kad imam šta vidjeti .. ne podržava mp3 frmat !
ima li neka varijanat da se to dogradi ili je to vezani isključivo za hardware telefona .. ?
ima li neko linkova za download software-a za mobitele i ostale zajeban....
Moderator: Benq
E hebi ga sad, ispade da svaki SE blokira a svaka Nokia radi savrsenoQler wrote:pazi dugi, ja sam promijenio milion mobitela, svih marki i modela, i po nekom mom iskustvu, nokia je najbolja... primjer, ja uzimam mob, i reko da vidimo, se t630 ili 7250....
t630: 65k boja, BT, IC, 32 kanala midi, 3MB prostora, kamera, onako, lijep...
N7250: 4096 boja, IC (koji radi samo sa racunarom) 4 kanala midi, kamera, 5MB prostora.....
bolji SE. uzmem SE, pola mjeseca, pocne da mi blokira, da se gasi, gubi mrezu..... i ja ga vratim, uzmem 7250.... nikad problema, 5 dana baterija, slike bolje neko na SE, nikad problema..... eh sad, sta bi ti prije uzeo....
sad imam 6600 i poslije nove dolazi 6630 i meni nece trebati bolji, ovom je slaba kamera (dobre slike, ali 640x480) i slab zvucnik...
Potpuno si u pravu... ja sam cak nedavno imao nocnu moru: neko stoji iza mene i tjera me da kupim SiemensQler wrote:ne budi bukvalanali priznaj da SE ima dosta problema sa software-om, doduse ne ko siemens
ali ima problema
![]()

ovo si u pravu...Dok se mi raspravljamo izmedju Nokie, SE, Siemensa postoje firme za koje vecina nije cula a pravi tel bolje nego ovi nevedeni zajedno