SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

otpor stoko

#26 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by otpor stoko »

Sreca nasa pa u BiH nema kriminala, reketarenja, bombasa, ubica, nozeva, vatrenog oruzja, manijaka, huligana!
Ja mislim da uopste niko nikada u ovoj zemlji nije bio suocen sa bilo cim gore navedenim i zato se zahvaljujem nasoj "prekrasnoj" vladi na njenom neprikosnovenom radu!!!
Hvala vlado!!!!!!!!!
Zamislite jbt. da se kod nas recimo po Sarajevu vuckaraju kojekakve ublehe bez zavrsene osnovne skole u X6-cama, Ferarijima, Porsche-ima, S-klasama...pa to bi bilo katastrofa...
Ja neznam kako to na zapadu policija ne skonta i pohapsi ih sve kao kod nas.
Kod njih konobari prijavljeni na poluradno vrijeme voze skupocjena auta-nigdje veze-kod nas to nasa policija odmah preispita(odakle im pare, auta, kuce, firme itd...)
Ponosan sam na pravosudni sistem BiH

P.S. da nebi slucajno neko pomislio da je ovo moje ozbiljno misljenje... ljudi ovo je ironicno misljeno
POZDRAV
muha_sa

#27 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by muha_sa »

otpor stoko wrote:Sreca nasa pa u BiH nema kriminala, reketarenja, bombasa, ubica, nozeva, vatrenog oruzja, manijaka, huligana!
Ja mislim da uopste niko nikada u ovoj zemlji nije bio suocen sa bilo cim gore navedenim i zato se zahvaljujem nasoj "prekrasnoj" vladi na njenom neprikosnovenom radu!!!
Hvala vlado!!!!!!!!!
Zamislite jbt. da se kod nas recimo po Sarajevu vuckaraju kojekakve ublehe bez zavrsene osnovne skole u X6-cama, Ferarijima, Porsche-ima, S-klasama...pa to bi bilo katastrofa...
Kod njih konobari prijavljeni na poluradno vrijeme voze skupocjena auta-nigdje veze-kod nas to nasa policija odmah preispita(odakle im pare, auta, kuce, firme itd...)

P.S. da nebi slucajno neko pomislio da je ovo moje ozbiljno misljenje... ljudi ovo je ironicno misljeno
POZDRAV
vala ih i ne gledam :D nesto me sramota da ih gledam iz dvice :D ko mi je kriv pa rintam 35.godina :D
otpor stoko

#28 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by otpor stoko »

muha_sa wrote:
otpor stoko wrote:Sreca nasa pa u BiH nema kriminala, reketarenja, bombasa, ubica, nozeva, vatrenog oruzja, manijaka, huligana!
Hvala vlado!!!!!!!!!

POZDRAV
vala ih i ne gledam :D nesto me sramota da ih gledam iz dvice :D ko mi je kriv pa rintam 35.godina :D

:-D
Svetlana

#29 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by Svetlana »

oo,Vi ironicni,smutni,kritizeri,negativci,neka vam jezici utrnu kad RS i celu BiH spomenete u negativnom kontektsu
tranquil

#30 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by tranquil »

Svetlana wrote:oo,Vi ironicni,smutni,kritizeri,negativci,neka vam jezici utrnu kad RS i celu BiH spomenete u negativnom kontektsu
O ne, fta mi fe ovo defava ?!?
ponosna_manjina

#31 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by ponosna_manjina »

Svetlana wrote: ovaj jedan rece da bi pristao ziveti i u Istri, pa idi bre molim te u IStru sto pre..
Ovo mi je znak da definitivno trebam otići. Prvo su lokalni muslimani počeli puštati brade, a sada su bosanskohercegovačke patriote počeli koristiti bre u govoru i pričati na ekavici :) . Još da mi na Širokom nazovu selam i mogu komotno ne u Istru nego na Madagaskar, zemlju vječnog proljeća :D .
muha_sa

#32 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by muha_sa »

Svetlana wrote:oo,Vi ironicni,smutni,kritizeri,negativci,neka vam jezici utrnu kad RS i celu BiH spomenete u negativnom kontektsu
:lol: :lol:
bas se glasno nasmEjah :lol: i hanumu u mene mi probudih :D nadrljo sam :D
eeee Svetlana Svetlana----ovaj ironicni,smutni,kritizer i negativac voli ovu zemlju vise neg zivot svoj--bio sam spreman(od prvog dana aprila 92-e) i zivot dat za moju a i tvoju jedinu BiH.
al nisam corav-a i glava mi ne sluzi da mi kisa u stomak ne pada :D

otpor stoko@- :thumbup:
Svetlana

#33 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by Svetlana »

idi.....ja te molim...
Ahmmed

#34 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by Ahmmed »

Svetlana wrote:idi.....ja te molim...
selam alejĆ, cenićko :D ŽivEla RS i BiH cijela ;-)
Svetlana

#35 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by Svetlana »

PODSECAM

tema nije za komentar primitivcima,ovo je ipak ozbiljna stvar
Leonid Breznjev

#36 Re: SIGURNOST U BANJA LUCI I SARAJEVU

Post by Leonid Breznjev »

svetlana dusho, da se ja ne ponavljam, smatraj se opomenutom.. :)
Locked