Shta vam se POZITIVNO desilo jucher?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#52 Re: Shta vam se POZITIVNO desilo jucher?
Ma nisam toliko mamuran, to je za teze slucajeve

- horns&drums
Ma onako, na momente.Povratak kuci mi je tesko pao, bio sam bez auta, a puhao je neki vjetar.Nisam imao niti jednu cigaretu i potrosio sam svu lovu
Pjesacio par kilometara do kuce,a taj dan sam i djogirao 6km pa zamisli kakav je to udar na moje krhko tijelo...
Evo cuclam multivitamin i kalcij, na cigarete ne mogu ni pomisliti (vidis, ipak nesto pozitivno)
Pjesacio par kilometara do kuce,a taj dan sam i djogirao 6km pa zamisli kakav je to udar na moje krhko tijelo...
Evo cuclam multivitamin i kalcij, na cigarete ne mogu ni pomisliti (vidis, ipak nesto pozitivno)
- horns&drums
Fino nesto
Valja li?

Valja li?
-
The_Fluid
Jucher,
nekome je lijepo bilo gledati utakmicu Francuska-Engleska, nekome je pozitivno bilo uzhivati sa voljenom polovinom, nekome spavati, sresti starog prijatelja, trijezniti se od odlichne subotnje vecheri.
Da li ste sebi dozvolili da vam kisha pokvari dan? Da li vam se i jucher desilo neshto pozitivno?
nekome je lijepo bilo gledati utakmicu Francuska-Engleska, nekome je pozitivno bilo uzhivati sa voljenom polovinom, nekome spavati, sresti starog prijatelja, trijezniti se od odlichne subotnje vecheri.
Da li ste sebi dozvolili da vam kisha pokvari dan? Da li vam se i jucher desilo neshto pozitivno?
-
ivi
a sta si to ti neki zajebani motorista nez motora ... cuj mantil i kaciga a dje je makina? ...13 wrote:juce je juce a danas je danas ....
a juce je bilo fino .... bio sam kod prijatelja da mi sasije mantil kozni i moto-jaknu i narucio sam on-line sebi kacigu ....
fin dan .... bas troskali .... mozda je ljudima i jeste fino i lijepo kada trose ....
- Ivy
Sha mi se POZITIVNO desilo juce:
1. ivi [sa zlatnim golfom]
2. JD [sa metalik kontejnerom]
3. H&D [sa seretskim osmijehom]
4. Prog [mutan ko riba]
5. Komi [sa meni nepoznatim ali vrlo simpaticnim naglaskom]
Oni su mi se desili. I drago mi...vopra
1. ivi [sa zlatnim golfom]
2. JD [sa metalik kontejnerom]
3. H&D [sa seretskim osmijehom]
4. Prog [mutan ko riba]
5. Komi [sa meni nepoznatim ali vrlo simpaticnim naglaskom]
Oni su mi se desili. I drago mi...vopra
- horns&drums
Dobio jucer na kladionici, sretan k'o dijete na zreloj tresnji

- horns&drums
Evo, ovo cu sutra napisati, dobio sam komplimentIvy wrote:3. H&D [sa seretskim osmijehom]
-
ivi
... sta se meni jucer desilo ... umalo Ivy i ja nismo bile mrutve ... jaoooo trauma a za sve je kriv neki balavac sto se dokopo auta ... fala ... dobro smo porsle ... kaze Ivy meni dobro kocis ... a ja ko flinston femili ono nogana struzem po cesti ... uh bilo je gadno ...
ostalo je sve pozitivno i super ...

ostalo je sve pozitivno i super ...
- Dirty Harry
Nego raja posto dobih taj otkaz imal ko kakvu shtelu za neko dobro mjesto? Jer to je fakat jedini nacin.
- Soul_Sista
..ima tamo jedan, jucer je anonsirao da hoces da slika noge u najlonkama, 50 je satnica..pa ti razmisli....
..to mozes barem za pocetak