Sijalice H3

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#1 Sijalice H3

Post by arman1 »

Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.
slavkoimamodilera

#2 Re: Sijalice H3

Post by slavkoimamodilera »

arman1 wrote:Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.
H3 k'o i svaka druga halogena sijalica, prave ih sve glavne firme (Philips, Bosch, Osram...). ;-) Verzija ima jedna. Zove se H3. :lol:
Qler

#3 Re: Sijalice H3

Post by Qler »

slavkoimamodilera wrote:
arman1 wrote:Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.
H3 k'o i svaka druga halogena sijalica, prave ih sve glavne firme (Philips, Bosch, Osram...). ;-) Verzija ima jedna. Zove se H3. :lol:

ni ja bolje ne bi objasnio :D
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#4 Re: Sijalice H3

Post by arman1 »

slavkoimamodilera wrote:
Baš si duhovit.
U jednoj radnji sam vidio obične H3 i H3 ex....(ne sječam se naziva tačno). Znam da je staklo, ono malo što ga ima druge boje i oblika.
paldumđija

#5 Re: Sijalice H3

Post by paldumđija »

arman1 wrote:
slavkoimamodilera wrote:
Baš si duhovit.
U jednoj radnji sam vidio obične H3 i H3 ex....(ne sječam se naziva tačno). Znam da je staklo, ono malo što ga ima druge boje i oblika.
U jednoj radnji (nezna koja i gdje se nalazi???), vidio H3 ex... i nema naziva, zna da je staklo a nije papao ili gledao, ima na autu (nezna koje je marke) ih.. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:, ko pravi sijalice, koje su verzije i sl.
Šta da čovjek pomisli nego pokvario se kompas pa ne radi (kineski naravno).
Blobi

#6 Re: Sijalice H3

Post by Blobi »

Je li to na Mapple ne mogu standardne H3?
edin_r1

#7 Re: Sijalice H3

Post by edin_r1 »

Mozda lik ima viljuškar Jungheinrich, pa koristi h3 sijalice. :dance:
Post Reply