Siguran u Sarajevu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
farky wrote:bila je neka svadja oko parkinga i covjek (35-to godiste) je ubio momka (78-mo godiste), toliko za sad znam
-
SENZIBILNI GRUBIJAN
Uhapsili OPET Ismeta Bajramovica Celu. Ovaj put zbog lupanja u kazinu Joker, a ako bude dokaza dignut ce se optuznica i zbog reketiranja. Naglo se razbolio kada je cuo da gazda kazina dolazi u Sarajevo zbog davanja izjave, pa je umjesto u zatvor smjesten u bolnicu. Zelim mu sto brzi oporavak sa nadom da ce ostatak zivota provesti u zatvoru...AMIN.
-
edu
ni kriv ni duzan..nek' pohapse one sitne dilere sto prodaju travu..najlakse je po ismetu...SENZIBILNI GRUBIJAN wrote:Uhapsili OPET Ismeta Bajramovica Celu. Ovaj put zbog lupanja u kazinu Joker, a ako bude dokaza dignut ce se optuznica i zbog reketiranja. Naglo se razbolio kada je cuo da gazda kazina dolazi u Sarajevo zbog davanja izjave, pa je umjesto u zatvor smjesten u bolnicu. Zelim mu sto brzi oporavak sa nadom da ce ostatak zivota provesti u zatvoru...AMIN.
- stickitout
Ima jedan serif - Serif Konjevic, gradi kuce po aleji bez dozvole. Uglavnom su uvijek u zavjeri lokalni serif, sudac i privatnik, zato i jesu ucestali ulicni dvoboji.....ova trojica su na brijanju i kuju tajne planove.rasta wrote:Sarajevu stvarno treba jedan sherif jer smo odavno postali divlji zapad a ni cowboy-a i konja nam ne fali....svasta
-
mIRCerka
Subota, 11 prijepodne, Marindvor.... setam ti ja tako sa jaranicom prema traJVANskoj stanici i vidim nesto na trotVaru...zeleno...i crveno...skuzim JAKNA..krvava...i pored na plocniku lokva krvi....
nit ko cisti, nit ko skloni...
i onda kazu PREDAJTE SVO ORUZJE...aha...
-
edu
joooooooooooooooooooj mircy..pa tada su snimali onaj film..kako se zove..joj..aaaaa...mIRCerka wrote:Subota, 11 prijepodne, Marindvor.... setam ti ja tako sa jaranicom prema traJVANskoj stanici i vidim nesto na trotVaru...zeleno...i crveno...skuzim JAKNA..krvava...i pored na plocniku lokva krvi....
-
mIRCerka
i ostavili Props za sobom? cisto sumnjam....edu wrote:joooooooooooooooooooj mircy..pa tada su snimali onaj film..kako se zove..joj..aaaaa...mIRCerka wrote:Subota, 11 prijepodne, Marindvor.... setam ti ja tako sa jaranicom prema traJVANskoj stanici i vidim nesto na trotVaru...zeleno...i crveno...skuzim JAKNA..krvava...i pored na plocniku lokva krvi....
i onda kazu PREDAJTE SVO ORUZJE...aha...![]()