Pa ako ima neko da je zainteresovan da je kupi nek se javi meni u pp
(samo grad : Banja Luka i okolica tj mislim svi gradovi do granice bih-a
Moderator: anex
Suti bolan, nek ga pokloniZhìxin wrote:Ja ne znam kako neko moze psa pokloniti... Zivot u stanu? U cemu je problem? Razumijem sad da je pas agresivan pa prijetnja po djecu i slicno. Horor.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Zhìxin wrote:Ja ne znam kako neko moze psa pokloniti... Zivot u stanu? U cemu je problem? Razumijem sad da je pas agresivan pa prijetnja po djecu i slicno. Horor.
Tears wrote:Drugar ima zenku sibirskog huskija nema ni godinu dana starosti , umiljata je nije agresivna voli da trci i da se igra , ali se seli u drugi grad i u stan (ziveo je u kuci ) a u stanu mu ne daju da drzi zivotinje ,a nema je nikom dati na cuvanje , a nece u azil jer ce je uspavati ,a taman mu valjda i $ za faks , pa hoce da je proda , pa eto sedimo kod mene pijemo ''sokice'' ,i setih se kliksa![]()
kakav nered wrote:Tears wrote:Drugar ima zenku sibirskog huskija nema ni godinu dana starosti , umiljata je nije agresivna voli da trci i da se igra , ali se seli u drugi grad i u stan (ziveo je u kuci ) a u stanu mu ne daju da drzi zivotinje ,a nema je nikom dati na cuvanje , a nece u azil jer ce je uspavati ,a taman mu valjda i $ za faks , pa hoce da je proda , pa eto sedimo kod mene pijemo ''sokice'' ,i setih se kliksa![]()
Zar ti nisi nedavno tražio da udomiš haskija??
http://www.klix.ba/forum/haski-poklanja ... 5#p8593245
netko ti ga je poklonio pa sad hoćeš da prodaš?? ili šta?? ne kontam...
Zhìxin wrote:Ja 10-tak dana imam psa i vec sada ne bi mogao zamisliti stan bez nje. Iako pravi probleme oko nuzde, predivna je. Da li se i muzijaci vole maziti kao i zenke?
Tears wrote:kakav nered wrote:Tears wrote:Drugar ima zenku sibirskog huskija nema ni godinu dana starosti , umiljata je nije agresivna voli da trci i da se igra , ali se seli u drugi grad i u stan (ziveo je u kuci ) a u stanu mu ne daju da drzi zivotinje ,a nema je nikom dati na cuvanje , a nece u azil jer ce je uspavati ,a taman mu valjda i $ za faks , pa hoce da je proda , pa eto sedimo kod mene pijemo ''sokice'' ,i setih se kliksa![]()
Zar ti nisi nedavno tražio da udomiš haskija??
http://www.klix.ba/forum/haski-poklanja ... 5#p8593245
netko ti ga je poklonio pa sad hoćeš da prodaš?? ili šta?? ne kontam...
ja sam udomio haskija![]()
ali moj drug prodaje ,svog , ja bih kupio tog njegovog , da vec nisam udomio jednog .... si skontao sada?
Ako je u pitanju Hasky oni su i gori od zenkiZhìxin wrote:Ja 10-tak dana imam psa i vec sada ne bi mogao zamisliti stan bez nje. Iako pravi probleme oko nuzde, predivna je. Da li se i muzijaci vole maziti kao i zenke?
Tears wrote:
gle druze , ja sam trazim haskija vec po godine , i nisam samo ovde stavio oglas da trazim , i nisam ja samo cekao da mi neko javi preko neta da mi je nasao nekog haskija , vec sam i u RL sam trazio , i fino sreo najbolju drugaricu koja je dosla iz hr-a , i ona mi dala broj od neke babe koja je osla za austriju a cerka joj non-stop radi pa tako nije imala vremena za haskija , pa je meni dala , nisam ja budala da napisem ovde eto oglas da trazim i da godinu dana cekam , da mi neko javi :O![]()
A ja sam trazio od njega da mi da stenad kada bude imala ,ali sam malkice ''brzao'' i uzeo od te zene haskija - nego cekao , a i on vec odavno planira da se seli , al sad kako je leto valjda tu vreme pase (a najbolji smo drugovi ) , normalno dao bih on meni tog svog haskija , i rado bih ga uzeo sebi , da vec nisam zurio i nasao sebi , a zivim u maloj kuci tako da ne mogu imati dva haskija , kad vec imam jednog haskija , jednu macku