Sibenska rivijera?
-
DZONPI
#1 Re: Sibenska rivijera?
Ja sam zadnje 4 godine tamo .Ako mene pitas idi u Biograd na moru.Ako volis dernecit i ludovat idi u Vodice.Cjene su manje u Biogradu a ni Vodice nisu skupe kad uporedis sa Makarskom revijerom.Gosti vecinom Cesi Zagrebcani i ostali.
- crveni il bijeli
#2 Re: Sibenska rivijera?
Sto se tice vodica, tacnije cijena smjestaja, mjesta blize plazi su dosta skupa, a udaljenija su zaista prihvatljive. Vodice jesu za derneka, ali ima I mirnijih predjela. Takoder, voda je hladna, zbog polozaja, a I zbog rijeka. Meni su vodice super, I Zadar je bitan za spomenuti, manje je za derneka, ali se stvarno ima svasta vidjeti, a plaze I more su tu negdje sa vodicama. Eto, nadam se da sam pomogla 
-
razonoda
#3 Re: Sibenska rivijera?
ima li iko savjet za Porec i okolinu?
-
promjenjivoblacno
#4 Re: Sibenska rivijera?
Zadnjih nekoliko godina sam boravila u Srimi, malo mjesto udaljeno 10ak minuta šetnje pored mora do Vodica. Prelijepo je, ima dovoljno hlada, mali molovi svakih nekoliko metara za skakanje u vodu. Za sedam dana boravka dole, osim svog vidim maksimalno jedno još auto bh tablica. Ostalo su većinom Zagrebčani, Česi, Slovaci i Nijemci
-
ofo-ono
#5 Re: Sibenska rivijera?
Tribunj : Par minuta pjehe od Vodica. Fino, mirno, plaža uredna, dotjerana, imaju oni tuševi... Cijene su prihvatljivije nego u Vodicama, a eto, kao što rekoh nemaš par minuta pjehe.
Ja sam neki dan bio u Primoštenu. Također fino, mirno mjestašce. Uglavnom česi, slovaci, pokoji švabo, nešto malo domaćih (Hrvata) i to ti je to. Valjda ima nekakava poznata diskoteka, al iskren da ti budem, ne znam ni gdje ni šta. Hodam onim starim gradom tamo, vidim plakati 60 eura apartman za 4 osobe. U suštini, kad sve uzmeš u obzir i nije skupo. Konzum je odmah na plaži haman, cijene iste kao kod nas. Tako da... Topla preporuka.
Ovako Primošten u praksi izgleda:

Ja sam neki dan bio u Primoštenu. Također fino, mirno mjestašce. Uglavnom česi, slovaci, pokoji švabo, nešto malo domaćih (Hrvata) i to ti je to. Valjda ima nekakava poznata diskoteka, al iskren da ti budem, ne znam ni gdje ni šta. Hodam onim starim gradom tamo, vidim plakati 60 eura apartman za 4 osobe. U suštini, kad sve uzmeš u obzir i nije skupo. Konzum je odmah na plaži haman, cijene iste kao kod nas. Tako da... Topla preporuka.
Ovako Primošten u praksi izgleda:

-
Innovation
#6 Re: Sibenska rivijera?
[quote="ofo-ono"]
Ja sam neki dan bio u Primoštenu. Topla preporuka.

Ja sam neki dan bio u Primoštenu. Topla preporuka.
- Doda37
#7 Re: Sibenska rivijera?

Prve 4 su Primosten, zadnje dvije su Murter plaza Slanica