sexualne igrice...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ajleen
#1 sexualne igrice...
nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
prihvataju se i konstruktivne ideje, prijedlozi, fantazije i iskustva...
-
Zhaba
#3 Re: sexualne igrice...
love it mada imam granice kozno rublje npr. no wayajleen wrote:nisam odavno na forumu pa ne znam je li bilo slicnih tema ali me interesuje sta mislite o sexualnim igricama podrazumijevajuci pod tim: proizvode iz sexi shopova, igru uloga (bolncarka, policajka/ac, zena u koznom rublju isl), striptiz itd.
-
Dog_Father
Evo jedna igra, slicno monopolu ali "sa naznakama seksualnog dijaloga"
http://rapidshare.com/files/54249569/Se ... v2.8.3.rar
Vise o igri OVDJE
Ja najvise volim igrati zaloga.
http://rapidshare.com/files/54249569/Se ... v2.8.3.rar
Vise o igri OVDJE
Ja najvise volim igrati zaloga.
- danas
ne ja bogami, zna se da kad se udas your sex life is overZhaba wrote:a ti u prvom redudanas wrote:kako bona zagoretina, ovo ovdje sve sami jebac/jebacicaobuca wrote:joj zagoretina po forumu![]()
![]()
![]()
ali tu su zato virtuelni natakaci, pa makar mogu gledat
-
Zhaba
danas wrote:ne ja bogami, zna se da kad se udas your sex life is overZhaba wrote:a ti u prvom redudanas wrote: kako bona zagoretina, ovo ovdje sve sami jebac/jebacica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali tu su zato virtuelni natakaci, pa makar mogu gledat![]()
da ne zaboravim kako je to
- anais_nin
sazvakali smo materijal, valja prelistati podforumajleen wrote:pitam se da li sam dobro postavila temu ili na ovom forumu ima tako malo "potencijala"?!
- danas
a nema ni mense iz kalesijeanais_nin wrote:sazvakali smo materijal, valja prelistati podforumajleen wrote:pitam se da li sam dobro postavila temu ili na ovom forumu ima tako malo "potencijala"?!od sex shopova, striptiza, zajednickih posjeta striptiz barovima, fetish-a, stopala, donjeg rublja, fantazija, perverzija, masturbacije pred partnerom itd itd itd....pa se ljudima ne da vise ponavljati
![]()
- anais_nin
jest i to sto kazesdanas wrote:a nema ni mense iz kalesijeanais_nin wrote:sazvakali smo materijal, valja prelistati podforumajleen wrote:pitam se da li sam dobro postavila temu ili na ovom forumu ima tako malo "potencijala"?!od sex shopova, striptiza, zajednickih posjeta striptiz barovima, fetish-a, stopala, donjeg rublja, fantazija, perverzija, masturbacije pred partnerom itd itd itd....pa se ljudima ne da vise ponavljati
![]()
![]()
![]()
- danas
ovo sve amateri...anais_nin wrote:jest i to sto kazesdanas wrote:a nema ni mense iz kalesijeanais_nin wrote: sazvakali smo materijal, valja prelistati podforumod sex shopova, striptiza, zajednickih posjeta striptiz barovima, fetish-a, stopala, donjeg rublja, fantazija, perverzija, masturbacije pred partnerom itd itd itd....pa se ljudima ne da vise ponavljati
![]()
![]()
![]()
eh to su bili dani fantazija