Shopping u Beogradu ?????
Moderator: anex
-
THHE
#1 Shopping u Beogradu ?????
Kakav je shopping u Beogradu ? Koja mjesta i radnje preporucujete ? 
- GandalfSivi
#2 Re: Shopping u Beogradu ?????
Ima dobar Zvezdin shop

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3 Re: Shopping u Beogradu ?????
Nije mi namjera da kvarim temu, ali prva asocijacija na shopping u Bgd-u mi je kada su bile neke demonstracije, pa ove dvije cure se ''snabdjele'' iz razlupanih prodavnica:
Znači, od kolijevke do groba naj je bolje životno doba shopping doba, ali samo kada su neki žešći protesti u Bgd-u.
Nadam se da će neko dati info. gdje šta ima za kupiti po pristojnim cijenama.
Znači, od kolijevke do groba naj je bolje životno doba shopping doba, ali samo kada su neki žešći protesti u Bgd-u.
Nadam se da će neko dati info. gdje šta ima za kupiti po pristojnim cijenama.
- alica.k
-
mig
- hana_montana
#6 Re: Shopping u Beogradu ?????
soping centar usce obavezno,treba ti jedno 6 sati da ga obidjes,od nove godine zabranili pusit unutra pa nije ni zagusljivo
na novom begesu delta city i standardno u knez mihajlovoj uvijek mozes naletiti na nesto dobro..tipa dobrih cizama il cipelica
ima tu i neki mali soping centar zaboravih kako se zove 
-
THHE
#7 Re: Shopping u Beogradu ?????
mig wrote:Zavisi sta volis i koliko novca mozes da potrosis.THHE wrote:Kakav je shopping u Beogradu ? Koja mjesta i radnje preporucujete ?
Ja kupujem u Sopping centrima Usce i Delta city, od radnji tamo imas:
Avanguardia, Bershka, Benetton, Carpisa, Glam Up, Koton, Lisca, Mango, Mexx, Marks&Spencer, NewYorker, Pull and Bear, PS fashion, Salsa, Springfield, Stradivarius, Time Out, Tom Tailor, Women'Secret, Zara, Azzaro, Esprit, Motivi, Orsay...........
Mislila sam da kupim sebi dobre-kvalitetne cizme ali da cijena ne prelazi 150 eura i mozda neku torbu. Posto u SA ima slabo izbora ili ako je nesto kvalitetno, odmah je 500 KM :s
-
THHE
#8 Re: Shopping u Beogradu ?????
hana_montana wrote:soping centar usce obavezno,treba ti jedno 6 sati da ga obidjes,od nove godine zabranili pusit unutra pa nije ni zagusljivona novom begesu delta city i standardno u knez mihajlovoj uvijek mozes naletiti na nesto dobro..tipa dobrih cizama il cipelica
ima tu i neki mali soping centar zaboravih kako se zove
Znas li mozda za neku radnju gdje bi se mogle kupiti neke kvalitetne cizme ili cipelice a da nisu preskupe ?
- jedna tamo
#9 Re: Shopping u Beogradu ?????
jao hoću i u beograd 
-
Tyke
#10 Re: Shopping u Beogradu ?????
Kakve su cijene u Shopping centru Usce? Jesu li napucane cijene kao u BBI Cenru u Sarajevu ili su ipak mnogo realnije?
Planiram ovih dana ici u Bg maksuz jer puno hvale Usce, ali nisam upoznat sa cijenama, snizenjima pred Bozic i NG i sl.
Planiram ovih dana ici u Bg maksuz jer puno hvale Usce, ali nisam upoznat sa cijenama, snizenjima pred Bozic i NG i sl.
-
radostan dan
#11 Re: Shopping u Beogradu ?????
onda odloži put i pričekaj malo, sniženja još nisu počela, jer tamo ide prvo nova godina pa tek onda žićbo...
-
EUROBIH
#12 Re: Shopping u Beogradu ?????
nije njima katolički božić da snižavaju ceneTyke wrote:Kakve su cijene u Shopping centru Usce? Jesu li napucane cijene kao u BBI Cenru u Sarajevu ili su ipak mnogo realnije?
ima sniženja ali...
ako nećeš do austrije i pravih sniženja imaš u komšiluku u cro
vataj se ti osjeka i povrata pdv od 24%--stalno sniženje
-
k500
#13 Re: Shopping u Beogradu ?????
Imaš dosta mjesta u Beogradu na kojima možeš za solidne pare kupiti dobru i modernu gardarobu kao i obuću. Pored Delta sitija, Ušća ŠC, Knez Mihajlove imaš Millenium TC, Piramida, Zira, RK Beograđanka...imaš dosta radnji u centru grada Balkanskom , Sarajevskom uglavnom imaš izbora. Cjenovno između 50 i 150 Eura se može svašta probrati to je prednost. Tamo su istinska sniženja i 90 % ljudi kupuje po tim sniženjima. Ako ti i to nije dovoljno imas http://www.fashionparkoutlet.rs/ 40 km od Beograda...Vrijedi otići. Novogodišnja sniženje su ok ali kad je smjena sezona e to je ludilo.
PS. Samo ponesi keša.
PS. Samo ponesi keša.
-
k500
#14 Re: Shopping u Beogradu ?????
Zaboravio sam i Immo centar na Novom Beogradu, tu imaš par radnji sa kavlitetnom obućom (Ecco Outlet i dr)...
-
radostan dan
#15 Re: Shopping u Beogradu ?????
ja čitO da je bg poskup, bez obzira na sniženja, jedino kad je kao što neko pomenu - smjena sezona, e tad je - cirkus kolorado...