Sexy shop u Sarajevu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
land
#176 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ja dobio informaciju da je u pripremi otvaranje novog sex shop-a negdje na stupu malo kazu sklonjeno i nije previse na ocima tako da pristup nije problem kao na platou skenderije a u skolopu svega ce biti i suna, masaze... Naravno nece pruzati sexualne usluge nego nesta kao vani pokusavaju ovo dici na neki malo visi nivo . Naravno sve ovo znam zato sto obilazim ovakva mjesta i kod nas i van nasih granica kada god imam priliku
- Lada
#177 Re: Sexy shop u Sarajevu
Gdje to postoji sex shop sa salonom za masažu?land wrote:Ja dobio informaciju da je u pripremi otvaranje novog sex shop-a negdje na stupu malo kazu sklonjeno i nije previse na ocima tako da pristup nije problem kao na platou skenderije a u skolopu svega ce biti i suna, masaze... Naravno nece pruzati sexualne usluge nego nesta kao vani pokusavaju ovo dici na neki malo visi nivo . Naravno sve ovo znam zato sto obilazim ovakva mjesta i kod nas i van nasih granica kada god imam priliku
-
land
#178 Re: Sexy shop u Sarajevu
Kao sto sem rekao van nasih granica ( E U ) a mislim da ima i u Porecu nesta slicno
- Lada
#179 Re: Sexy shop u Sarajevu
Misliš? Pa ti reče da si upoznat sa tržištem i posebno ponudomland wrote:Kao sto sem rekao van nasih granica ( E U ) a mislim da ima i u Porecu nesta slicno
land wrote:Ja dobio informaciju da je u pripremi otvaranje novog sex shop-a negdje na stupu malo kazu sklonjeno i nije previse na ocima tako da pristup nije problem kao na platou skenderije a u skolopu svega ce biti i suna, masaze... Naravno nece pruzati sexualne usluge nego nesta kao vani pokusavaju ovo dici na neki malo visi nivo . Naravno sve ovo znam zato sto obilazim ovakva mjesta i kod nas i van nasih granica kada god imam priliku
Koliko sam ja upoznata, za otvaranje sex shopa i za otvaranje salona za masažu trebaju dvije različite dozvole jer se radi o dva potpuno različita "obrta". Najveći udio na njemačkom tržištu sex shopova ima Beate Uhse a nisam još čula da se u nekom od tih shopova nalazi i salon za masažu. Nisam to ni u Sohou ni na Reeperbahnu vidjela. Pretpostavljam da "saloni za masažu" prodaju možda artikle koji se mogu kupiti u sex shopu ali za to im treba posebna dozvola. Naravno da pojedini "saloni za masažu" koji nude više od "masaže" imaju određene artikle, pa neće te domina koju si naručio poslati u sex shop da joj kupiš lisice i bič
- dushmanka_sa
#180 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ljudi moji,pomagajte!!!
U petak sam bila u tom famoznom sexy shopu. Isla i ja da vidim te kuglice. Nisam mogla odoliti pa sam uzela jedne da probam. Ali,sad imam problem. Mislim da sam uzela pogresne kuglice,ili sam samo fulila rupu.
Citala sam uputstvo,ali nigdje ne pise koliko dugo se ovo drzi. Malo mi je lakse kako su prestale vibrirati,ali nikako da
same ispadnu.
Moze li neko s iskustvom da pomogne?
Hvala.
U petak sam bila u tom famoznom sexy shopu. Isla i ja da vidim te kuglice. Nisam mogla odoliti pa sam uzela jedne da probam. Ali,sad imam problem. Mislim da sam uzela pogresne kuglice,ili sam samo fulila rupu.
Citala sam uputstvo,ali nigdje ne pise koliko dugo se ovo drzi. Malo mi je lakse kako su prestale vibrirati,ali nikako da
same ispadnu.
Hvala.
- Dr.Cuddy
#181 Re: Sexy shop u Sarajevu
dushmanka_sa wrote:Ljudi moji,pomagajte!!!
same ispadnu.
Hvala.
-
njeka
#182 Re: Sexy shop u Sarajevu
A zato si mi izgledala rastreseno u Subotu!!dushmanka_sa wrote:Ljudi moji,pomagajte!!!
same ispadnu.
Hvala.
Pa sad,ne znam,jedino da nađeš dobrovoljca za vađenje! Ako ko vadi po kućama
- milivoje
#183 Re: Sexy shop u Sarajevu
dushmanka_sa wrote:Ljudi moji,pomagajte!!!
same ispadnu.
Hvala.
Joooooooooj sto ja volim da vadim koogle...jednu po jednu.
Garancija kvalitete izvodjenja usluge.
-
Loreley
#184 Re: Sexy shop u Sarajevu
E sad moraš da ih izguraš, najbolje kakvim čvrstim predmetomdushmanka_sa wrote:Ljudi moji,pomagajte!!!
same ispadnu.
Hvala.
-
njeka
#185 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ali tupim!!!Loreley wrote:E sad moraš da ih izguraš, najbolje kakvim čvrstim predmetomdushmanka_sa wrote:Ljudi moji,pomagajte!!!
same ispadnu.
Hvala.
Da mi se Duša ne nagrdi!
- milivoje
#186 Re: Sexy shop u Sarajevu
OK to tup...da se ne nagrdi Dusha...al' moral' bit' cvrst?...mislim...ovaj...khhh-khhh...nakon dugogodisnjeg koristenja...izgubilo na cvrstini.njeka wrote:Ali tupim!!!Loreley wrote: E sad moraš da ih izguraš, najbolje kakvim čvrstim predmetom
Da mi se Duša ne nagrdi!
-
njeka
#187 Re: Sexy shop u Sarajevu
OK to tup...da se ne nagrdi Dusha...al' moral' bit' cvrst?...mislim...ovaj...khhh-khhh...nakon dugogodisnjeg koristenja...izgubilo na cvrstini.[/quote]
Ako mislimo na isto....jest maaalo izgubilo na čvrstini.......ali poslužiće!!
Ako mislimo na isto....jest maaalo izgubilo na čvrstini.......ali poslužiće!!
- dushmanka_sa
#188 Re: Sexy shop u Sarajevu
Lako se s mojom guzom igrati.
A ovo i dalje stoji li stoji.

-
Kjajević Majko
#189 Re: Sexy shop u Sarajevu
Zaveži za konac pa za šteku i pozvoni komšiji. 
-
Loreley
#190 Re: Sexy shop u Sarajevu
Ne kontam. Jesu li analne ili vaginalne kuglice? Moraš opustiti mišiće i polako i nježno izvlačiti.dushmanka_sa wrote:Lako se s mojom guzom igrati.![]()
Ja to bez partnera ne bih ni koristila. Neke cure su znale dobiti vaginalni grč pa je dolazila
hitna i razdvajala ih od partnera. Duboko diši i opusti se i onda polako. Sve će to biti u redu.
-
njeka
#191 Re: Sexy shop u Sarajevu
ili se najedi graha,ali pazi kako ciljaš!

- dushmanka_sa
#192 Re: Sexy shop u Sarajevu
Kako? Ja jesam kupila onaj neki s končićima (najjeftiniji). Sad su se i kuglice i končić zaglavili. Mislim, stoje. Nemam za šta uhvatit'.Kjajević Majko wrote:Zaveži za konac pa za šteku i pozvoni komšiji.
- dushmanka_sa
#193 Re: Sexy shop u Sarajevu
A kako da me uhvati vaginalni grč sa analnim kuglicama?Loreley wrote:Ne kontam. Jesu li analne ili vaginalne kuglice? Moraš opustiti mišiće i polako i nježno izvlačiti.dushmanka_sa wrote:Lako se s mojom guzom igrati.![]()
Ja to bez partnera ne bih ni koristila. Neke cure su znale dobiti vaginalni grč pa je dolazila
hitna i razdvajala ih od partnera. Duboko diši i opusti se i onda polako. Sve će to biti u redu.
-
Loreley
#194 Re: Sexy shop u Sarajevu
Mišić je u pitanju, sphinkter. Ali ne kontam da imaju analne sa končićem.dushmanka_sa wrote:A kako da me uhvati vaginalni grč sa analnim kuglicama?Loreley wrote:Ne kontam. Jesu li analne ili vaginalne kuglice? Moraš opustiti mišiće i polako i nježno izvlačiti.dushmanka_sa wrote:Lako se s mojom guzom igrati.![]()
Sa onim vaginalnim Smart Balls od Fun Factory je jedini problem što neke cure imaju
osjećaj da im se stalno piški, neke vade kuglice na WC-u a neke ne.
- dushmanka_sa
#195 Re: Sexy shop u Sarajevu
Pa moj je problem što je kod mene sve uredno, osim stolice. Tu je zatvor, ni končići ni kuglice ne izlaze. Ništa... A normalno piškim, znači... definitivno sam pogriješila jal' rupu... Zato su valjda teško ušle. Bile su velike. Joj. Neću valjda i ja sad morat' na hitnu?
-
Loreley
#196 Re: Sexy shop u Sarajevu
Trebala si tražiti od prodavačice da ti pokaže kako se koristedushmanka_sa wrote:Pa moj je problem što je kod mene sve uredno, osim stolice. Tu je zatvor, ni končići ni kuglice ne izlaze. Ništa... A normalno piškim, znači... definitivno sam pogriješila jal' rupu... Zato su valjda teško ušle. Bile su velike. Joj. Neću valjda i ja sad morat' na hitnu?
Ali nema veze, glavno da sad imaš stalno orgazam
- dushmanka_sa
#197 Re: Sexy shop u Sarajevu
A šta je to orgazam? Jel' analni ili...
-
Loreley
#198 Re: Sexy shop u Sarajevu
Nije valjda da sa kuglicama nisi imala analni orgazam? A reklamiše sedushmanka_sa wrote:A šta je to orgazam? Jel' analni ili...
E pa onda idi sutra u radnju i vrati te kuglice, znači da ništa ne valjaju
- dushmanka_sa
#199 Re: Sexy shop u Sarajevu
Pa neće mi ih valjda ona vadit'?Loreley wrote:Nije valjda da sa kuglicama nisi imala analni orgazam? A reklamiše sedushmanka_sa wrote:A šta je to orgazam? Jel' analni ili...![]()
Ja sam čula da i oni koriste internet, a vidim ti si informisana. Da možda ti ne radiš tamo?
Ne bih voljela da se naruši moj forumski incognito status.
-
Loreley
#200 Re: Sexy shop u Sarajevu
Pa možda se sretnemo tamo ovih danadushmanka_sa wrote:Pa neće mi ih valjda ona vadit'?Loreley wrote:Nije valjda da sa kuglicama nisi imala analni orgazam? A reklamiše sedushmanka_sa wrote:A šta je to orgazam? Jel' analni ili...![]()
Ja sam čula da i oni koriste internet, a vidim ti si informisana. Da možda ti ne radiš tamo?
Ne bih voljela da se naruši moj forumski incognito status.
Moram drugarici kupiti rođendanski poklon a svi pričate kako ima lijepih stvari u tom sex shopu. Pošto sam neiskusna moraću da zamolim prodavačicu da mi pokaže kako se šta koristi a i da vidim postoje li reklamacije ako drugarici pukne vibrator nakon nekoliko dana
Znaš li postoji li kakav second hand sex shop u Sarajevu?