Shoping u TUZLI

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
ena78

#1 Shoping u TUZLI

Post by ena78 »

Dragi TZ-ci i drage TZ-ke!

Gdje ima dobar izbor cipela? Najvise mi odgovaraju trzni centri.

Takodjer me zanima gdje ima dobra prodavnica sa baby stvarima?

Ima li gore sve upitano mozda u "Merkatoru"?

Hvala puno! :)
janje_

#2 Re: Shoping u TUZLI

Post by janje_ »

ena78 wrote:Dragi TZ-ci i drage TZ-ke!

Gdje ima dobar izbor cipela? Najvise mi odgovaraju trzni centri.

Takodjer me zanima gdje ima dobra prodavnica sa baby stvarima?

Ima li gore sve upitano mozda u "Merkatoru"?

Hvala puno! :)
u merkatoru ima turbo limac radnja.. imaju svega, ali su i poskupi.. u samom merkator marketu ima isto tako odjeljenje sa baby stvarima.. nesto povoljnijih cijena, a izbor je ok..

sto se obuce tice, u prizemlju imas astru i jos jednu radnju (slabo pamtim imena), a na spratu je isto cini mi se neka slovenska prodavnica obuce (moze biti da je alpina).. sto se mene tice, izbor nije neki..

u omegi (nekadasnja tuzlanka) je donedavno bila radnja "bata", ali mislim da se to zatvara.. ostaje jos onih par radnji na korzu.. mozda je tu i ponajveci izbor.. barem sto se obuce tice..
dolmetscher

#3 Re: Shoping u TUZLI

Post by dolmetscher »

U Merkatoru ima spomenuta planika, druga prodavnica je astra, na spratu alpina....a na prizemlju ima jos jedna prodavnica cipele, eh ne znam ime. U prolazu prema dm-u. To je sto se tice obuce u merkatoru.

Djecije odjece ima i u urban republic i cini mi se benetton na prizemlju.

U ostalim trznim ti je po jedna prodavnica obuce. Najbolje ti je da u centru (pjesacka zona od Poljske dzamije do Kapije) potrazis cipele. Imas aplinu, borokor, astra1, astra2, lisa, office...i jos par prodavnica sportske obuce na samoj Kapiji.

Eto, valjda sam pomogla.
ena78

#4 Re: Shoping u TUZLI

Post by ena78 »

Hvala vam najljepsa! Oticicu svakako na korzo i u Merkator. A da znam da se Bata nije zatvorila i tamo bi.

Veliki pozz!
janje_

#5 Re: Shoping u TUZLI

Post by janje_ »

ena78 wrote:Hvala vam najljepsa! Oticicu svakako na korzo i u Merkator. A da znam da se Bata nije zatvorila i tamo bi.

Veliki pozz!
bata u omegi se zatvara... igrom slucaja bio neki dan i vidio otprilike 15% popunjenju radnju..
shadowsfall

#6 Re: Shoping u Sarajevu

Post by shadowsfall »

Da ne otvaram novu temu, ja bih iz Tuzle otisao kupiti cipele u SA. Treba mi nesto za jesen, eventualno zimski period (kada nema velikog snijega, za to imam cipele). CIpele/cizme bi trebale biti za urbanu osobu, pomalo rokerskog stila. Recimo da je izgled slican bajkerskim cizmama, ali bez tone zeljeza i zakovica. :)

Nosim Dr Martens, ali njih vise ne zelim. TReba mi nesto sto bi se moglo obuci i sa obicnim hlacama, a i sa jeansom. Sa parama nisam pretjerano na "ti", pa moze li par savjeta gdje da se uputim. I naravno, visina do gleznja, pa na vise.

Hvala
eddone

#7 Re: Shoping u TUZLI

Post by eddone »

Bata u Omegi radi sasvim normalno, nisu spomenuli da zatvaraju... :roll:
Komšinica

#8 Re: Shoping u TUZLI

Post by Komšinica »

Da li neko zna da li su u Miss Selfridgu stigli kaputi? Planirala sam doći do Tuzle baš zbog kaputa, uvijek su imali dobar izbor, a da ne dolazim ako im još nisu stigli...

Pa eto ako neko slučajno zna... :)
LongDong

#9 Re: Shoping u TUZLI

Post by LongDong »

Ako misliš na tu radnju u Merkatoru, ona je već poodavno zatvorena. Sad je na tom mjestu "Urban Shop".
Komšinica

#10 Re: Shoping u TUZLI

Post by Komšinica »

Da, mislila sam na tu, nisam znala da je zatvorena radnja. :(

Hvala ti, džabe bih došla...
Aphex_

#11 Re: Shoping u TUZLI

Post by Aphex_ »

Komšinica wrote:Da li neko zna da li su u Miss Selfridgu stigli kaputi? Planirala sam doći do Tuzle baš zbog kaputa, uvijek su imali dobar izbor, a da ne dolazim ako im još nisu stigli...

Pa eto ako neko slučajno zna... :)
Pogledaj u Amadeusu isto ima dobrih. : )
Post Reply