sex u troje....za ili protiv?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

@R2D2 Nisam ja ni udata ni u vezi,pa opet ne bih...Razlog? Pa ako je u pitanju jos jedna zena,pretpostavljam da bi kad tad posegnula i za mnom,a nisam bas za lezbo-sex...Ako su dva tipa ne znam koliko bih ih obojicu mogla podnosit,ali mislim da to ne bih mogla uraditi sa stalnim partnerom+jedna osoba...Ne volim dijeliti...
Sarajevski Marlboro

Post by Sarajevski Marlboro »

Pobjeze mi mis iz ruku kad sam ugledao, uhh :D
shiljak

Post by shiljak »

Sarajevski Marlboro wrote:
Pobjeze mi mis iz ruku kad sam ugledao, uhh :D
to nije u troje nego u desetoro :D
tigris

Post by tigris »

jel uletila treca persona....zivo me interesuje :D :D :D
R2D2_SA

Post by R2D2_SA »

negra... zivimo u takvom svijetu da kada su dvojica sa jednom onda su oni "lafci" a kada je jedna sa dvojicom onda se ona vec smatra "easy" robom... i ovo je stvarno stvar licnih aspiracija, zelja i vlastite procjene situacije. Svako neka sam odluci ali ako musakrac ima priliku preporuka mu je da proba. Ja licno kada prevalim preko odluke da se ozenim nekom, to ce biti ona koja je i vrijedna toga te mi treca osoba definitvno nece trebati
zena21

Post by zena21 »

nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Stid vas i sram bilo :roll: :D :D
jolia

Post by jolia »

Ja o tome već duže vrijeme razmišljam, ja sam za varijantu još jedne cure, ali on se boji ako pristanem, da ne bi poslije dovela frajera da budemo kvit. al fakat ne bi,nije mi to ćeif. mislim da je najbolje da se dogovorite do koje granice bi ta treća smjela ić, npr ne smije ga ljubit u usta,ne smije svsšit u njoj i sl. najbolji bi izbor bio kurva platiš joj i doviđenja al valja se bolesti čuvat. . .zato treba naći čistu i zdravu što kod nas ne znam da li je moguće. najvažnija stvar da poštujete obostrana pravila i da ne zapostavljaš partnera. ja sam uvijek za začinjavanje i obogaćivanje sexualnog života, jer sam i sama dosta godina u vezi pa to i dobro dođe. . .
angel26

Post by angel26 »

:shock: :shock:
maccarona

Post by maccarona »

povraca mi se :oops:
tech10

Post by tech10 »

jolia wrote:Ja o tome već duže vrijeme razmišljam, ja sam za varijantu još jedne cure, ali on se boji ako pristanem, da ne bi poslije dovela frajera da budemo kvit. al fakat ne bi,nije mi to ćeif. mislim da je najbolje da se dogovorite do koje granice bi ta treća smjela ić, npr ne smije ga ljubit u usta,ne smije svršit u njoj i sl. najbolji bi izbor bio kurva platiš joj i doviđenja al valja se bolesti čuvat. . .zato treba naći čistu i zdravu što kod nas ne znam da li je moguće. najvažnija stvar da poštujete obostrana pravila i da ne zapostavljaš partnera. ja sam uvijek za začinjavanje i obogaćivanje sexualnog života, jer sam i sama dosta godina u vezi pa to i dobro dođe. . .
A moze li pored ili na njoj? :D
Fair Life

Post by Fair Life »

digger wrote:
keno@SA wrote:E tu bi ja ipak nekog kratkonogog primjerka, valja to opslužit....doduše...ima i ta, da se ja malo izmaknem, pa nek njih dvije obave što treba, a ja samo ponekad priletim...
... i onda se probudis iz gornjeg sna. :D
"Što zanoće ko "hetero", a osvanu na četvero. ..." (Balasevic)
R2D2_SA

Post by R2D2_SA »

jolia wrote:Ja o tome već duže vrijeme razmišljam, ja sam za varijantu još jedne cure, ali on se boji ako pristanem, da ne bi poslije dovela frajera da budemo kvit. al fakat ne bi,nije mi to ćeif. mislim da je najbolje da se dogovorite do koje granice bi ta treća smjela ić, npr ne smije ga ljubit u usta,ne smije svsšit u njoj i sl. najbolji bi izbor bio kurva platiš joj i doviđenja al valja se bolesti čuvat. . .zato treba naći čistu i zdravu što kod nas ne znam da li je moguće. najvažnija stvar da poštujete obostrana pravila i da ne zapostavljaš partnera. ja sam uvijek za začinjavanje i obogaćivanje sexualnog života, jer sam i sama dosta godina u vezi pa to i dobro dođe. . .

Zar ti nije jednostavnije promijeniti partnera :D :D
_sa_

Post by _sa_ »

no comment... :shock:
amrino

Post by amrino »

Sodoma i Gomora :shock:
Sarafcina

Post by Sarafcina »

idemo kao na maturskoj veceri :D
uno duo tre quatro ... ;)
suadaaaa :D
amrino

Post by amrino »

Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava.... :shock:
_sa_

Post by _sa_ »

amrino wrote:Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava.... :shock:
meni se cini da hetero populacija postaje ugrozena :D
jos malo pa ce nas gledati k'o udarene ono tipa:
"jadni oni, hetero, bas ne znaju uzivati" :D
amrino

Post by amrino »

_sa_ wrote:
amrino wrote:Joj nemojte dalje...sto manje znam to bolje...Jos ce se i sfingeri pocet borit za svoja prava.... :shock:
:lol:

Ja ba - postat cemo manjina! :D
gladna sam

Post by gladna sam »

_sa_ wrote:
#
:lol: :lol: :lol: :lol:
a mozda na kraju ipak tako i bude :shock: :cry:
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

amrino wrote:
_sa_ wrote:
:lol:

Ja ba - postat cemo manjina! :D
Manjina maajkee ti !!! Miljenkoo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
skendo

Post by skendo »

Došli Mujo i Suljo u Dubrovnik na ljetovanje, onako ko jarani. Jedne večeri im naleti seks, i to tako grupni.

Pokupe oni tri kurve, te s njima pravo u hotel.

Pogasiše svijetla, te krenuše u planirane aktivnosti..

Trajalo je to nekih 15tak minuta, kad Mujo upali svijetla i viknu:

-stanite ljudi da se organizujemo, ja ga već treći put pušim!! :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

R2D2_SA wrote:
jolia wrote:Ja o tome već duže vrijeme razmišljam, ja sam za varijantu još jedne cure, ali on se boji ako pristanem, da ne bi poslije dovela frajera da budemo kvit. al fakat ne bi,nije mi to ćeif. mislim da je najbolje da se dogovorite do koje granice bi ta treća smjela ić, npr ne smije ga ljubit u usta,ne smije svsšit u njoj i sl. najbolji bi izbor bio kurva platiš joj i doviđenja al valja se bolesti čuvat. . .zato treba naći čistu i zdravu što kod nas ne znam da li je moguće. najvažnija stvar da poštujete obostrana pravila i da ne zapostavljaš partnera. ja sam uvijek za začinjavanje i obogaćivanje sexualnog života, jer sam i sama dosta godina u vezi pa to i dobro dođe. . .

Zar ti nije jednostavnije promijeniti partnera :D :D
Gledaj moralista shokiranih... :shock: :shock: jadna majko...hocel vas to picka ili qratz pojest?

ne mogu da vjerujem kakve reakcije citam...a sve...

sto bi mijenjala partnera kojega (pretpostavimo voli)? Cura jednostavno zeli obogatiti seksualni zivot sa jos jednom djevojkom u krevetu i to je sasvim ok i njeno i partnerovo legitimno pravo.

Sta je tu fuj i shokantno?

Sasvim normalna stvar i nemam nista protiv ako partner zeli. Ja licno ne bih to radio ali ako se nekome svidja (a mogu razumjeti da im se svidja jer se svidja i meni) meni nimalo ne smeta niti mi pada na pamet da ljude kritikujem zbog toga kako se jebu, gdje se jebu, u sta se jebu i s kim i s koliko njih se jebu.

I kazu, ma raja je liberalna u sa - jest al ko i na midwestu - familly values :roll: :roll:

(unaprijed iskljucujem one koji su bili sarkasticni u svom sokiraju :D :D ) a znam makar dvoje koji nisu :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

a ti, kako se sjecamo, se ne bi trebali ni seksati osim radi prokreacije - znaci jednom u godinu-dvije...tako si sama rekla. :roll: :roll:
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

Svemirski_Jebach wrote: Sta je tu fuj i shokantno?

Sasvim normalna stvar i nemam nista protiv ako partner zeli. Ja licno ne bih to radio ali ako se nekome svidja (a mogu razumjeti da im se svidja jer se svidja i meni) meni nimalo ne smeta niti mi pada na pamet da ljude kritikujem zbog toga kako se jebu, gdje se jebu, u sta se jebu i s kim i s koliko njih se jebu.

I kazu, ma raja je liberalna u sa - jest al ko i na midwestu - familly values :roll: :roll:

(unaprijed iskljucujem one koji su bili sarkasticni u svom sokiraju :D :D ) a znam makar dvoje koji nisu :D
ove, sto ih osudjujes, su se bar izjasnili za da ili ne ... kod tebe se ne zna, kao obicno, jesi'l poso', il si doso' :-) :D
Post Reply