Vidi mlade dame sto se uznervozilaKatarinaKosaca wrote:-LIBERO- wrote:Dobro onda,Hare je dobio Mileta u anketi na kantonalnoj TV,moze jos jedan dodatni mandat za taj podvig.![]()
![]()
Boli me q za tu anketu. Ono što je tužno vidjeti koliko SDP daje para djeci da ga veličaju po internetu, a ne znam odakle im pare?? Dokaz... isti koji ti imaš za moju stranačku knjižicu i šefa
Hajmo ponovo vjezbe za suzbijanje stresa..
Udahni...izdahni...udahni....izdahni....Bolje?
Znas u cemu je razlika izmedju mene i tebe!!??
Pa u tome sto sam ja otvoreno stao iza svog stava,politicke opcije i javno se deklarisao kao simpatizer jedne politicke opcije,naravno niti slijepo niti sa primjesama ideopoklonstva prema bilo kome,cisto otvoreno simpatizerski
A Ti,Ti se krijes iza paravana toboze nekih moralnih nacela,izjednacavanja,"otkrivanja velikih zavjera",i slicnih floskula,a vise je nego ocigledno da na bilo kojoj temi ti je omiljena hrana napadati Zlayu i "njegovu" stranku,katkada "zakaciS" skoro pa sve druge stranke i politicke opcije sem tvoje
Da ti ne vjerujem na rijec,a vjerujem,da si zenskog roda,iskreno bih posumnjao da si mozda Zvonko Maric (il' kako se vec zaista zove taj smijesni lik
Postenije bi bilo,a i vise bih te cijenio