sta je fgr?Bloo wrote:Da je kako organizirati projekcije bez FGR
SFF 2018
Moderator: _BataZiv_0809
- harač
#76 Re: SFF 2018
- johnnykola
#77 Re: SFF 2018
Nema na čemu. Festivalski bilten za sedmi dan festivala možete preuzeti klikom na sljedeći link.mrgreen wrote:Hvala tijohnnykola wrote:Treća stranica ovdje:mrgreen wrote:gdje se moze vidjeti online raspored projekcija za sutra??
http://filmnatv.com/wp-content/uploads/ ... 2018-1.pdf

Film na TV-u
- problemnatravunu
#78 Re: SFF 2018
Sinoć u Miting pointu, odličan islandski
"Woman at war" https://www.imdb.com/title/tt7279188/?ref_=nv_sr_1

Ima danas repriza , 14 30 h u Cinema citiju
"Woman at war" https://www.imdb.com/title/tt7279188/?ref_=nv_sr_1

Ima danas repriza , 14 30 h u Cinema citiju
-
kakavdanakneiskustvu
#79 Re: SFF 2018
harač wrote:sta je fgr?Bloo wrote:Da je kako organizirati projekcije bez FGR
valjda fina gradska raja
- johnnykola
#80 Re: SFF 2018
Daklem, harače, to si ti.kakavdanakneiskustvu wrote:harač wrote:sta je fgr?Bloo wrote:Da je kako organizirati projekcije bez FGR
valjda fina gradska raja
- johnnykola
#81 Re: SFF 2018
https://www.sff.ba/stranica/nagrada-publike
Zamalo da M.I.A. prevagne, no, ali, međutim.
Btw, odličan filmić.

Film na TV-u
Zamalo da M.I.A. prevagne, no, ali, međutim.
Btw, odličan filmić.

Film na TV-u
- harač
#82 Re: SFF 2018
jarooo dže me nadžejohnnykola wrote:
Daklem, harače, to si ti.![]()
![]()
moje projekcije mahom posjećuje gerijatrija, rođene sarajke i tako to
- Rockefeller
#83 Re: SFF 2018
Film koji me ocarao je Kapernaum. Svaka cast i steta sto nije bio na premijeri.
Nadam se da nisam u nazivu pogrijesio.

- johnnykola
#84 Re: SFF 2018
Daklem, družiš se starom fgr.:pppharač wrote:jarooo dže me nadžejohnnykola wrote:
Daklem, harače, to si ti.![]()
![]()
moje projekcije mahom posjećuje gerijatrija, rođene sarajke i tako to
- johnnykola
#85 Re: SFF 2018
Ista režiserka je napravila odličan film Where Do We Go Now? koji je prikazan u Open air programu na osamnaestom SFF-u 2012. godine.Rockefeller wrote:Film koji me ocarao je Kapernaum. Svaka cast i steta sto nije bio na premijeri.

Iz kataloga festivala:

I da, Kapernaum je zasad najbolji igrani film po glasovima publike:
Film na TV-u
-
DancingKing
#86 Re: SFF 2018
Help! Gdje se održavaju projekcije u sklopu programa Sarajevsko Summer Screen?
- zomri
#87 Re: SFF 2018
U životu nisam vidio hrkanja u kinu ko na filmovima Nuri Bilge Ceylana
Al jest majstor, jebo te led.
Al jest majstor, jebo te led.
- johnnykola
#88 Re: SFF 2018
Nešto i ubodoh.
Ovo je raspored projekcija za danas:

Dobitnike nagrada SFF-a možete vidjeti na sljedećem linku. Uparite ova dva saznanja.

Srce Sarajeva za najbolju glumicu je dobila teta iz mađarskog filma Jedan dan. Odličan u biti feministički koji vjerojatno nikad pogledati nećete napisao sam prije šest dana ovdje na forumu. Eto, imate ga šansu pogledati danas u Narodnom pozorištu u 13.45 sati. Od milijun obveza žena ne stigne napisati niti rimajndera da nešto ne zaboravi. Horor, spirala odrona, vintanje ukrug na kružnom toku, povraćanje. A ono običan dan majke troje male djece. Slijede spojleri iz biltena festivala koje sve i da pročitate neće vam pokvariti nelagodu gledanja ovog poteškog filmića.

Sinoć je odličan prikazan u Skenderiji:

Na listi nagrade publike je odmah ispod Kapernauma:
Evo i fotos da ostane ovdje na forumu jer iduće godine bude nova rang lista filmova na stranici:

Pogledajte ga nekad, scena nastupa vam bude razgalila srce kao oni curice u Little Miss Sunshine ili dječka u Napoleon Dynamiteu. Oba ova filma možete naći na listingu "gradova"
Movielanda na sljedećem linku. A onda možete baciti oko i na mapu. Kako je u njihovom rangu možete onda misliti koliko je vrhunska ova fillgud komedija o sredovječnim dječkima koji treniraju sinkrono plivanje.

Dodatno, film koji bi očito trebalo izdvojiti, sasma je razvidno, je film Srbenka koji je osvojio Srce Sarajeva za najbolji dokumentarni film, a i nagradu publike za dokumentarni film, vidimo gore na rang listi.

Iz kataloga festivala:

Iz rasporeda projekcija gore vidi se da će film biti prikazan u kinu Meeting Point u 15.00 sati.
U Vatrogascu (ili Pozorištu mladih ako bude kiše), zanimljiv je moment, u 21.00 sati bit će prikazan izbor filmova iz programa Kinoscope i Summer Screen. Kako to misle izvesti, ne znam, i hoće li pustiti jedan, dva filma iz istih. No, po nagradi publike, odmah ispod Srbenke je film upravo iz Summer Screen programa koji je odličan i uzevši u obzir to, njega bi trebali prikazati:

No, za ovaj dio koji će i kako film prikazati morate vidjeti sami, ne mogu vam ja sve, okrenite broj box officea, otiđite do njega, prošetajte.
Htjeti pogledati film je isto kao i s ajvarom. I njega valja željeti, htjeti, osjećati.
Film na TV-u

Dobitnike nagrada SFF-a možete vidjeti na sljedećem linku. Uparite ova dva saznanja.

Srce Sarajeva za najbolju glumicu je dobila teta iz mađarskog filma Jedan dan. Odličan u biti feministički koji vjerojatno nikad pogledati nećete napisao sam prije šest dana ovdje na forumu. Eto, imate ga šansu pogledati danas u Narodnom pozorištu u 13.45 sati. Od milijun obveza žena ne stigne napisati niti rimajndera da nešto ne zaboravi. Horor, spirala odrona, vintanje ukrug na kružnom toku, povraćanje. A ono običan dan majke troje male djece. Slijede spojleri iz biltena festivala koje sve i da pročitate neće vam pokvariti nelagodu gledanja ovog poteškog filmića.

Sinoć je odličan prikazan u Skenderiji:

Na listi nagrade publike je odmah ispod Kapernauma:
Evo i fotos da ostane ovdje na forumu jer iduće godine bude nova rang lista filmova na stranici:

Pogledajte ga nekad, scena nastupa vam bude razgalila srce kao oni curice u Little Miss Sunshine ili dječka u Napoleon Dynamiteu. Oba ova filma možete naći na listingu "gradova"
Dodatno, film koji bi očito trebalo izdvojiti, sasma je razvidno, je film Srbenka koji je osvojio Srce Sarajeva za najbolji dokumentarni film, a i nagradu publike za dokumentarni film, vidimo gore na rang listi.

Iz kataloga festivala:

Iz rasporeda projekcija gore vidi se da će film biti prikazan u kinu Meeting Point u 15.00 sati.
U Vatrogascu (ili Pozorištu mladih ako bude kiše), zanimljiv je moment, u 21.00 sati bit će prikazan izbor filmova iz programa Kinoscope i Summer Screen. Kako to misle izvesti, ne znam, i hoće li pustiti jedan, dva filma iz istih. No, po nagradi publike, odmah ispod Srbenke je film upravo iz Summer Screen programa koji je odličan i uzevši u obzir to, njega bi trebali prikazati:

No, za ovaj dio koji će i kako film prikazati morate vidjeti sami, ne mogu vam ja sve, okrenite broj box officea, otiđite do njega, prošetajte.
Film na TV-u
- johnnykola
- johnnykola
- Rockefeller
#91 Re: SFF 2018
Naredne godine je 9 augusta. Pisat godisnji 
- johnnykola
#92 Re: SFF 2018
Rockefeller wrote:Naredne godine je 9 augusta. Pisat godisnji
- zomri
#93 Re: SFF 2018
Imaju li gdje brojevi dobitnih kupona u nagradnoj igri?
- johnnykola