezasluzuje nista bolje....
da ja sam sdp-ov glasac :D :D :D
frkimrki

Post by frkimrki »

Sta reci, osim misu jedan!!!

Prijetis ljudima nekakvim kompromitirajucim materijalima tek onda kada gori pod nogama. Kada prijetnja dolazi u vidu oduzimanje pasosa, protjerivanja iz nase zemlje u one njihove zemlje iz kojih su i dosli...

Pitam se postenjacino, gdje su ti snimci bili ranije dok ste si medjusobno lizali guzove; dok ste od njih kupovali drzavljastva za barele nafte, dolara i oruzija????

Sad prijetis, nakon sto je velika ljubav pukla!?!?

Licemjercino uvozna :x
fantom slobode

Post by fantom slobode »

Hattabe prikljuci se na forum neke druge zemlje, ovo sto nam pises nije potrebno Bosni.Takve stvari o "braci", najbolje bi ti bilo da se posvetis Egiptu, ne znam sto ode u Ameriku totalno si pogrijesio pravac iseljavanja.A nama ne uvaljuj tu pricu,, nije nam ni najmanje potrebna.Zivjeli smo uvijek sasvim drugacije od toga sto nam propagiras i zivjecemo i dalje tako.Vjerovatno na tvoju veliku zalost.Bosanski narod je okrenut Evropi, sa svim pozitivnim sto preuze od istoka.Ne treba nam ta tvoja segregacija, imamo mi svoj identitet.
Orbini

Post by Orbini »

Evo i Nezavisne javljaju o hatabovom videu:
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 128&meni=2

Inace jaaako prijateljski i bosnjacima blagonaklon list. :roll:

Hatabe, na stranu politicka razmimoilazenja, razlike,....svako ima pravo da misli sta hoce,.. - ali ovaj put si se malo zaholcao sa videom.

Smiri malo adrenalin momak, na islambosni si bio jedini koji je u osudama necega upotrebljavao kletve kao napr. crkli daBogda i sl. Razumijem bjes zbog nekih stvari, ali malo kontrole momak. Ne mozes jedini biti u pravu niti sebi prisvajati autorska prava nad odbranom islamskih nacela.

Ovima sto bi protjerivali sve strane borce, porucujem da nisu ni trunku drugaciji od ultradesnicara i radikala po Evropi i na Balkanu koji bi protjerali sve muslimane bez obzira ko je posten a ko ne.

Ne mozes nekoga protjerati iz zemlje zato sto je napravio incident na nekoj plazi - sikanirao polugole kupace. Za to postoji krivicni zakon, kazna,... pa kako bi tretirao Bosnjaka za to, tretiraj i stranca koji ima dozvolu boravka, a tek drzavljanstsvo. Svako ima pravo da vjeruje u sta hoce, da se oblaci i zivi kako hoce, dira li drugoga - postoji zakon za to. A i batine na kraju krajeva od obicne raje, sto Zenicani nisu prebili djilkose sto su im sikanirali cure?

Ne mozes takodjer protjerati nekog postenog stranca koji ima respekta prema bosnjackoj kulturi i koji nikoga ne dira. Samo zato sto je tadasnja vlast imale nake administrativne propuste prilikom izdavanja drzavljanstva. Kaznu za to ima da placaju nasi koji su tad ispod tezge izdali pasose a ne oni koji su ih dobili.

Protjeruju se samo oni koji svojim djelovanjem ugrozavaju politicku i bezbjednosnu situaciju, i koji predstavljaju opasnost kako na terenu tako i na diplomatskom planu. Primjerice ona trojka sto je u Sarajevu uhvacena sa eksplozivom(Bektasevic, Cesur,..) To su vec ozbiljne stvari, i fokus treba biti na takvima, pomagacima, jatacima, finansijerima, kao i bilo kakve veze sa kaidom i sl. I tu bih jednako tretirao i strance i nase.

Nasa vlast grijesi samo u jednome. Sto pokusavava sve ovo necujno izvesti.
Da moramo slusati sta sile kazu i nije neka tajna, slusaju i krupniji igraci po Evropi pa moramo i mi. I to ne treba da se krije. Vlast je primorana da oduzima drzavljanstva jer su tako nalozili oni od kojih zavisi nas politicki i ekonomski opstanak. Vlast treba to samo javno da prizna i istovremeno prozove onoga ko je doveo strane borce u BiH. A to je upravo Amerika, pa neka usput i svjedoci u Hagu u delicevu korist.

A hatab i slicni ne priznaju naciju i nacionalna osjecanja, nacionalni identitet, pripadnost,.. smatraju za haram. Sto govori dovoljno.
Last edited by Orbini on 01/10/2007 11:17, edited 1 time in total.
seln

Post by seln »

Hattab72 wrote:
Allah je taj koji odredjuje ko je kod Njega bolji...Ne ti, ne ja...
Saopstava li ti on to licno ili preko Dzibrila?
Kwaheri

Post by Kwaheri »

GandalfSivi wrote: I samo na kraju, za ono sto si povalio Delica. Nisi ti bas tako naivan kao sto bi se zelio predstaviti, cak bi se moglo reci da je situacija totalno obrnuta. Mnogo naivniji smo mi, koji ovdje pisemo razne stvari, ponekad totalno nesvjesni koliko sve agenata i provokatora (sa svih strana) ima na ovom forumu.
Hattab ako je vazna istina gdje ste bili do sada? Sta ste cekali s tim snimcima?
fantom slobode

Post by fantom slobode »

zena wrote:
GandalfSivi wrote: I samo na kraju, za ono sto si povalio Delica. Nisi ti bas tako naivan kao sto bi se zelio predstaviti, cak bi se moglo reci da je situacija totalno obrnuta. Mnogo naivniji smo mi, koji ovdje pisemo razne stvari, ponekad totalno nesvjesni koliko sve agenata i provokatora (sa svih strana) ima na ovom forumu.
Hattab ako je vazna istina gdje ste bili do sada? Sta ste cekali s tim snimcima?
Cekali su trenutak koji njima odgovara, sve su to neprijatelji normalnog zivota u Bosni.To treba sve poslati u zemlje gdje vole da tako zive, daleko jedni od drugih.
A agenata i provokatora koliko ti dusa zeli, koji pokusavaju da uvale svoje misljenje.
Fair Life

Post by Fair Life »

fantom slobode wrote:...
A agenata i provokatora koliko ti dusa zeli, koji pokusavaju da uvale svoje misljenje.
Od Muslimovica, Rekica... do Hattaba72.
visby

Post by visby »

kad vjernik na vjernika krene :-D
lady midnight

Post by lady midnight »

:lol: :lol: :lol:

taman ce hattab postati superstar....hebo te, shta je ovaj internet u stanju uraditi :-) odesh na nekakvo sijelo, snimish govor generala, malchice izmanipulishesh audio-video kombinaciju, kliknesh par puta na youtube - i vec si poznat. a josh ako malo prochachkash po power-pointu, ukomponujesh par slichica iz dnevne shtampe, dodash par ilahija, opet na youtube - i eto te, zvijezda je rodjena :-) - a sve popraceno zaglushujucim krikovima za pazhnjom :-)

e, ja mu to zadovoljstvo ne bih prichinila...
deset_u_pola

Post by deset_u_pola »

Hattabe,
Ako ti je namjera bila da skreneš pažnju na izloženu problematiku, fakat si uspio.

Ni ja se ne slažem sa politikom naših vlasti, ali ovo je malo previše, zar ne?

Nažalost, samo si dušmanima ove zemlje i muslimana dao "municiju" da rafalno pucaju.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

Hattab72 wrote:Od RS nema nista, dok se to ne nagazi na to tlo cizmom...Ostalo je sve iz supljeg u prazno...
majke ti?

pa cete svi opet u drugu frankfurtsku a mi da se rokamo
barby02

Post by barby02 »

Hattab lezerno na sarajevo-x ordinira a video jak,fakat i mislila sam nesto pravo ozbiljno :-D Ne kazem ja da nemas ozbiljne namjere i nemam nista protiv njih, nego protiv svih,ali nekako bi bilo filmskije da je nick iz "sjene" :-)
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

zaboravio sam reci da povedes sve iz SDA sa sobom u boj za narod TVOJ
Last edited by Faruk on 01/10/2007 11:56, edited 1 time in total.
barby02

Post by barby02 »

:-)
Last edited by barby02 on 01/10/2007 11:56, edited 1 time in total.
neshto

Post by neshto »

lady midnight wrote::lol: :lol: :lol:

taman ce hattab postati superstar....hebo te, shta je ovaj internet u stanju uraditi :-) odesh na nekakvo sijelo, snimish govor generala, malchice izmanipulishesh audio-video kombinaciju, kliknesh par puta na youtube - i vec si poznat. a josh ako malo prochachkash po power-pointu, ukomponujesh par slichica iz dnevne shtampe, dodash par ilahija, opet na youtube - i eto te, zvijezda je rodjena :-) - a sve popraceno zaglushujucim krikovima za pazhnjom :-)

e, ja mu to zadovoljstvo ne bih prichinila...
pa zašto, neka ga :lol:

ja mu stvarno zavidim, imat će svako malo javljanje uživo iz najatraktivnijih pećina afganistana i pakistana :lol:
sekretar

Post by sekretar »

Orbini wrote:Evo i Nezavisne javljaju o hatabovom videu:
http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 128&meni=2

Inace jaaako prijateljski i bosnjacima blagonaklon list. :roll:

Hatabe, na stranu politicka razmimoilazenja, razlike,....svako ima pravo da misli sta hoce,.. - ali ovaj put si se malo zaholcao sa videom.

Smiri malo adrenalin momak, na islambosni si bio jedini koji je u osudama necega upotrebljavao kletve kao napr. crkli daBogda i sl. Razumijem bjes zbog nekih stvari, ali malo kontrole momak. Ne mozes jedini biti u pravu niti sebi prisvajati autorska prava nad odbranom islamskih nacela.
Mislim da niko više banova na islambosni nije od njega skupio. I to uglavnom zbog vrijeđanja.
Stvarno smutnju siješ da je to čudo jedno.
Lijepo sa sunčane Floride, jedina briga kad će socijala doći i putanja uragana.
Ne znam, kako sebi opravdanje nadješ, ako radiš zarađuješ i za establišment, ako si na socijali onda te ćafir od krvavih para hrani.
Liberalism

Post by Liberalism »

odavno se prica da je pred kraja rata bio video Alije i reisa sa Bin Ladenom.

kad vidim da se niko ne interesuje ko su zamuceni likovi sa kaseta na kojima su snimci mudzahedinskih akcija u Bosni, svasta bi moglo jos na vidjelo izaci.... ima li to hatib ili nema veze nemam.. ali i do sad se cudim kako nista skandalozno do sada o reisu niti o aliji ili silajdzicu nije isplivalo na povrsinu.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Liberalism wrote:odavno se prica da je pred kraja rata bio video Alije i reisa sa Bin Ladenom.

kad vidim da se niko ne interesuje ko su zamuceni likovi sa kaseta na kojima su snimci mudzahedinskih akcija u Bosni, svasta bi moglo jos na vidjelo izaci.... ima li to hatib ili nema veze nemam.. ali i do sad se cudim kako nista skandalozno do sada o reisu niti o aliji ili silajdzicu nije isplivalo na povrsinu.
Jedna je stvar iznijeti prljavi vesh za nekoga, druga je stvar prijetiti likvidacijom odstrelom.
IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

Pa gdje su četnici sa svojima komprimitirajučima snimcima :?
zašto se i oni ne sjete pa da izbace nešto na youtube.
sekretar

Post by sekretar »

mIRCerka wrote:Jedna je stvar iznijeti prljavi vesh za nekoga, druga je stvar prijetiti likvidacijom odstrelom.
figurativno, politički , ne fizički
sekretar

Post by sekretar »

IZVANZEMALJAC wrote:Pa gdje su četnici sa svojima komprimitirajučima snimcima :?
Nisu glupi.
IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

sekretar wrote:
IZVANZEMALJAC wrote:Pa gdje su četnici sa svojima komprimitirajučima snimcima :?
Nisu glupi.
ehh ja se baš ponado da če biti nešt al što stari kažu vuk mjenja dlaku al ne i čud. zato si upravo četo neče sam sebe izdati.
JokYouAre

Post by JokYouAre »

Hattab, ako si frajer , idi fino u Saudiju pa tamo zivi i ozeni neku rodicu od 14 godina. Tamo prospaj svoje gluposti. Umjesto skolu kakvu bolju da zavrsis (kad vec imas priliku), da budes dobrostojeci i na taj nacin reklamiras svoju domovinu kad si vec vani, ne, ti garant 4 osnovne nemas, i sav izvor tvoje pameti je iz jedne knjige. Pustate te bradice i one glupe tole nosate, pa ne mogu da vjerujem. Vi ste otrov naseg drustva i kad malo bolje razmislim haramite vi vise od nas ostalih! Gade mi se vehabije i samo doprinose unazadjenju BiH. Umjesto da se ljudi brinu o prosperitetu ove drzave, ne, nacionalizam sve jaci i jaci, ma isti ste komsije preko drine, pa i brade su vam iste!!

Bjezi tamo, samo se nalozim bezze i iznerviram na ovakve primitivce.
Post Reply