Shta vam se POZITIVNO desilo jucher?
-
The_Fluid
#1 Shta vam se POZITIVNO desilo jucher?
Jucher je bio 25.maj. Dan Mladosti. Nekad, a u srcima mnogih i sada. Jucherashnji dan tjemo pamtiti po povratku sojke i zoom66-a. Welcome back.
No, nakon silnih peripetija, mimoilazhenja, da jagnjetinu i ne spominjem sinotj konachno upoznashe se dva chovjeka koja vetj duzhe vrijeme ne uspjeshe u toj nakani. Valjda su obojica znali da je onaj drugi ok i da tje se to desiti. Neobichno mjesto, neobichne okolnosti.
Valjat tje to i zaliti kako treba.
No, nakon silnih peripetija, mimoilazhenja, da jagnjetinu i ne spominjem sinotj konachno upoznashe se dva chovjeka koja vetj duzhe vrijeme ne uspjeshe u toj nakani. Valjda su obojica znali da je onaj drugi ok i da tje se to desiti. Neobichno mjesto, neobichne okolnosti.
Valjat tje to i zaliti kako treba.
-
Tisina
-
7th_Heaven
juce sam bila tuzna. pritisnuta svakidasnjim rutniskim stvarima, okruzena strancima, mislila sam kako je sreca biti ziv, kako je blagoslov pamtiti i znati...
25.05.1995-25.05.2004
nikad, nikad ne zaboraviti!!!!

25.05.1995-25.05.2004
nikad, nikad ne zaboraviti!!!!
-
novalic
mene se hanica izgalamila
posadila sam paprika u bastu
vidjela mamu
popila dvije rakije kod fice
i spavala sa kceri poslije dugo, dugo vremena
ovo je bila apoteoza, mada se nista nisam naspavala...
em se stalno vrti, em hrce, em mi je njena duga kosa non stop bila u nosu i ustima...
ali sam zato danas hepiiiiii
posadila sam paprika u bastu
vidjela mamu
popila dvije rakije kod fice
i spavala sa kceri poslije dugo, dugo vremena
ovo je bila apoteoza, mada se nista nisam naspavala...
em se stalno vrti, em hrce, em mi je njena duga kosa non stop bila u nosu i ustima...
ali sam zato danas hepiiiiii