Shta vam se POZITIVNO desilo jucher?
- Dirty Harry
Hmmm sumnjam da tu moje noge u najlonkama predstavljale nesto vrijedno slikanja. Al mozda mi da 50 da ne slika 
-
7th_Heaven
prvi put odkad studiram uspjela sam nesto prepisat, nisam dosad ni pokusvala, mrsko mi je bilo, juce sam nesto malo i provjerila, necu polozit ali eto..nesto mi drago bilo..

- Ivy
Joj svega mi dobro smo prosle...a sto se tice kocenja ivi, vanserijsko...dodatna oprema kunem ti se...hahahahaha...dobra si KO dobar dan...ne bih ni ja bolje...ivi wrote:... sta se meni jucer desilo ... umalo Ivy i ja nismo bile mrutve ... jaoooo trauma a za sve je kriv neki balavac sto se dokopo auta ... fala ... dobro smo porsle ... kaze Ivy meni dobro kocis ... a ja ko flinston femili ono nogana struzem po cesti ... uh bilo je gadno ...
ostalo je sve pozitivno i super ...
-
konyan
Jucer mi je bilo izvanredno sto sam popio kao smuk i izvanredno se proveo na tudji racun. Ustvari je to bilo vec danas. Hajde, nema veze, nek se broji kao za sutra.
Evo odmah jos jedan prateci. Najljepse sto mi se danas dogodilo je to sto me prestala razvaljivati glava od ovih tudjih racuna.
NE BUDI LAKOM, SINE, O GLAVU CE DA TI SE OBIJE.
Evo odmah jos jedan prateci. Najljepse sto mi se danas dogodilo je to sto me prestala razvaljivati glava od ovih tudjih racuna.
NE BUDI LAKOM, SINE, O GLAVU CE DA TI SE OBIJE.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
1. Bio na familijarnom rostilju (i nije nesto dobro ali sam pojeo cevapa bruku)
2. Bio na Borackom jezeru, skocio na glavu sa skakaonice uzvikujuci "Ovaj skok je za sve zene sa "periodom"
3. Odgledao do kraja jednu od najdramaticnijih utakmica Portugal-Spanija
4. Uspio otici do Acessa i vidjeti Gorana Bareta i uvjeriti se da skida jedino odjecu valjda. O heroinu ni govora.
5. Zaspao kao beba, sanjao da sam otet od gusara i da su me ostavili na otoku na cijim obalama nema nikoga. Prvo sam se bio usrao, da bi skontao da je to jedino univerzalno rjesenje za moju prirodu
Vidi cak pet Tito dragi...
2. Bio na Borackom jezeru, skocio na glavu sa skakaonice uzvikujuci "Ovaj skok je za sve zene sa "periodom"
4. Uspio otici do Acessa i vidjeti Gorana Bareta i uvjeriti se da skida jedino odjecu valjda. O heroinu ni govora.
5. Zaspao kao beba, sanjao da sam otet od gusara i da su me ostavili na otoku na cijim obalama nema nikoga. Prvo sam se bio usrao, da bi skontao da je to jedino univerzalno rjesenje za moju prirodu
-
regina
horns&drums wrote:1. Bio na familijarnom rostilju (i nije nesto dobro ali sam pojeo cevapa bruku)
2. Bio na Borackom jezeru, skocio na glavu sa skakaonice uzvikujuci "Ovaj skok je za sve zene sa "periodom"![]()
![]()
![]()
pa i ja sam kako te ne vidjeh
- horns&drums
Dosao sam tek pred kraj rekoh. I vidjeh tvoju prijateljicu i ona kaze "Mi smo tamo" ali nisam skontao da si i ti tu. Eh Reggie, jebi ga...
Ima i 6,
Za jednu djevojcicu ubrao sam nesto iz svoje basce. Obozavam je darivati, ne'am pojma zasto...

Ima i 6,
Za jednu djevojcicu ubrao sam nesto iz svoje basce. Obozavam je darivati, ne'am pojma zasto...
- horns&drums
pjozovem te pjije joginga
p.s. za vas koji citate, obavijest:
NISMO U SEMI!!!
p.s. za vas koji citate, obavijest:
NISMO U SEMI!!!
-
BigusDickus
xxxxxxxxxxx. To valjda spada u pozitivne stvari

(Evo editujem. Tek sam sad vidio da ovo nije u "bez cenzure")
(Evo editujem. Tek sam sad vidio da ovo nije u "bez cenzure")
- pekarce
-bio na derneku povodom rodjendana djevojkine prijateljice sa sudanskom ruskinjom, kameruncem, britancem, pakistancima, tatarkom (slavljenica 26 kuka), i mojom bjeloruskinjom. sareno i veselo. poslije toga danzali u kich diskoteci. Pakistanca iznenadno zazhvaljila osoba nepoznate seksualne orijentacije. 
- manijak1
-
novalic
meni je sve jucer bilo.. lijepo.. fino radila, fino se zezala po forumu.. a i izvan foruma...
fina vecerica, fino drustvo, fini prijatelji nam javili da se vjencavaju..
fino morali pomjeriti ljetnji odmor da se fino pojavimo na svadbi koja ce se najverovatnije pretvoriti u strahovit dernek..
moja mi lolita uspjela 2 testa... ono moje musko se bacilo na kuhanje..
dobila jarko crvene prekrasne ruze..
(danas me malo boli glava, malo sam kao opijena, da li od sinosnjeg crnog vina, da li malo od srece)