sex u troje....za ili protiv?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

svidja mi se (priznajem dakle) da imamo jos jednu hanumu u krevetu - a kome se ne bi svidjelo...ali ne bih iz nekih drugih razloga (privatnih, koje nisam duzan nikome objasnjavati)...

a ne osudjujem ja njih sto ne zele, nego zato sto se snebivaju nad curom koja je rekla da joj se to svidja...mogli su reci, ne svidja mi se, necu i tacka...al ne tu su shockovi :roll: :shock: :shock: :roll: pa jos malo... :shock: :shock: :shock: i onda fuj :x :x pa jos malo :shock: :shock:
lady_bug

Post by lady_bug »

freak_with_a_laptop wrote:
Svemirski_Jebach wrote: Sta je tu fuj i shokantno?

Sasvim normalna stvar i nemam nista protiv ako partner zeli. Ja licno ne bih to radio ali ako se nekome svidja (a mogu razumjeti da im se svidja jer se svidja i meni) meni nimalo ne smeta niti mi pada na pamet da ljude kritikujem zbog toga kako se jebu, gdje se jebu, u sta se jebu i s kim i s koliko njih se jebu.

I kazu, ma raja je liberalna u sa - jest al ko i na midwestu - familly values :roll: :roll:

(unaprijed iskljucujem one koji su bili sarkasticni u svom sokiraju :D :D ) a znam makar dvoje koji nisu :D
ove, sto ih osudjujes, su se bar izjasnili za da ili ne ... kod tebe se ne zna, kao obicno, jesi'l poso', il si doso' :-) :D
sex u troje....za ili protiv? suzdrzan! :D
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

Svemirski_Jebach wrote:svidja mi se (priznajem dakle) da imamo jos jednu hanumu u krevetu - a kome se ne bi svidjelo...ali ne bih iz nekih drugih razloga (privatnih, koje nisam duzan nikome objasnjavati)...

a ne osudjujem ja njih sto ne zele, nego zato sto se snebivaju nad curom koja je rekla da joj se to svidja...mogli su reci, ne svidja mi se, necu i tacka...al ne tu su shockovi :roll: :shock: :shock: :roll: pa jos malo... :shock: :shock: :shock: i onda fuj :x :x pa jos malo :shock: :shock:
Evo ti komentar, bez :shock:

Za mene je NEPRIRODNO voditi sex/ljubav u troje. Tacka.

Ne osudjujem nikoga, naprotiv, smatram da babuni spadaju pod zakon zastite divlje flore i faune :D
debela

Post by debela »

joj svemirac, tita ti ne zaprdjuj samo da bi zaprdjivo. koja je razlika izmedju ne svidja mi se i fuj. sustinski nikakva. jebo formu vise. i meni je sex u troje fuj, bljak i nadasve :shock: i sta sad :oops:
uozo

Post by uozo »

Mozda je pojedincima, muskim mislim, i vazno kojeg je pola ta treca osoba! :shock: :? :D
Naravno iz licnih razloga! :-) :lol: :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

naravno da je muskim vazno ko je treca osoba...to ne treba ni govoriti :D :D

debela, nije problem jel se to svidja nekom ili ne...nego kako su oni reagovali na prijedlog, kao sokantno...i osudjujuce.

Kazem, moglo se fino reci - ne svidja mi se, bljak mi je i slicno...a ne se snebivati kao da je neko predlozio masovno samospaljivanje :roll: :-) jel tako?

a tebi freak, vec sam jednom bio banovan zbog budala kao ti...pa necu da upadnem u tu klopku opet.

a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih... :D :D ne bi ni ja...
freak_with_a_laptop

Svemirski_Jebach wrote: a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih... :D :D ne bi ni ja...
Svermirski, pa ni ja to ne bi bolje srocila.

Moj naklon :oops:
Svemirski_Jebach

Svemirski_Jebach wrote: a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih... :D :D ne bi ni ja...

nema na cemu, drago mi je da mogu prepoznati razloge tvoje frustracije. jedino mi je zao sto ti ne mogu vise pomoci...stvarno ne znam nikoga ko je totalno zagorio :(
freak_with_a_laptop

Svemirski_Jebach wrote:

nema na cemu, drago mi je da mogu prepoznati razloge tvoje frustracije. jedino mi je zao sto ti ne mogu vise pomoci...stvarno ne znam nikoga ko je totalno zagorio :(

naucno dokazano, da frustracija povecava vjerovatnocu agresije - stime ... Murate, sjasi ... dok nisam pocela da grebem i da grizem :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

kao nastavak predhodnog posta, a i temi potpuno prilici

sjasi Murto da uzjase Kurto :D :D
izblajhana

Post by izblajhana »

zmijaIzmaj wrote:kao nastavak predhodnog posta, a i temi potpuno prilici

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
freak_with_a_laptop

zmijaIzmaj wrote:kao nastavak predhodnog posta, a i temi potpuno prilici

:D aha, reko da probam ... nebil' mi se hormonski poremecaj regulisao :lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

kakve su ovo jockeyske teme :D
danas

Post by danas »

Saian wrote:kakve su ovo jockeyske teme :D
:oops:
Fair Life

Post by Fair Life »

Ja ga jebem ko upali svjetlo !!

Image
jolia

Post by jolia »

Svemirski_Jebach
sto bi mijenjala partnera kojega (pretpostavimo voli)
Naravno da ga volim ,obozavam ,on mi je sasvim dovoljan i super nam je ,al pokusavam ispuniti neke fantazije jer znam koliko to muskarce pali ,da ga ne volim jednostavno bi me boljelo briga, kad kako,koliko :) , ali iz prilozenog se vidi da se trudim. Ne ocekujem da me iko shvati, podrzi ili ne, samo sam dala svoje misljenje, kao i svi :) za razliku od nekih koji se mozda boje ovakvih reakcija . . .
angel26

Post by angel26 »

Ja se ne bojim, lijepo je kad svako moze sebi da izabere sta zeli...Ja licno ne bih to mogla nikada napraviti....ko hoce nek navali 8)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ko voli nek izvoli,ne osudjujem ljude radi toga sto bi to uradili ili zeljeli uraditi..mislim da muskarci vise mastaju o tim stvarima..ja licno nisam nikada ni pomislila..meni je i previse jedan zagondzija..nemam ja zivaca trpit jos nekoga :lol:
amrino

Post by amrino »

Svemirski_Jebach wrote:
amrino wrote:Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava.... :shock:
a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla. :roll: :roll:
Nemam pojma odakle ti to, jer takvo nesto nikad nisam rekla (ni u ludilu- cak sta vise mislim da je redovan,zdrav i siguran sex jedna od najbitnijih stvari u covjekovom zivotu)...u stvari imam...to su tvoje predrasude...Donosis tako plitke zakljucke o ljudima na osnovu necega sto se pise na temama koje nemaju nikakve veze s ovom...A onda jos i popujes nama ostalima, koji mislimo da je sex "a la trojaz" fuj, da smo kao uskogrudni, ograniceni sta li...
(Ko je ono rekao da cemo mi, ovakvi uskoro postati mete cudjenja?- e pa haman smo vec postali...)
Svako, kao sto ti kazes, ima pravo da radi sta hoce i kako hoce- ali i ja isto tako imam puno pravo da kazem kako mi se to GADI. Kako ne mogu shvatiti da je nekome, ko treba da voli i zadovoljava mene i samo mene, potrebna jos jedna pi*ka da bi bio sretan i zadovoljan...
Gadi mi se i kad za frajer zabija frajeru, i kad se neko lozi na djecu, cuke, mace, konje, leseve, voce, povrce...a s obzirom da je neko javno pokrenuo pitanje na ovu temu...svi imamo pravo da kazemo sta mislimo pa i ja!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

amrino wrote:
Svemirski_Jebach wrote:
amrino wrote:Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava.... :shock:
a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla. :roll: :roll:
Nemam pojma odakle ti to, jer takvo nesto nikad nisam rekla (ni u ludilu- cak sta vise mislim da je redovan,zdrav i siguran sex jedna od najbitnijih stvari u covjekovom zivotu)...u stvari imam...to su tvoje predrasude...Donosis tako plitke zakljucke o ljudima na osnovu necega sto se pise na temama koje nemaju nikakve veze s ovom...A onda jos i popujes nama ostalima, koji mislimo da je sex "a la trojaz" fuj, da smo kao uskogrudni, ograniceni sta li...
(Ko je ono rekao da cemo mi, ovakvi uskoro postati mete cudjenja?- e pa haman smo vec postali...)
Svako, kao sto ti kazes, ima pravo da radi sta hoce i kako hoce- ali i ja isto tako imam puno pravo da kazem kako mi se to GADI. Kako ne mogu shvatiti da je nekome, ko treba da voli i zadovoljava mene i samo mene, potrebna jos jedna pi*ka da bi bio sretan i zadovoljan...
Gadi mi se i kad za frajer zabija frajeru, i kad se neko lozi na djecu, cuke, mace, konje, leseve, voce, povrce...a s obzirom da je neko javno pokrenuo pitanje na ovu temu...svi imamo pravo da kazemo sta mislimo pa i ja!
mislim da nije bas isto kad frajer zabije frajeru il kozi :D al dobro,stvar licnog gadjenja,postujem :D
uozo

Post by uozo »

PITARKA_SA wrote:
amrino wrote:
Svemirski_Jebach wrote: a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla. :roll: :roll:
mislim da nije bas isto kad frajer zabije frajeru il kozi :D al dobro,stvar licnog gadjenja,postujem :D
Nije isto! :shock:
Za kozu mu trebaju cizme rudare! :shock: :lol:
mrki62

Post by mrki62 »

Sex je lijep , ko zna da ga praktikuje a oni ostali ( zalutali ) ma haman je uzaludna svaka riječ :-)
uozo

Post by uozo »

Ja mastam o sexu u dvoje! :shock:
Ovako ujedno ne vodi nicemu! :shock: :lol: :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

uozo wrote:Ja mastam o sexu u dvoje! :shock:
Ovako ujedno ne vodi nicemu! :shock: :lol: :D
vrlo direktno,konkretno,iskreno..to se postuje,kolega :D
zena21

Post by zena21 »

uozo wrote:Ja mastam o sexu u dvoje! :shock: