Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedva cekam srijedu da pogledam onako opusteno utakmicu izmedju SCG i BiH. Opusteno posto se Hrvatska plasirala treci puta zaredom na SP. Kakav dan, dva ATP finala u tenisu, plasman nogometasa na SP u nogometu.
Inace u srijedu cu navijati za BiH kao da igra moja reprezentacija. Toliko se podcjenjuje reprezentacija BiH od strane Srba da to nije normalno. Treba samo pogledati srpske forume i vidjeti kakve se tamo sve gadosti pisu. Balije, mudjahedini, turci...Sve nekako vidim razvoj situacije u srijedu na Marakani. 0:0 do 90 minute i onda Salihamidzic umuva gol.
ej babuluii....
aj ti zacas dva kruga obidji pa se vrati nazad...
ko ovdje uopste spominje hr??? boli me k... za njih...isto ko da pricas o estoniji, litvarnij, poljskoj ili nekoj x drzavi...
tema je bosna i scg... helem boli me za hr...
mislim da će biti zeznuto za našu Repku. ipak igra se u Beogradu a ne u Zenici. Naš 12-ti igrač (navijači BHF-osa) ce biti u malom broju na prema 60.000 Srba ! Srbima je dovoljno nerješeno. Nama treba pobjeda.
Nesmijemo se nadati velikome i pravit ponovo grešku kao protiv Danske u Sarajevu gdje smo mislili da će mo pobjedit. Svaki fudbaler koji je igro u ameterskim/prof. utakmicama zna koji je to pritisak na igračima kad ti prije utakmice kazu MORAS POBJEDIT. Taj metak zna opaliti unazad !
Zato neočekujmo puno od naših igrača, nek odu smireno u BG. Srbija je favorit i to je dobro tako...
Najljepse od svega je to....
Ako dobijemo tekmu ,SERIMO ispada..
Mi u baraz,a Spanci prvi...
Ovako ce biti u srijedu...o po utakmice ulete navijaci,prekid,registrovano 0:3 za goste...
A u barazu dobijemo Janeze Pa ih nakantamo i juris u Svabiju po pehar
Nadao sam se remiju između Spanije i Belgije... Ovako nadati se je uspjehu na Marakani ali opet dobra stvar u odnosu na sve dosadasnje kvalifikacije je da smo u najgorem slucaju treci i da naredne kvalifikacije vjerovatno krecemo kao treci u grupi... Opet sto se tice te utakmice na Marakani nije nemoguce, tesko jeste, ali mnogo puta smo iznenadili i daleko jace ekipe od SCG, a na kraju mozda cemo i po prvi puta uz sebe imati i UEFU i FIFU obzirom da Spaniji odgovara samo poraz SCG
Belminator wrote:Nadao sam se remiju između Spanije i Belgije... Ovako nadati se je uspjehu na Marakani ali opet dobra stvar u odnosu na sve dosadasnje kvalifikacije je da smo u najgorem slucaju treci i da naredne kvalifikacije vjerovatno krecemo kao treci u grupi... Opet sto se tice te utakmice na Marakani nije nemoguce, tesko jeste, ali mnogo puta smo iznenadili i daleko jace ekipe od SCG, a na kraju mozda cemo i po prvi puta uz sebe imati i UEFU i FIFU obzirom da Spaniji odgovara samo poraz SCG
Zar si već zaboravio sudije iz Grčke?
Pa i sudije iz Grcke prije da ce se morati povinovati zahtjevima iz kuce nogometa ( ako ih bude naravno ) nego sto ce slijediti vlastite emocije.
Babalui wrote:...Sve nekako vidim razvoj situacije u srijedu na Marakani. 0:0 do 90 minute i onda Salihamidzic umuva gol.
hehe, e bogumi nista od toga, jer koliko sam svatio onog naseg glupog bahu, haso je fasovo njegov drugi zuti karton danas sto ga diskvalificira od nastupa u beogradu.
zna li iko i da pobijedimo jeli ulazimo u baraz? sta se gleda, gol razlika ili medjusobni susreti?
Naravno da ima necega, pa imao si priliku vidjeti i protiv BiH i SCG kako se silji za Spaniju... no naravno budemo li se mi oslanjali na to onda bolje da ne idemo igrati na Marakanu, mislim da treba otici tamo, odigrati najbolje sto znamo pa sta bude. U svakom slucaju i ovo je najbolji rezultat koji je BiH ostvarila kako igra kvalifikacije, a sad u srijedu imamo sansu otici i korak dalje, pa koliko god te sanse da su male one postoje i nastojat je da ih i iskoristimo.
Babalui wrote:...Sve nekako vidim razvoj situacije u srijedu na Marakani. 0:0 do 90 minute i onda Salihamidzic umuva gol.
hehe, e bogumi nista od toga, jer koliko sam svatio onog naseg glupog bahu, haso je fasovo njegov drugi zuti karton danas sto ga diskvalificira od nastupa u beogradu.
zna li iko i da pobijedimo jeli ulazimo u baraz? sta se gleda, gol razlika ili medjusobni susreti?
Ne, ne Baho se je malo zaletio. Hasanu je ovo tek prvi zuti karton to je javio i Baho pocetkom drugog poluvremena ( valjda je prethodno bio pogresno obavjesten, kao i javnost citava ) a i oficijelni spiker na stadionu dao je isto obavjestenje... dakle Haso ide u Beograd.
Na poluvremenu je rekao da u kontaktirali Ženevu i da mu je prvi žuti istekao, tako da je ovaj sad prvi, tj, igra protiv SCG
Belminator wrote:Naravno da ima necega, pa imao si priliku vidjeti i protiv BiH i SCG kako se silji za Spaniju... no naravno budemo li se mi oslanjali na to onda bolje da ne idemo igrati na Marakanu, mislim da treba otici tamo, odigrati najbolje sto znamo pa sta bude. U svakom slucaju i ovo je najbolji rezultat koji je BiH ostvarila kako igra kvalifikacije, a sad u srijedu imamo sansu otici i korak dalje, pa koliko god te sanse da su male one postoje i nastojat je da ih i iskoristimo.
Za Španiju su šiljili jer da nije bilo sudija pitanje bi bilo da li bi sada bili na 2. mjestu. Možda na 3. ili 4. ali ne i na drugom.
Budimo realni i shvatimo da je Nemoguća misija protiv SiCG! Mi smo svoje šanse prokockali protiv Litvanije na Koševu, kao i protiv SiCG, na Koševu i Španije u Zenici, jer smo od te 3 morali dobiti barem jednu utakmicu!
Hasan je odsluzio svoj drugi zuti karton protiv Spanije, te mu je ovo prvi zuti karton.
karanana wrote:
Hasan je odsluzio svoj drugi zuti karton protiv Spanije, te mu je ovo prvi zuti karton.
Nije ako, nego kada pobijedimo idemo u baraz
Ne kaže se kada nego AKO.
to su tvoje zelje. A zar ti nisi jos odselio u SiCG? Jebote sta cekas vise?
Docepaj se slobode i "svoje" zemlje da te se vise ne "ugrozava"