Sijalice H3
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#1 Sijalice H3
Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.
- slavkoimamodilera
#2 Re: Sijalice H3
H3 k'o i svaka druga halogena sijalica, prave ih sve glavne firme (Philips, Bosch, Osram...).arman1 wrote:Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.
- Qler
#3 Re: Sijalice H3
slavkoimamodilera wrote:H3 k'o i svaka druga halogena sijalica, prave ih sve glavne firme (Philips, Bosch, Osram...).arman1 wrote:Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.Verzija ima jedna. Zove se H3.
ni ja bolje ne bi objasnio
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#4 Re: Sijalice H3
Baš si duhovit.slavkoimamodilera wrote:H3 k'o i svaka druga halogena sijalica, prave ih sve glavne firme (Philips, Bosch, Osram...).arman1 wrote:Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.Verzija ima jedna. Zove se H3.
U jednoj radnji sam vidio obične H3 i H3 ex....(ne sječam se naziva tačno). Znam da je staklo, ono malo što ga ima druge boje i oblika.
-
paldumđija
#5 Re: Sijalice H3
U jednoj radnji (nezna koja i gdje se nalazi???), vidio H3 ex... i nema naziva, zna da je staklo a nije papao ili gledao, ima na autu (nezna koje je marke) ih..arman1 wrote:Baš si duhovit.slavkoimamodilera wrote:H3 k'o i svaka druga halogena sijalica, prave ih sve glavne firme (Philips, Bosch, Osram...).arman1 wrote:Na autu imam sijalice H3. Interesuje me ko ih sve pravi, koristi i koje verzije sve imaju.Verzija ima jedna. Zove se H3.
U jednoj radnji sam vidio obične H3 i H3 ex....(ne sječam se naziva tačno). Znam da je staklo, ono malo što ga ima druge boje i oblika.
Šta da čovjek pomisli nego pokvario se kompas pa ne radi (kineski naravno).
-
Blobi
#6 Re: Sijalice H3
Je li to na Mapple ne mogu standardne H3?
- edin_r1
#7 Re: Sijalice H3
Mozda lik ima viljuškar Jungheinrich, pa koristi h3 sijalice.