Koje pjevacice ili pjevaci imaju najsexi glasove. Molim, ne mijesati sa njihovim tijelima!
1. Astrud Gilberto
2. Grace Jones
3. Hope Sandoval
4. Neneh Cherry
5. Nina Simone
6. Jane Birkin
Sjeticu se jos par...
sexy glasovi
Moderator: _BataZiv_0809
- sorge_sa
jedan od najljepsih zenskih glasova ima TRACEY THORN pjevacica dueta EVERYTHING BUT THE GIRL, ali ona je mozda jedna od najneuglednijih pojava na muzickoj sceni, pjevala je i na albumu Massive Attacka , Protection i Better Things
tu je naravno i SADE koja je i pojavom i glasom......UHHHH
NORAH JONES ima super glas......LISA SHAW, nije nesto narocito poznata ali je otpjevala par super pjesama, radila je sa Miguel Migs-om i bandom Blue Six............ja volim i DIDO....ona ima super pjesama za Faithless, a i na svojim solo albumima, zatim tu je ZOE JOHNSTON, takodje pjevala neke pjesme Faithlesa i gostovala na nekim snimkama clubbske muzike, THIEVERY CORPORATION imaju prelijepe zenske vokale u vecin svoji pjesama, moj favorit UN SIMPLE HISTOIRE, ZERO 7 i pjesma The Space Between, AIR imaju super zenske vokale, BENT i pjesma Magic Love........i za kraj JOSS STONE....super glas ah da zaboravih CARDIGANS....do sutra bih ja mogao nabrajati zenske glasove.....

tu je naravno i SADE koja je i pojavom i glasom......UHHHH
NORAH JONES ima super glas......LISA SHAW, nije nesto narocito poznata ali je otpjevala par super pjesama, radila je sa Miguel Migs-om i bandom Blue Six............ja volim i DIDO....ona ima super pjesama za Faithless, a i na svojim solo albumima, zatim tu je ZOE JOHNSTON, takodje pjevala neke pjesme Faithlesa i gostovala na nekim snimkama clubbske muzike, THIEVERY CORPORATION imaju prelijepe zenske vokale u vecin svoji pjesama, moj favorit UN SIMPLE HISTOIRE, ZERO 7 i pjesma The Space Between, AIR imaju super zenske vokale, BENT i pjesma Magic Love........i za kraj JOSS STONE....super glas ah da zaboravih CARDIGANS....do sutra bih ja mogao nabrajati zenske glasove.....
- Soul_Sista
1. Nina Simone/Aretha Franklin (ove dvije dijele mjesto, nisam ni jednu mogla na drugo mjesto
oprostite
)
2. Angie Stone
3. Sade
4. Erykah Badu
..ima jos soul_sisti ...
2. Angie Stone
3. Sade
4. Erykah Badu
..ima jos soul_sisti ...