silajdzic na tvks

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#51 Re: silajdzic na tvks

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Dobro onda,Hare je dobio Mileta u anketi na kantonalnoj TV,moze jos jedan dodatni mandat za taj podvig. :lol: :lol: :run:

Boli me q za tu anketu. Ono što je tužno vidjeti koliko SDP daje para djeci da ga veličaju po internetu, a ne znam odakle im pare?? Dokaz... isti koji ti imaš za moju stranačku knjižicu i šefa
Vidi mlade dame sto se uznervozila :D

Hajmo ponovo vjezbe za suzbijanje stresa..
Udahni...izdahni...udahni....izdahni....Bolje?
Znas u cemu je razlika izmedju mene i tebe!!??
Pa u tome sto sam ja otvoreno stao iza svog stava,politicke opcije i javno se deklarisao kao simpatizer jedne politicke opcije,naravno niti slijepo niti sa primjesama ideopoklonstva prema bilo kome,cisto otvoreno simpatizerski ;-)

A Ti,Ti se krijes iza paravana toboze nekih moralnih nacela,izjednacavanja,"otkrivanja velikih zavjera",i slicnih floskula,a vise je nego ocigledno da na bilo kojoj temi ti je omiljena hrana napadati Zlayu i "njegovu" stranku,katkada "zakaciS" skoro pa sve druge stranke i politicke opcije sem tvoje :D SzaBiH i "lepog" Hareta.

Da ti ne vjerujem na rijec,a vjerujem,da si zenskog roda,iskreno bih posumnjao da si mozda Zvonko Maric (il' kako se vec zaista zove taj smijesni lik :D )

Postenije bi bilo,a i vise bih te cijenio :mrgreen: ;-) ,da otvoreno stanes iza svoje politicke opcije,pa kada vec diskutujemo,raspravljamo ..da to nastavimo otvorenih karata. :thumbup: :dance:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#52 Re: silajdzic na tvks

Post by KatarinaKosaca »

Ne mora svatko biti zaslijepljen političkom partijom. To valjda u uzinu tvog mentalnog boljševičkog sklopa nikako da uđe. Da nisu svi kao ti. Nego, eto baš, analiziramo, samo što ti ne daš da se analizira jedna strana, jer te ona plaća
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#53 Re: silajdzic na tvks

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:, samo što ti ne daš da se analizira jedna strana, jer te ona plaća
:lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ti vjerovatno na pisanje na forumu rezonujes sa te tvoje tacke gledista i odmah sve pretvaras u placanje,kontas ako tebe neko placa mora da placa i ovoga sto mi kontrira.. :D

Nema,Katarina,stvarno si KRALJICA...nego ne rece ti meni,koja je tvoja politicka opcija.
Il' mozda ne smijes to javno obznaniti na forumima za koje si zaduzena,po instrukcijama svojih nalogodavaca :D :D :D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#54 Re: silajdzic na tvks

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:
KatarinaKosaca wrote:, samo što ti ne daš da se analizira jedna strana, jer te ona plaća
:lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ti vjerovatno na pisanje na forumu rezonujes sa te tvoje tacke gledista i odmah sve pretvaras u placanje,kontas ako tebe neko placa mora da placa i ovoga sto mi kontrira.. :D

Nema,Katarina,stvarno si KRALJICA...nego ne rece ti meni,koja je tvoja politicka opcija.
Il' mozda ne smijes to javno obznaniti na forumima za koje si zaduzena,po instrukcijama svojih nalogodavaca :D :D :D
Da,da tisi placen,ali lose to radis. jaaaaako lose
amrica

#55 Re: silajdzic na tvks

Post by amrica »

tema zamrla, kata zoomirana u banovice na 14 dana....

Inace, kata 100% lik sa teme Uputstvo za upotrebu foruma za politicke placenike... :D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#56 Re: silajdzic na tvks

Post by mIRCerka »

bermiin wrote:
SA 071 wrote:Bio je pravo ljut.

Ali, posto smo mi skloni zaboravljanju treba nam stalno ponavljati neke stvari - agresiju, genocid, aprilski paket... Da nam se ne bi ponovili...
covjek je rekao....izbacite entitetsko glasanje ja se povlacim zauvijek iz politike...pa sto ne izbacise...???...koji to jos politicar ima muda da ponudi tak nesto?
ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nudio je brankovic ostavku u septembru ako ne ispuni zadatke, pa nit je sta ispunio nit je dao ostavku...

SA 071 pa dje si ti :D :D :D
saibaba

#57 Re: silajdzic na tvks

Post by saibaba »

bermiin wrote:
cyprus wrote:
bermiin wrote:covjek je rekao....izbacite entitetsko glasanje ja se povlacim zauvijek iz politike...pa sto ne izbacise...???...koji to jos politicar ima muda da ponudi tak nesto?
wow, ova muda me baš impresioniraše :D :D

To isto ko kad bi Dodik reko vratite RSu sve nadležnosti što su na državi, pa ću se ja povuć :D . Šta bi mi da nam nije vako hrabrih ljudi :-)
aha...e pa vidis....koliko jr to bitno entitetsko glasanje...a sto Zlaja i Tihic nisu to izbacili...nisu jer su mislili da ce taj paket proci,pa da se hvale do izbora kako su napravili pola ustava...eh Bgm zajeba ih Hare...
Ja sam Harisa slušao kako govori pred prošle izbore da će ako on pobjedi ukinuti entitete i izbaciti entitetsko glasanje i da on zna kako će to uraditi.. i ?
easy

#58 Re: silajdzic na tvks

Post by easy »

saibaba wrote:
bermiin wrote:
cyprus wrote:
wow, ova muda me baš impresioniraše :D :D

To isto ko kad bi Dodik reko vratite RSu sve nadležnosti što su na državi, pa ću se ja povuć :D . Šta bi mi da nam nije vako hrabrih ljudi :-)
aha...e pa vidis....koliko jr to bitno entitetsko glasanje...a sto Zlaja i Tihic nisu to izbacili...nisu jer su mislili da ce taj paket proci,pa da se hvale do izbora kako su napravili pola ustava...eh Bgm zajeba ih Hare...
Ja sam Harisa slušao kako govori pred prošle izbore da će ako on pobjedi ukinuti entitete i izbaciti entitetsko glasanje i da on zna kako će to uraditi.. i ?
i ekipa sto podrzavate doticnog, znajte da ce proci godine i godine dok se ostvari onaj napredak koji je bio zagarantovan aprilskim paketom. trenutno ne mozemo ni pola toga dobiti. a da ne pricam da se Dodik javno zahvalio Harisu S. za opstruiranje aprilskog paketa. on je tada bio u takvoj situaciji, nije bio dovoljno jak i morao je to prihvatiti... sada nikad nece.

ne ukida se rs pricanjem o ukidanju, laprdanjem po televiziji i huskanjem naroda. rs se ukida prenosom nadleznosti na drzavu. i to mora da ide postepeno. zbog toga je po meni tihic bio mnogo bolji od silajdzica. otkidao je komad po komad rs. granicna sluzba, vojska, entitetska obiljezja, itd. navedite jednu slicnu stvar koju je napravio silajdzic.
Post Reply