Siguran parking u SA
-
Bajs
#1 Siguran parking u SA
Zanima me gdje se moze sigurno parkirati auto u SA, a da me ne boli glava hoce li ga neko ukrasti ili provaliti.
Treba mi parking 14 dana i cijena parkinga nije toliko bitna.
Kako sam googlo malo, mogao sam vidjeti da na internetu neki preporucuju robot parking garazu, bbi garazu...
Kako sam googlo malo, mogao sam vidjeti da na internetu neki preporucuju robot parking garazu, bbi garazu...
- Alhemicarkaa
#2 Re: Siguran parking u SA
Je li ti bitna lokacija? Na koševskom brdu ima garaža, ne pretjerano skupa, pod video nadzorom i jednim čuvarom.
- Logovan
#3 Re: Siguran parking u SA
Ovu garazu i ja preporucujem.Alhemicarkaa wrote:Je li ti bitna lokacija? Na koševskom brdu ima garaža, ne pretjerano skupa, pod video nadzorom i jednim čuvarom.
- A_R
#4 Re: Siguran parking u SA
importanne centarBajs wrote:Zanima me gdje se moze sigurno parkirati auto u SA, a da me ne boli glava hoce li ga neko ukrasti ili provaliti.
- Cossack
#5 Re: Siguran parking u SA
BBI centar. U centru je grada.Bajs wrote:Zanima me gdje se moze sigurno parkirati auto u SA, a da me ne boli glava hoce li ga neko ukrasti ili provaliti.
-
Bajs
#6 Re: Siguran parking u SA
Hvala svima na prijedlozima
Kosevsko Brdo mi je malo predaleko.
Importanne centar mi izgleda nekako kao da ce se svakog trenutka zatvoriti/propasti, tako mi izgleda i onaj Robot u Hrasnom.
BBI centar izgleda dobra ponuda samo nisam bas siguran koliko je lako dobiti mjesto u toj garazi na 14 dana/mjesec dana?
Kakva je parking garaza u Skenderiji?
Imate li jos nekih preporuka....
Importanne centar mi izgleda nekako kao da ce se svakog trenutka zatvoriti/propasti, tako mi izgleda i onaj Robot u Hrasnom.
BBI centar izgleda dobra ponuda samo nisam bas siguran koliko je lako dobiti mjesto u toj garazi na 14 dana/mjesec dana?
- starii
#7 Re: Siguran parking u SA
koliko ti nije skupo tih 14 dana? na kojoj lokaciji ti treba parking?
- mayab
#8 Re: Siguran parking u SA
BBi je sigurno najbolje uredjen parking, ali Importane i Robot se sigurno nece zatvoriti barem ne za tih 14 dana, pa ti vidi sta ti ko od njih nudi i za koje pare za tih 14 danaBajs wrote:Hvala svima na prijedlozima
-
Bajs
#9 Re: Siguran parking u SA
Do 200 KM/14 dana, otoka-bascarsijastarii wrote:koliko ti nije skupo tih 14 dana? na kojoj lokaciji ti treba parking?
@hvala mayab
- muha_sa
#10 Re: Siguran parking u SA
imaš parking na Č.Vili 2--kod nekadašnjeg Hepoka a sad MerkuraBajs wrote:Do 200 KM/14 dana, otoka-bascarsijastarii wrote:koliko ti nije skupo tih 14 dana? na kojoj lokaciji ti treba parking?
@hvala mayab
podzemna garaža sa video nadzorom i čuvarom--odeš i dogovoriš se--noc je 5 maraka a sad kako ide na više pitaj
- strong69
#11 Re: Siguran parking u SA
Importanne, Alta, BBI, Skenderija kod Vinoteke.
I ne znam odakle ti dojam da ce se Importanne i Robot zatvoriti? Ni Alta se nije zatvorila a ona najgore stoji od svih niti ce se zatvoriti.
I ne znam odakle ti dojam da ce se Importanne i Robot zatvoriti? Ni Alta se nije zatvorila a ona najgore stoji od svih niti ce se zatvoriti.
-
lajkujMe
#12 Re: Siguran parking u SA
Jeli ti bas treba garaza? Ima otvoren parking direktno na bascarsiji vise taksista, 15 km 24 sata. Cuvan 24 sata dnevno i znam da se nikada nista nije dogodilo tu.
- OldMayor
#13 Re: Siguran parking u SA
Kakvo zatvarnje ba importannea, puno unutra kafica, imas hrpu stanara, teretanu, pored banka, jos nekoliko firmica sto dobro rade...
Za one butike ne znam, to se mijenja, ali importanne je tokom dana dupke pun...
Za one butike ne znam, to se mijenja, ali importanne je tokom dana dupke pun...
-
Bajs
#14 Re: Siguran parking u SA
@strong69, OldMayor
Sigurno se vi u pravu sto se tice importanne, ali ne kontam kako ti neki centri uopste opstaju u SA.
Kad god sam bio tamo prazne radnje i niko nista ne kupuje, jedino kafici rade.
Kod nas u NL masovno propadaju centri i svaki dan neka radnja bankrotira.
Hvala svima na preporukama za parking!
Sigurno se vi u pravu sto se tice importanne, ali ne kontam kako ti neki centri uopste opstaju u SA.
- ultima_palabra
#15 Re: Siguran parking u SA
Bosmal ti je ok... čuvari, video nadzor, nema ni gužve velike. 100 maraka mjesec.
- muha_sa
#16 Re: Siguran parking u SA
mi smo davno bankrotirali samo nam još nisu rekliBajs wrote:@strong69, OldMayor
- holowey
#17 Re: Siguran parking u SA
jadranka, centar grada...malena garaza, uvijek pod nadzorom, poskupa ali ako kazes pare nisu problem, ne lutaj dalje
- navedeni
#18 Re: Siguran parking u SA
Imam ti ja ispred kuce garazu, i 2 rotvajlera... 14 dana 50 KM ...
- Qler
#19 Re: Siguran parking u SA
A ako uspijes proci pored rotova
mozes i auto dobiti nazad 
- kurty
#20 Re: Siguran parking u SA
haveru... 200KM das meni, dodjem pa auto, dovucem ga sebi u garazu... parkiram, gratis i dubinski ocistim, javis kad se budes vracao i auto te ceka na mjestu kojem pozelis...
garaza sigurna, pod klucem... vucijak u avliji, tri psa u okolnim avlijama i 5 kona kojima nista nikada nije "Proslo pored avlije" a da nisu vidjele
garaza sigurna, pod klucem... vucijak u avliji, tri psa u okolnim avlijama i 5 kona kojima nista nikada nije "Proslo pored avlije" a da nisu vidjele
- strong69
#21 Re: Siguran parking u SA
Importanne je opstao i opstace jer je specifican centar. U njemu je shopping centar najmanji. Tamo prema Vilsonovom su stanovi, ovamo je banka, kancelarijski prostori sa raznim organizacijama, stranim firmama... Samo od ovih stanara, zakupaca kancelarija i posjetilaca fitness centra ovaj centar moze da zivi. Ocito da se ova raznolikost pokazala dobrim potezom. Da je samo shopping centar ko zna...Bajs wrote:@strong69, OldMayor
-
freakapotamus
#22 Re: Siguran parking u SA
Ima parking pored SCC-a, preko puta Parlamenta, čuvar je tu 0-24, nije se nikad ništa desilo, a naplaćuju 50 KM mjesec.
-
Bajs
#23 Re: Siguran parking u SA
Gdje je bolje parkirati: Robot ili Importanne? Ili nesto trece?
Treba mi trenutno parking mjesec dana. Auto kad parkiram necu ga nikako koristiti.
Hvala svima...divan forum, divni ljudi
Treba mi trenutno parking mjesec dana. Auto kad parkiram necu ga nikako koristiti.
Hvala svima...divan forum, divni ljudi
- Qler
#24 Re: Siguran parking u SA
Isto ti je, samo gdje je tebi blize i lakse...
- vozač
#25 Re: Siguran parking u SA
ja bih ti preporučio katedralu, u sjemeništu, kod kardinala, parking je "europski", u centru grada, garaža, unutra širina, hladovina, video nadzor, rampe, ma nema šta nema, ako cijena nije problem, to je opcija, a svakako ćeš "visiti" u gradu i auto ti je praktično pri ruci