SiCG: Obala Slonovace
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- daduli_sa
Oj, nemoj molim te samo ti da razmisljas, odmah ce se povecati globalno zagrijavanje od silne potrosnje kalorija u uzaludnom poslu!saviola wrote:cinjenica je da je i ovakva jadna, stara i umorna reprezentacija SCG bolja od reprezentacije BiH. eto teme za razmisljanje.
Eto ti teme za ... spavanje!
-
everybody hurts
saviola wrote:cinjenica je da je i ovakva jadna, stara i umorna reprezentacija SCG bolja od reprezentacije BiH. eto teme za razmisljanje.
Tuzno, ali istinito...inace, bosna se moze samo sakriti iza sportskih uspjeha srbije, pa mi jos vise ne ide u glavu ovo ismijavanje, mislim dodjite sebi, mi smo najbolji samo u avio-modelarstvu....
-
BECHO
Eto, ko biva nemamo razloga da im se ismijavamo.everybody hurts wrote:saviola wrote:cinjenica je da je i ovakva jadna, stara i umorna reprezentacija SCG bolja od reprezentacije BiH. eto teme za razmisljanje.
Tuzno, ali istinito...inace, bosna se moze samo sakriti iza sportskih uspjeha srbije, pa mi jos vise ne ide u glavu ovo ismijavanje, mislim dodjite sebi, mi smo najbolji samo u avio-modelarstvu....
- daduli_sa
Kad bi mozda ako nista dnevni avaz ponekad procitao znao bi vise nego sto trenutno znas o sportskim uspjesima BiH...everybody hurts wrote:saviola wrote:cinjenica je da je i ovakva jadna, stara i umorna reprezentacija SCG bolja od reprezentacije BiH. eto teme za razmisljanje.
-
Sarafcina
everybody hurts wrote:saviola wrote:cinjenica je da je i ovakva jadna, stara i umorna reprezentacija SCG bolja od reprezentacije BiH. eto teme za razmisljanje.
eee da je srbiji da ih vode neki ljudi
novi amblem je ..slonovske usi
-
everybody hurts
Kad bi mozda ako nista dnevni avaz ponekad procitao znao bi vise nego sto trenutno znas o sportskim uspjesima BiH...
[/quote]
Sorry, ne citam (h)avaz....
@ becho
Nisam ni rekao da trebamo navijati za njih, ali ismijavanje repki koja je jaca u svakom sportu od nas, je malo poglupo, i plus kada pocnu komentari pojedinaca o "troprstima"....
Sorry, ne citam (h)avaz....
@ becho
Nisam ni rekao da trebamo navijati za njih, ali ismijavanje repki koja je jaca u svakom sportu od nas, je malo poglupo, i plus kada pocnu komentari pojedinaca o "troprstima"....
-
Sarafcina
everybody hurts wrote:Sorry, ne citam (h)avaz....Kad bi mozda ako nista dnevni avaz ponekad procitao znao bi vise nego sto trenutno znas o sportskim uspjesima BiH...
@ becho
a jest i jaca ... ako se mjeri kolicina bezobrazluka i supackog odnosa... jest daleko je jaca. pa na jedvite jade su dobili u Bg, uz sve ono sto su radili. Ono se jarane ne zaboravlja.
a troprsti .... reci to papku s Pala
ionako...ova zajebancija nema veze sa BiH