Eto dobismo i zenski FK Sarajevo
http://sport033.com/zvanicno-nogometasi ... -porodice/
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Molim te Moke, One su sada Mi.Kemal Malovčić wrote:gdje igraMO utakmice? na otoci? evropa na koševu?
Strašan video.
I ja sam cuo ovo za MNK Centar. Jesam za okrupljavanje SD i FK Sarajevo ali mi Muminovic suhvu stvara. Iskljucivo zato jer se mota oko FK Sarajeva kao menadzer. Inace u MNK Centar igraju i momci sa nase tribinenorth wrote:Dobar potez...Kako sam načuo, slijedeći koji se priključuje bordo porodici je malonogometni klub Centar Sarajevo, ovogodišnji prvak na državnom nivou....tu je onaj kickboxer ili šta već, Muminović, tata-mata koji vedri i oblači, a koji se bogami godinama mota i oko FCS
...
Treba nam još KK Sarajevo (kad je već Bosna grohnula), pa da imamo dernek i u dvorani
Ma kakav mafijas, sta ti je. Smijesno ga je i pominjati u kontekstu nekog preopasnog lika i mafijasa. Ne moze on opepeliti jednom Kusturici ni po kojoj osnovi a kamoli biti uzrok nekog raspada sistema. Meni je suhveli samo radi tog menadzerskog dijela, za ostalo nije kalibar.todd_smith wrote:Muminovic ako udje u bilo kakvu shemu komotno mozemo poceti countdown do totalnog raspada, cisti mafijas i krkan
S koje strane?Reglan wrote:1 red 3 dzep. Hocu profil.