SiCG - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Sta mislite kako ce se utakmica zavrsiti?

Pobjeda BiH
46
39%
Nerjeseno
10
9%
Pobjeda SiCG
35
30%
Prekid utakmice zbog frke na stadionu i terenu
13
11%
Nemam pojma kako ce se utakmica zavrsiti
13
11%

Total votes: 117

zzzzz

Post by zzzzz »

Cestitke Milenkovicu, momak je naturalizovani Bosanac a odigrao je srcem za BiH.

Image

Interesuje me gdje je rodjen Milenkovic, ako neko zna. Mislim da je negdje u Cg
monitoring

Post by monitoring »

Danas su me svi 11 na terenu ucinili ponosnim!NAvijacima svaka cast!
Dajte molim vas ljudi, vi koji ste u sa organizujte kakav docek za nase momke!Ja bih volio da sam u sa u vrijeme njihovog dolaska da im samo pruzim ruku!Mislim da bih bio do neba!Zasluzili su def igrajuci pred onom stokom!Barberezu bih digao spomenik!Spahic, Milenkovic, Berberovic...legende!
Ucinite nesto za njih!Oni su definitivno ucinili veceras puno za nas!
Hvala im...
txmx

Post by txmx »

zzzzz wrote:Cestitke Milenkovicu, momak je naturalizovani Bosanac a odigrao je srcem za BiH.

Image

koliko sam uspio pronaci info o njemu (a vrlo malo ima), njegov prvi klub je FK Palic, pa mi je nekako logicno da je otamo
x-sa

Post by x-sa »

Koja licemjernost boze me sacuvaj.... Pa kakvi ste se vi pokazali domacini u Sarajevu kad se igrala prva utakmica :shock: Repertoar pjesmi, Srbe na vrbe itd. Momak ostao bez oka poslje utakmice... Ma divni ste i civilizovani, pogotovo ova emancipovana "sarajevska" raja.
Katastrofa...
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

x-sa wrote:Koja licemjernost boze me sacuvaj.... Pa kakvi ste se vi pokazali domacini u Sarajevu kad se igrala prva utakmica :shock: Repertoar pjesmi, Srbe na vrbe itd. Momak ostao bez oka poslje utakmice... Ma divni ste i civilizovani, pogotovo ova emancipovana "sarajevska" raja.
Katastrofa...
@ x-sa,
ajd ne lazi i ne izmisljaj, setnja :evil:
Santos

Post by Santos »

Oglo miran.Knozi brnja.Hisa.Miran sumaru.Vidio sam malog Campu na ekranu zna li iko sta je bilo sa njim.Da nije slucajno povrjedzen.
nosara

Post by nosara »

Morali smo dobit, jer su bili zreli da izgube! Nema se na cemu cestitat nasim reprezentativcima, igrali su ko seke.

Sto se tice tribina i divljanja, sta se moglo ocekivati? Da su seke igrale muski smradovi bi umukli, a ja ne bih morao da citam postove pijanih smradova iz RS.

Dakle, Savez sravnit, Sliskovic - noga, lafo zvijezdama bez muda - fala i zbogom i opet od nule.

A navijacima - cestitam na hrabrosti!
flora.sa

Post by flora.sa »

ne znam sta se pale srbi iz bosne da je to njihova selekcija, ovo je srbija a tamo bosna i bosna je njihova repka, zasto se prodaju nama, uros
(uros, 11. oktobar 2005 04:37)
PR80.

Post by PR80. »

flora.sa wrote:
ne znam sta se pale srbi iz bosne da je to njihova selekcija, ovo je srbija a tamo bosna i bosna je njihova repka, zasto se prodaju nama, uros
(uros, 11. oktobar 2005 04:37)
To samo pokazuje da ti ljudi nisu ni na nebu ni na zemlji.
nosara

Post by nosara »

Srbijo, idi rokni jos jednog premijera, daj legiji orden, cuvaj ratne zlocince i nastavi bit septicka jama planete Zemlje, kao sto si bila ovih 15 godina.

Sto se fudbala tice, imate "mocnu" ekipu do mojega. Toliko ste se usrali, da je bila prava steta sto ste protiv sebe imali zensku rerezentaciju BiH. Bili ste zreli za jos jedno Kosovo.

Ajd' u bolest!
flora.sa

Post by flora.sa »

Lepo receno i evliki pozdrav gospodinu Usanovicu. Meni Bosna nije nikakva neprijateljska zemlja, vec su nam braca. Zelim im sve najbolje i jako mi je krivo (i sigurno nisam jedini) sto ne mozemo i mi i oni na SP. Sto se tice Srba iz RS, njihov stav postujem i razumem - ali meni Banja Luka, Foca, Brcko, Pale, Travnik, Mrkonjic Grad, Bijeljina ili Prijedor nikada nisu bili niti ce biti Srbija, vec Bosna. Ako oni hoce da navijaju za nas, to pozdravljam (uostalom, oni su veci i vatreniji navijaci od Srba iz Bg Pasaluka) - ali samo ako ce sportski da pozdrave Bosanske igrace
(Ivan M, 11. oktobar 2005 11:18)
SOUL_SELLER

Post by SOUL_SELLER »

zzzzz wrote:Cestitke Milenkovicu, momak je naturalizovani Bosanac a odigrao je srcem za BiH.

Image

rodjen je u subotici
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Cp6uja wrote:Pa vi i dalje glasate?!? Hahaha... Kao što rekoh, možda, ustvari, vi i idete u Nemačku. Možda su ljuti ribari San Marina zakuvali čorbu crvenim kalafoncima. Who knows!?
"Smjehuljak", "smjehuljak" i opet "smjehuljak" :D :D :D
Ne reprezentacija SCG-a ide u Njemacku i to zasluzeno ali zato takvi kao jos uvijek ne osjecaju da "Cp6uja" ide lagano u P.M. Da je sve manja i manja. Poceli ste lagano pusiti u sportovima. Jebase vas na Evropskom prvenstvu u kosarci i to u vlastitoj zemlji pa sada idete u kvalifikacije. Mozda se vidimo u Skenderiji ili Zetri !!!! Bosna je pocela da dere vase ekipe u GY ligi. Razjebase Zvezdu ko najobicniju kantu. Polako sta cete kad vam rikne Bora Stankovic!!!!.
Naravno uvijek ste ostali dosljedni jednoj stvari. Primitivizmu i kukavicluku. I bjese jednom jedan san o Velikoj Srbiji i puce ko balon sa konvojima iz Hrvatske, sa odlaskom Kosova, sa odlaskom CG sa skorim ukidanjem RS-a. PUFfffffff. Odose "vekovna ognjista" bezpovratno. I sve ste manji i manji i kao zemlja i kao ljudi. I umjesto na geografskim kartama da pise "Velika Srbija" pisat ce " Izgubljena zemlja Srbija". PUFfffffff!!!!!
flora.sa

Post by flora.sa »

e...ovo mi je najsmiješnije....

POZDRAV IZ SRPSKOG JACKSONVILLE!! (SERB FROM FLORIDA, 12. oktobar 2005 20:44)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moram još malo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SOUL_SELLER

Post by SOUL_SELLER »

flora.sa wrote:e...ovo mi je najsmiješnije....

POZDRAV IZ SRPSKOG JACKSONVILLE!! (SERB FROM FLORIDA, 12. oktobar 2005 20:44)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moram još malo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Qwert

Post by Qwert »

hamza1 wrote:Treba ih docekati u Njemackoj i jebati im mater!!!
Krvi im se napiti na SP!!!
Eto ih tu ispred nosa, sto u njemackoj.
rajvosa

Post by rajvosa »

Pitanje

Ko ce da plati frakture lobanja i izgubljene prste NASIH navijaca u Beogradu.Koga treba tuziti...

Ako nema pravde onda idemo u Njemacku da ovo vratimo...

Pozdrav
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Namjenjeno za @ Srbija

Ti misu jedan suti i poklopi se po usima bez obzira bio ti iz Srbije ili tkz. RS. Fataj se svojih "jajara" po Srbiji i RS. Jaki ste ko nesto u coporima a individualno ste najveci misevi. To su vam kao primjer pokazali i dokazali Hrvati I Hrvatska, pomeli su vas za 24 sata, pa sada sutite ko *icke. Hrvati i Hrvatska ce vas oderati i poniziti na SP 2006. Klecace te vi na koljenima Hrvatima. Zamjerili ste se svim komsijama na Balkanu, kada vam krene razvaljivanje nece vas biti na mapi Balkana, derace vas ko prije stigne. Sto se istorije i nacija tice tu tek trebas da odradis DNA (DNK) da vidis ko si i sta si. Zapamti dobro jednu stvar i nemoj slucajno da zaboravis. Turci su vam bili 450 godina. Vi ne postojite kao ste sebi umislili kao srpska nacija. Poslije 450 god turske vi ste turska nacija. Imate opasne koplekse kako da sakrijete ako ikako mozete to vase tursko porjeklo. Medjutim ne ide pa ne ide. Uskoro ce medjunarodna zajednica od vlade Srbije traziti da vam se svima u Srbiji uzme DNK. Zna se vec za sada da preko 70% tkz vjestackih Srba ima tursku genetiku i da su turskog porjekla.

Sto se tice nas Bosanaca i Hercegovaca mi smo za razliku od vas bili uvjek Narod i Nacija. I nasa DNK ce vam uskoro pokazati ko ste vi a ko smo mi. Do tada zivi sa svojim srpsko-turskim kompleksima i dok vas istrazivanja DNK ne vrate u stvarnost. Nauka ne trpi falisifikate. Misu, MRS brzo u rupu i da te vise ne cujemo. Nesto si se puno naduvo, moramo te bre (bre = turska rjec) ispuhati. :-D
Locked