SiCG - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Sta mislite kako ce se utakmica zavrsiti?

Pobjeda BiH
46
39%
Nerjeseno
10
9%
Pobjeda SiCG
35
30%
Prekid utakmice zbog frke na stadionu i terenu
13
11%
Nemam pojma kako ce se utakmica zavrsiti
13
11%

Total votes: 117

Bumerang

#1 SiCG - BiH

Post by Bumerang »

Eh sta sad :-D :bih:

Da vidimo analize i prorocanstva? :-D

Glasajte u prilozenoj anketi :sax: :bih:

Ti si nebo sto se plavi
Ti si sunce sto se sjaji
Plavo zuti, Zuto plavi
Nek se pjeva, nek se slavi

Sve od Une
Pa do Drine
Ova pjesma nek se vineeeeeee
Preko polja, preko gora
Sve od Save pa do mora

Hajmo Bosnoooo, hajmooooooo Hercegovino
Nikad sama nisi ti, uvijek s` tobom tu smo mi
Tvoje kceri i sinovi

Evo ga bosanskohercegovacki kralj fudbala i prava ljudina :thumbup: :bih:

Image

Image
Last edited by Bumerang on 12/10/2005 22:45, edited 2 times in total.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

A sta ako odemo u baraz, neces tako lako dobito odmor :-) Volio bi da idemo u baraz samo ako cemo Engleze izvuci.
Babalui

Post by Babalui »

Jedva cekam srijedu da pogledam onako opusteno utakmicu izmedju SCG i BiH. Opusteno posto se Hrvatska plasirala treci puta zaredom na SP. Kakav dan, dva ATP finala u tenisu, plasman nogometasa na SP u nogometu. 8-)
Inace u srijedu cu navijati za BiH kao da igra moja reprezentacija. Toliko se podcjenjuje reprezentacija BiH od strane Srba da to nije normalno. Treba samo pogledati srpske forume i vidjeti kakve se tamo sve gadosti pisu. Balije, mudjahedini, turci...Sve nekako vidim razvoj situacije u srijedu na Marakani. 0:0 do 90 minute i onda Salihamidzic umuva gol. :P
ares

Post by ares »

ej babuluii....
aj ti zacas dva kruga obidji pa se vrati nazad...
ko ovdje uopste spominje hr??? boli me k... za njih...isto ko da pricas o estoniji, litvarnij, poljskoj ili nekoj x drzavi...
tema je bosna i scg... helem boli me za hr...

ajmo bosnuu udriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

i krv za bih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosanac in Lederhosen

Post by Bosanac in Lederhosen »

B92:

http://www.b92.net/sport/vesti.php?styl ... _id=178114

Kežman je pozvao navijače da u što većem broju podrže fudbalere SCG na utakmici sa BiH.

"Očekujem veliku feštu i pre i za vreme i posle utakmice sa BiH. Verujem da će sreda biti lep dan za fudbal Srbije i Crne Gore", rekao je Kežman
pitt

Post by pitt »

ma zabij ga i njemu a i tebi :D:D
List

Post by List »

Interesantno bi bilo vidjeti za koga bi braća Srbi & Hrvati navijali kad bi BiH u baražu igrala protiv Turske? :lol: :D
Bosanac in Lederhosen

mislim da će biti zeznuto za našu Repku. ipak igra se u Beogradu a ne u Zenici. Naš 12-ti igrač (navijači BHF-osa) ce biti u malom broju na prema 60.000 Srba ! Srbima je dovoljno nerješeno. Nama treba pobjeda.

Nesmijemo se nadati velikome i pravit ponovo grešku kao protiv Danske u Sarajevu gdje smo mislili da će mo pobjedit. Svaki fudbaler koji je igro u ameterskim/prof. utakmicama zna koji je to pritisak na igračima kad ti prije utakmice kazu MORAS POBJEDIT. Taj metak zna opaliti unazad !

Zato neočekujmo puno od naših igrača, nek odu smireno u BG. Srbija je favorit i to je dobro tako...
Last edited by Bosanac in Lederhosen on 09/10/2005 00:29, edited 1 time in total.
A_C_E

Post by A_C_E »

Najljepse od svega je to....
Ako dobijemo tekmu ,SERIMO ispada..:lol:
Mi u baraz,a Spanci prvi... :D
Ovako ce biti u srijedu...o po utakmice ulete navijaci,prekid,registrovano 0:3 za goste... :D :lol:
A u barazu dobijemo Janeze :) Pa ih nakantamo i juris u Svabiju po pehar :lol: :D
Belminator

Post by Belminator »

Nadao sam se remiju između Spanije i Belgije... Ovako nadati se je uspjehu na Marakani ali opet dobra stvar u odnosu na sve dosadasnje kvalifikacije je da smo u najgorem slucaju treci i da naredne kvalifikacije vjerovatno krecemo kao treci u grupi... Opet sto se tice te utakmice na Marakani nije nemoguce, tesko jeste, ali mnogo puta smo iznenadili i daleko jace ekipe od SCG, a na kraju mozda cemo i po prvi puta uz sebe imati i UEFU i FIFU obzirom da Spaniji odgovara samo poraz SCG
Belminator

Post by Belminator »

Davy Crockett wrote:
Belminator wrote:Nadao sam se remiju između Spanije i Belgije... Ovako nadati se je uspjehu na Marakani ali opet dobra stvar u odnosu na sve dosadasnje kvalifikacije je da smo u najgorem slucaju treci i da naredne kvalifikacije vjerovatno krecemo kao treci u grupi... Opet sto se tice te utakmice na Marakani nije nemoguce, tesko jeste, ali mnogo puta smo iznenadili i daleko jace ekipe od SCG, a na kraju mozda cemo i po prvi puta uz sebe imati i UEFU i FIFU obzirom da Spaniji odgovara samo poraz SCG
Zar si već zaboravio sudije iz Grčke?
Pa i sudije iz Grcke prije da ce se morati povinovati zahtjevima iz kuce nogometa ( ako ih bude naravno ) nego sto ce slijediti vlastite emocije.
karanana

Post by karanana »

Babalui wrote:...Sve nekako vidim razvoj situacije u srijedu na Marakani. 0:0 do 90 minute i onda Salihamidzic umuva gol. :P

hehe, e bogumi nista od toga, jer koliko sam svatio onog naseg glupog bahu, haso je fasovo njegov drugi zuti karton danas sto ga diskvalificira od nastupa u beogradu.

zna li iko i da pobijedimo jeli ulazimo u baraz? sta se gleda, gol razlika ili medjusobni susreti?
Belminator

Post by Belminator »

Naravno da ima necega, pa imao si priliku vidjeti i protiv BiH i SCG kako se silji za Spaniju... no naravno budemo li se mi oslanjali na to onda bolje da ne idemo igrati na Marakanu, mislim da treba otici tamo, odigrati najbolje sto znamo pa sta bude. U svakom slucaju i ovo je najbolji rezultat koji je BiH ostvarila kako igra kvalifikacije, a sad u srijedu imamo sansu otici i korak dalje, pa koliko god te sanse da su male one postoje i nastojat je da ih i iskoristimo.
Belminator

Post by Belminator »

karanana wrote:
Babalui wrote:...Sve nekako vidim razvoj situacije u srijedu na Marakani. 0:0 do 90 minute i onda Salihamidzic umuva gol. :P

hehe, e bogumi nista od toga, jer koliko sam svatio onog naseg glupog bahu, haso je fasovo njegov drugi zuti karton danas sto ga diskvalificira od nastupa u beogradu.

zna li iko i da pobijedimo jeli ulazimo u baraz? sta se gleda, gol razlika ili medjusobni susreti?
Ne, ne Baho se je malo zaletio. Hasanu je ovo tek prvi zuti karton to je javio i Baho pocetkom drugog poluvremena ( valjda je prethodno bio pogresno obavjesten, kao i javnost citava ) a i oficijelni spiker na stadionu dao je isto obavjestenje... dakle Haso ide u Beograd.
kike

Post by kike »

karanana wrote:

Na poluvremenu je rekao da u kontaktirali Ženevu i da mu je prvi žuti istekao, tako da je ovaj sad prvi, tj, igra protiv SCG
Belminator

Post by Belminator »

Davy Crockett wrote:
Belminator wrote:Naravno da ima necega, pa imao si priliku vidjeti i protiv BiH i SCG kako se silji za Spaniju... no naravno budemo li se mi oslanjali na to onda bolje da ne idemo igrati na Marakanu, mislim da treba otici tamo, odigrati najbolje sto znamo pa sta bude. U svakom slucaju i ovo je najbolji rezultat koji je BiH ostvarila kako igra kvalifikacije, a sad u srijedu imamo sansu otici i korak dalje, pa koliko god te sanse da su male one postoje i nastojat je da ih i iskoristimo.
Za Španiju su šiljili jer da nije bilo sudija pitanje bi bilo da li bi sada bili na 2. mjestu. Možda na 3. ili 4. ali ne i na drugom.
Eh, ja znam da bi mi bili ako nista na drugom :roll:
karanana

Post by karanana »

a znaci haso se preracuno malo. e da sad vidimo razlog zbog kojeg nece igrati...garant se povrijedio
Jasho

Post by Jasho »

Budimo realni i shvatimo da je Nemoguća misija protiv SiCG! Mi smo svoje šanse prokockali protiv Litvanije na Koševu, kao i protiv SiCG, na Koševu i Španije u Zenici, jer smo od te 3 morali dobiti barem jednu utakmicu!
Bosanac in Lederhosen

Image
:shock: :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

karanana wrote:

Hasan je odsluzio svoj drugi zuti karton protiv Spanije, te mu je ovo prvi zuti karton.

Nije ako, nego kada pobijedimo idemo u baraz :bih:
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Kad bi bog dao da Spanija odigra nerjeseno a BiH pobijedi SiCG :-D

1. BiH direktne kvalifikacije :-D
2. SiCG na baraz :shock:

Spanija ispada :lol:
mostarac

Post by mostarac »

Davy Crockett wrote:
Edin H. wrote:
karanana wrote:

Hasan je odsluzio svoj drugi zuti karton protiv Spanije, te mu je ovo prvi zuti karton.

Nije ako, nego kada pobijedimo idemo u baraz :bih:

Ne kaže se kada nego AKO.
to su tvoje zelje. A zar ti nisi jos odselio u SiCG? Jebote sta cekas vise?
Docepaj se slobode i "svoje" zemlje da te se vise ne "ugrozava"
Edin H.

Post by Edin H. »

Naime Davy ovdje se radi o rutinskoj pobjedi u gostima :D :D :D

Poput Latvije kada je izbacila Tursku u kvalifikacijama za Evropsko Prvenstvo.
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Edin H. wrote:Naime Davy ovdje se radi o rutinskoj pobjedi u gostima :D :D :D

Ja sam zaista uvjeren da SiCG nema teoretskih a kamo li prakticnih sansi da pobjedi BiH. Igraci reprezentacije BiH su daleko bolji od igraca SiCG.

BiH dobija ovu utakmicu rutinski rezultatom 2:1 :D :sax: :bih:

P.S. mislim ne potcjenjujem repr. SiCG ali nemaju stvarno nikakvih sansi. :lol:
No_Comment

Post by No_Comment »

Novi_Nick wrote:
Edin H. wrote:Naime Davy ovdje se radi o rutinskoj pobjedi u gostima :D :D :D

Ja sam zaista uvjeren da SiCG nema teoretskih a kamo li prakticnih sansi da pobjedi BiH. Igraci reprezentacije BiH su daleko bolji od igraca SiCG.

BiH dobija ovu utakmicu rutinski rezultatom 2:1 :D :sax: :bih:

P.S. mislim ne potcjenjujem repr. SiCG ali nemaju stvarno nikakvih sansi. :lol:
I ja bih se slozio sa gore navedenim...samo me strah nereda po Begishu keve mi... :D :lol: :lol:
Locked