Da rezimiramo. Znaci, imamo mob Siemens M55 ne znam kako da ga spojim sa kompom! Treba mi ako moze sto detaljnije rjesenje, i ne upucujte me na google, proguglo sam!
Siemens M55 kako spojiti sa racunarom
Moderator: Benq
- Qler
#1 Siemens M55 kako spojiti sa racunarom
Haj brzo da mi neko kaze koji program da koristim da spojim ovaj mob sa kompom! Imam data kabal, preko serijskog porta, trebaju li driveri za njega, gdje da se nadju, i tako to! Jel ima smisla kupovati kabal preko USB-a?! I jel se moze update-ovati firmware preko tog kabla?!
Da rezimiramo. Znaci, imamo mob Siemens M55 ne znam kako da ga spojim sa kompom! Treba mi ako moze sto detaljnije rjesenje, i ne upucujte me na google, proguglo sam!

-
papak_eliminator
#2 Re: Siemens M55 kako spojiti sa racunarom
Najbolje ti je kupiti novi telefonQler wrote:Haj brzo da mi neko kaze koji program da koristim da spojim ovaj mob sa kompom! Imam data kabal, preko serijskog porta, trebaju li driveri za njega, gdje da se nadju, i tako to! Jel ima smisla kupovati kabal preko USB-a?! I jel se moze update-ovati firmware preko tog kabla?!
ovako, kod siemensa ti je zvrcka sa data cable preko serijskog porta, lakse je sa USB...kako god, ako ti je port ispravan (sto nije bio slucaj kod mene) sa kablom si trebao dobiti i CD-ROM sa driverom. medjutim, da bi cackao po telefonu, treba ti i PC SUITE a to mozes naci ovdje ->X
obzirom da radis sa kompjuterima, znas kako sta ide
iako je siemens po svojim opcijama za men los telefon, ipak ima najbolje opcije za cackanje telefona - explorer mu je kao Windows explorer
sretno
- Qler
ovaj, da ne dodje do zabune, ja jos uvijek imam svoju lijepu nokia-icu
:D:D lijepi symbian
:D:D
nego ovo mi ima djevojka
inace ne bi ja uzeo siemens ni pod razno,
po meni zadnji siemens koji valja je s25 i s35
:D:D:D
u svakom slucaju, hvala terminator
P.S. Mislim da ona nema driver-e za kabal pa ako ko zna gdje ih ima skinuti, bio bih mu vjecno zahvalan

nego ovo mi ima djevojka
u svakom slucaju, hvala terminator
P.S. Mislim da ona nema driver-e za kabal pa ako ko zna gdje ih ima skinuti, bio bih mu vjecno zahvalan
- Qler
ma laganini diall up, getright i dvije cackalice za oci, da cuvaju kapke, mozda i dodjem sutra na poso
sto je najzalivije, ovdje mi je na poslu ADSL a najvise sto mogu skinuti je neka slicica, i to u JPG jer namam prostora na HDD za jednu vecu bmp
:(:(:(:( quata mi je na min 
sto je najzalivije, ovdje mi je na poslu ADSL a najvise sto mogu skinuti je neka slicica, i to u JPG jer namam prostora na HDD za jednu vecu bmp
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Kakav si ti geek
...kad nemash MEMORY FLASH DRIVE
.
- Alfons Kauders
Daj ba, dje ces to skidat modemom, ko god je kupio s45, s55, s65 itd. je dobio CD uz telefon, bolje ti je raspitat se malo kod raje ili nekog svercera, pa uzet CD... Dzaba ti getright kad ti cackalice probuse ocne kapke ko raznjice.Qler wrote:ma laganini diall up, getright i dvije cackalice za oci, da cuvaju kapke, mozda i dodjem sutra na poso:D:D:D
sto je najzalivije, ovdje mi je na poslu ADSL a najvise sto mogu skinuti je neka slicica, i to u JPG jer namam prostora na HDD za jednu vecu bmp:(:(:(:( quata mi je na min
- Qler
ma moram joj nesto skontati u najkracem roku! To sam sebi postavio kao prioritet! Ustvari prioritet mi je bio da je nagovorim da ga umota u 5KM i baci, mozda neko i uzme, i da kupi ako nista 3310 NOKIA-u, al nece, kaze jos je slusa i lijep joj pravo! Pa sad pokusavam da joj bar malo customize mob
ma stavit cu one cackalice za usi, da ne bodu
ma stavit cu one cackalice za usi, da ne bodu
- Alfons Kauders
Za usi ? E jebes takav kompromis, to ni ovi u parlamentu ne bi skontali !Qler wrote:ma moram joj nesto skontati u najkracem roku! To sam sebi postavio kao prioritet! Ustvari prioritet mi je bio da je nagovorim da ga umota u 5KM i baci, mozda neko i uzme, i da kupi ako nista 3310 NOKIA-u, al nece, kaze jos je slusa i lijep joj pravo! Pa sad pokusavam da joj bar malo customize mob:D:D
ma stavit cu one cackalice za usi, da ne bodu:D:D:D
Nego, posudi joj svoju nokiu, pa onda to rahat odradi, budi frajer !
siemens-club.ru
- Alfons Kauders
Jel zena, da nije slucajno baba, "nosila ga samo nedeljom u crkvu".Qler wrote:maq davao sam joj, kaze ne smije da uzme, ako je pokvari kaze da cu je ubiti:D:D ma reko neeeecuu
nista, nego raja hocel' ko kupiti siemens A55:D:D zena ga vozala, prva ruka
Ma daj joj nokiu bolan, eto ako je pokvari imas od mene 6630, kodiran naravno.
- Alfons Kauders
Hehehe, dok sacekas mjesec dva bice 300 maraka telefon, tako sad i buraza prozivam, baksuz.Qler wrote:evo sad sam ti poslo PP
evo sad mi kaze haver da ima u ZG i BG! Pa eto odleti do tamo:D:D:D:D
haj valja ako ga pokvri das mi je:D ja cu se strpiti mjesec dva da je dekodiram
P.S.
Nosila je samo petkom u dzamiju:D:D:D:D:D
Znaci nosila ga samo na dzumu, i to jos gasila zvono, bas ocuvan tel.
Odo vala napolje, kisnut malo, dosta i ovog, valja malo medju narod, dim, kafe, pive i sl.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.