a ne osudjujem ja njih sto ne zele, nego zato sto se snebivaju nad curom koja je rekla da joj se to svidja...mogli su reci, ne svidja mi se, necu i tacka...al ne tu su shockovi
sex u troje....za ili protiv?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
svidja mi se (priznajem dakle) da imamo jos jednu hanumu u krevetu - a kome se ne bi svidjelo...ali ne bih iz nekih drugih razloga (privatnih, koje nisam duzan nikome objasnjavati)...
a ne osudjujem ja njih sto ne zele, nego zato sto se snebivaju nad curom koja je rekla da joj se to svidja...mogli su reci, ne svidja mi se, necu i tacka...al ne tu su shockovi
pa jos malo...
i onda fuj
pa jos malo

-
lady_bug
sex u troje....za ili protiv? suzdrzan!freak_with_a_laptop wrote:ove, sto ih osudjujes, su se bar izjasnili za da ili ne ... kod tebe se ne zna, kao obicno, jesi'l poso', il si doso'Svemirski_Jebach wrote: Sta je tu fuj i shokantno?
Sasvim normalna stvar i nemam nista protiv ako partner zeli. Ja licno ne bih to radio ali ako se nekome svidja (a mogu razumjeti da im se svidja jer se svidja i meni) meni nimalo ne smeta niti mi pada na pamet da ljude kritikujem zbog toga kako se jebu, gdje se jebu, u sta se jebu i s kim i s koliko njih se jebu.
I kazu, ma raja je liberalna u sa - jest al ko i na midwestu - familly values![]()
![]()
(unaprijed iskljucujem one koji su bili sarkasticni u svom sokiraju![]()
) a znam makar dvoje koji nisu
![]()
-
freak_with_a_laptop
Evo ti komentar, bezSvemirski_Jebach wrote:svidja mi se (priznajem dakle) da imamo jos jednu hanumu u krevetu - a kome se ne bi svidjelo...ali ne bih iz nekih drugih razloga (privatnih, koje nisam duzan nikome objasnjavati)...
a ne osudjujem ja njih sto ne zele, nego zato sto se snebivaju nad curom koja je rekla da joj se to svidja...mogli su reci, ne svidja mi se, necu i tacka...al ne tu su shockovi![]()
![]()
![]()
pa jos malo...
![]()
![]()
i onda fuj
![]()
pa jos malo
![]()
Za mene je NEPRIRODNO voditi sex/ljubav u troje. Tacka.
Ne osudjujem nikoga, naprotiv, smatram da babuni spadaju pod zakon zastite divlje flore i faune
-
Svemirski_Jebach
naravno da je muskim vazno ko je treca osoba...to ne treba ni govoriti
debela, nije problem jel se to svidja nekom ili ne...nego kako su oni reagovali na prijedlog, kao sokantno...i osudjujuce.
Kazem, moglo se fino reci - ne svidja mi se, bljak mi je i slicno...a ne se snebivati kao da je neko predlozio masovno samospaljivanje
jel tako?
a tebi freak, vec sam jednom bio banovan zbog budala kao ti...pa necu da upadnem u tu klopku opet.
a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih...
ne bi ni ja...
debela, nije problem jel se to svidja nekom ili ne...nego kako su oni reagovali na prijedlog, kao sokantno...i osudjujuce.
Kazem, moglo se fino reci - ne svidja mi se, bljak mi je i slicno...a ne se snebivati kao da je neko predlozio masovno samospaljivanje
a tebi freak, vec sam jednom bio banovan zbog budala kao ti...pa necu da upadnem u tu klopku opet.
a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih...
-
freak_with_a_laptop
Svermirski, pa ni ja to ne bi bolje srocila.Svemirski_Jebach wrote: a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih...![]()
ne bi ni ja...
Moj naklon
-
Svemirski_Jebach
nema na cemu, drago mi je da mogu prepoznati razloge tvoje frustracije. jedino mi je zao sto ti ne mogu vise pomoci...stvarno ne znam nikoga ko je totalno zagoriofreak_with_a_laptop wrote:Svermirski, pa ni ja to ne bi bolje srocila.Svemirski_Jebach wrote: a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih...![]()
ne bi ni ja...
Moj naklon
-
freak_with_a_laptop
Svemirski_Jebach wrote:nema na cemu, drago mi je da mogu prepoznati razloge tvoje frustracije. jedino mi je zao sto ti ne mogu vise pomoci...stvarno ne znam nikoga ko je totalno zagoriofreak_with_a_laptop wrote:Svermirski, pa ni ja to ne bi bolje srocila.Svemirski_Jebach wrote: a mozda kad bi jednom probala - taj seks i ne bi bio toliko strasan...samo znam vec, ne mozes naci s kim, nece niko...jebi ga, razumi ih...![]()
ne bi ni ja...
Moj naklon
naucno dokazano, da frustracija povecava vjerovatnocu agresije - stime ... Murate, sjasi ... dok nisam pocela da grebem i da grizem
-
zmijaIzmaj
kao nastavak predhodnog posta, a i temi potpuno prilici
sjasi Murto da uzjase Kurto

sjasi Murto da uzjase Kurto
-
izblajhana
zmijaIzmaj wrote:kao nastavak predhodnog posta, a i temi potpuno prilici
sjasi Murto da uzjase Kurto![]()
-
freak_with_a_laptop
zmijaIzmaj wrote:kao nastavak predhodnog posta, a i temi potpuno prilici
sjasi Murto da uzjase Kurto![]()
-
jolia
Naravno da ga volim ,obozavam ,on mi je sasvim dovoljan i super nam je ,al pokusavam ispuniti neke fantazije jer znam koliko to muskarce pali ,da ga ne volim jednostavno bi me boljelo briga, kad kako,kolikoSvemirski_Jebach
sto bi mijenjala partnera kojega (pretpostavimo voli)
-
PITARKA_SA
ko voli nek izvoli,ne osudjujem ljude radi toga sto bi to uradili ili zeljeli uraditi..mislim da muskarci vise mastaju o tim stvarima..ja licno nisam nikada ni pomislila..meni je i previse jedan zagondzija..nemam ja zivaca trpit jos nekoga 
-
amrino
Nemam pojma odakle ti to, jer takvo nesto nikad nisam rekla (ni u ludilu- cak sta vise mislim da je redovan,zdrav i siguran sex jedna od najbitnijih stvari u covjekovom zivotu)...u stvari imam...to su tvoje predrasude...Donosis tako plitke zakljucke o ljudima na osnovu necega sto se pise na temama koje nemaju nikakve veze s ovom...A onda jos i popujes nama ostalima, koji mislimo da je sex "a la trojaz" fuj, da smo kao uskogrudni, ograniceni sta li...Svemirski_Jebach wrote:a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla.amrino wrote:Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava....![]()
(Ko je ono rekao da cemo mi, ovakvi uskoro postati mete cudjenja?- e pa haman smo vec postali...)
Svako, kao sto ti kazes, ima pravo da radi sta hoce i kako hoce- ali i ja isto tako imam puno pravo da kazem kako mi se to GADI. Kako ne mogu shvatiti da je nekome, ko treba da voli i zadovoljava mene i samo mene, potrebna jos jedna pi*ka da bi bio sretan i zadovoljan...
Gadi mi se i kad za frajer zabija frajeru, i kad se neko lozi na djecu, cuke, mace, konje, leseve, voce, povrce...a s obzirom da je neko javno pokrenuo pitanje na ovu temu...svi imamo pravo da kazemo sta mislimo pa i ja!
-
PITARKA_SA
mislim da nije bas isto kad frajer zabije frajeru il koziamrino wrote:Nemam pojma odakle ti to, jer takvo nesto nikad nisam rekla (ni u ludilu- cak sta vise mislim da je redovan,zdrav i siguran sex jedna od najbitnijih stvari u covjekovom zivotu)...u stvari imam...to su tvoje predrasude...Donosis tako plitke zakljucke o ljudima na osnovu necega sto se pise na temama koje nemaju nikakve veze s ovom...A onda jos i popujes nama ostalima, koji mislimo da je sex "a la trojaz" fuj, da smo kao uskogrudni, ograniceni sta li...Svemirski_Jebach wrote:a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla.amrino wrote:Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava....![]()
(Ko je ono rekao da cemo mi, ovakvi uskoro postati mete cudjenja?- e pa haman smo vec postali...)
Svako, kao sto ti kazes, ima pravo da radi sta hoce i kako hoce- ali i ja isto tako imam puno pravo da kazem kako mi se to GADI. Kako ne mogu shvatiti da je nekome, ko treba da voli i zadovoljava mene i samo mene, potrebna jos jedna pi*ka da bi bio sretan i zadovoljan...
Gadi mi se i kad za frajer zabija frajeru, i kad se neko lozi na djecu, cuke, mace, konje, leseve, voce, povrce...a s obzirom da je neko javno pokrenuo pitanje na ovu temu...svi imamo pravo da kazemo sta mislimo pa i ja!
- uozo
Nije isto!PITARKA_SA wrote:mislim da nije bas isto kad frajer zabije frajeru il koziamrino wrote:Nemam pojma odakle ti to, jer takvo nesto nikad nisam rekla (ni u ludilu- cak sta vise mislim da je redovan,zdrav i siguran sex jedna od najbitnijih stvari u covjekovom zivotu)...u stvari imam...to su tvoje predrasude...Donosis tako plitke zakljucke o ljudima na osnovu necega sto se pise na temama koje nemaju nikakve veze s ovom...A onda jos i popujes nama ostalima, koji mislimo da je sex "a la trojaz" fuj, da smo kao uskogrudni, ograniceni sta li...Svemirski_Jebach wrote: a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla.![]()
Gadi mi se i kad za frajer zabija frajeru, i kad se neko lozi na djecu, cuke, mace, konje, leseve, voce, povrce...a s obzirom da je neko javno pokrenuo pitanje na ovu temu...svi imamo pravo da kazemo sta mislimo pa i ja!al dobro,stvar licnog gadjenja,postujem
Za kozu mu trebaju cizme rudare!
-
PITARKA_SA
vrlo direktno,konkretno,iskreno..to se postuje,kolegauozo wrote:Ja mastam o sexu u dvoje!![]()
Ovako ujedno ne vodi nicemu!![]()
![]()