SEZONSKI POSAO

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
baby_blue19

#1 SEZONSKI POSAO

Post by baby_blue19 »

Dragi forumasi, da li je u ovom gradu za koji politicari kazu da je jako perspektivan za mlade ljude uopce moguce pronaci sezonski posao? Govorim kao studenticA....nesto tipa hostesa ili nekih butika...ako neko nesto zna (za neki oglas) da se javi ;););)

Nesto citam u oglasima za pakovanje koverti (do 300 KM mjesecno( Da li je to uopce sigurno????????????
RosaSpinosa

#2 Re: SEZONSKI POSAO

Post by RosaSpinosa »

.
Last edited by RosaSpinosa on 04/11/2012 22:08, edited 1 time in total.
alfred_hitchcock

#3 Re: SEZONSKI POSAO

Post by alfred_hitchcock »

Dobro ti je RosaSpinosa rekla, to je nista vise nego obicna prevara. Sto se tice sezonskog posla...pa ako si atraktivnog izgleda uvjek mozes probati u DM-u, Violeti i slicnim kompanijama koje se bave prodajom/proizvodnjom tih vasih zenskih dzidza. Oni preko ljeta obicno traze hostese. Ako ti to ne uspije u oglasima mozes naci tonu oglasa gdje traze konobarice....U svakom slucaju sretno !
baby_blue19

#4 Re: SEZONSKI POSAO

Post by baby_blue19 »

haha ma oglasi u novinama su katastrofa. Oglasi od petka:

Trazim atraktivnu sekretaricu. Javite se na broj ..... ( zar ona ne treba imati i nekih drugih kvaliteta osim dobrog izgleda ??????????????????????????)
ili kao nude posao konobarice dobijes placen stan i 1000 KM??????? Bolje da odmah napisu da traze prostitutke...ma ja bih vala i u interexu radila nego ovo
8. sekretar SKOJ-a

#5 Re: SEZONSKI POSAO

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Image
AKO ŽELITE DODATNI ILI OSNOVNI IZVOR PRIHODA
KROZ RAD U SEGMENTU WELLNESSA
-POSLOVANJE U 69 DRŽAVA
-SURADNJA SA SPORTAŠIMA
-FITNESS I WELLNESS CENTRIMA
-VELIKA EKSPANZIJA NA BH TRŽIŠTU

"29 GODINA POSLOVNOG ISKUSTVA"
PRIJAVE ZA INFORMATIVNI SASATANK ZA SVE OZBILJNE OSOBE (PON.-SUB: 14-18 SATI)
[email protected]
063 624 500
UKOLIKO NISTE ZAINTERESIRANI PROSLIJEDITE OVAJ LETAK NEKOME KOME JE POTREBNA EKSTRA ZARADA
MAKING THE WORLD HEALTHIER
Ovaj letak, zapravo, lečić (Maleni letak), našao sam u svom pošt. sandučiću.
Trebao sam ga odnijeti u policiju, ali nije mi se objašnjavalo dežurnom,...kfrcgrr*puko/gr&&kvar(($#%%
alfred_hitchcock

#6 Re: SEZONSKI POSAO

Post by alfred_hitchcock »

baby_blue19 wrote:haha ma oglasi u novinama su katastrofa. Oglasi od petka:

Trazim atraktivnu sekretaricu. Javite se na broj ..... ( zar ona ne treba imati i nekih drugih kvaliteta osim dobrog izgleda ??????????????????????????)
ili kao nude posao konobarice dobijes placen stan i 1000 KM??????? Bolje da odmah napisu da traze prostitutke...ma ja bih vala i u interexu radila nego ovo
Pa dobro nisam bas mislio na te "lozionicke oglase" ali imas bruku oglasa gdje traze konobarice. Nedavno su u motelu "jasmin" cini mi se, na Vracama trazili recepcionarku pa pogledaj. A imas takoder u mojoj mahali granap gdje svakih 20-tak dana traze nove trgovce/trgovkinje. Vala ako si imalo atraktvina prijavi se da popravis "ljepotu" zaposlenih i svima nama jutro kada dodemo ujutru hljeb i novine da kupimo :) :thumbup:
Post Reply