Joj mogul' ja jedan dogadjaj, ne dozivljajSvemirski_Jebach wrote:iz licnog iskustva znam da ima zena koje nemaju nista protiv jos jedne dame u krevetu...a necu dalje
Holandija, neke 1990. ce bit'. Utrecht il' Groningen il' more bit' da je Alten. bi Nemam pojma gdje ima Coffee shop "Noname" u nekakom hangaru, il' ce bit' tunelu!
Trcali mi po nekakim buticima, ko zna sta je to nekad bilo, i zaradili milju guldena! Jedan Sensi drugi sensi malo northern lights, malo skunk i zapijemo se mi negdje u nekakoj kafancugi. Bio neki Rom sa nama, haman zagorio ko kaubojski lonko za kafu i poceo mutljat neku konobaricu. Ja je ne bi ni kroz sest ponjava poljubio, al' njemu haman bila potaman. I poslje fajronta, zovne ona nas kod nje kuci. .ebiga ionako nismo imali gdje spavat'.
I dodjemo mi fino kad eto jedno dva' est minuta poslije i njenog co'eka.
Ja lego od smijeha!
I nastavimo mi pit', levat radi u istom restoranu ko i ona, samo u kuhinji. Ima nekake brcice i mindjuhu u uhu. I nekad u neko doba ode moj drug Rom ili Sinti s njegovom zenom na sprat.
Mi legnemo spavat'.
Budimo se mi ujutru snaha skuhala kafu, sretna jos stavlja onaj puter od kikirikija, ne zna da ga ne mogu ocima vidjet da doruckujemo. Dodje i njen co'ek sav sretan. Kez ko u dzek nikolsona u betmenu. Sidje i nas drug Rom Sinti i ne smije ni da nas gleda u oci!
Vice nama, hajmo ljudi odavde! Hajmo bjezte!
Stani ba mogli smo se uvalit heftu dvije vidis da su nekaki levati, vice Zelja njemu.
Ja kaze! More! Al veceras, ima ti da ih oboje dernes ne ja!
Mi kaputice pa na cestu!
Onog Roma Sintija smo za.ebavali mjesecima!
Ziva istina!!!!