sex u troje....za ili protiv?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

uozo

Post by uozo »

Svemirski_Jebach wrote:iz licnog iskustva znam da ima zena koje nemaju nista protiv jos jedne dame u krevetu...a necu dalje :D
Joj mogul' ja jedan dogadjaj, ne dozivljaj :shock: ispricat'? :D
Holandija, neke 1990. ce bit'. Utrecht il' Groningen il' more bit' da je Alten. bi Nemam pojma gdje ima Coffee shop "Noname" u nekakom hangaru, il' ce bit' tunelu! :shock:
Trcali mi po nekakim buticima, ko zna sta je to nekad bilo, i zaradili milju guldena! Jedan Sensi drugi sensi malo northern lights, malo skunk i zapijemo se mi negdje u nekakoj kafancugi. Bio neki Rom sa nama, haman zagorio ko kaubojski lonko za kafu i poceo mutljat neku konobaricu. Ja je ne bi ni kroz sest ponjava poljubio, al' njemu haman bila potaman. I poslje fajronta, zovne ona nas kod nje kuci. .ebiga ionako nismo imali gdje spavat'. :shock: :D Ja mislio opet na stanicu! :shock: :D
I dodjemo mi fino kad eto jedno dva' est minuta poslije i njenog co'eka. :shock: :lol:
Ja lego od smijeha! :lol:
I nastavimo mi pit', levat radi u istom restoranu ko i ona, samo u kuhinji. Ima nekake brcice i mindjuhu u uhu. I nekad u neko doba ode moj drug Rom ili Sinti s njegovom zenom na sprat. :shock: :lol:
Mi legnemo spavat'. :shock:
Budimo se mi ujutru snaha skuhala kafu, sretna jos stavlja onaj puter od kikirikija, ne zna da ga ne mogu ocima vidjet da doruckujemo. Dodje i njen co'ek sav sretan. Kez ko u dzek nikolsona u betmenu. Sidje i nas drug Rom Sinti i ne smije ni da nas gleda u oci! :lol:
Vice nama, hajmo ljudi odavde! Hajmo bjezte! :shock: :D
Stani ba mogli smo se uvalit heftu dvije vidis da su nekaki levati, vice Zelja njemu.
Ja kaze! More! Al veceras, ima ti da ih oboje dernes ne ja! :shock: :lol: :lol: :lol:
Mi kaputice pa na cestu! :D
Onog Roma Sintija smo za.ebavali mjesecima! :lol: :lol:
Ziva istina!!!! :shock: :lol:
Last edited by uozo on 13/03/2007 17:53, edited 1 time in total.
Inn_es

Post by Inn_es »

Ja ako kazem da imam zelju za tim,smatrace da se iza nika krije muskarac :roll: Zato je meni bolje da jezik drzim za zubima :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

primitivna sredina ne trpi nista sto izlazi izvan njenih ustaljenih okvira...zato, enjoy sex, enjoy bosnia :D :roll: :roll:

sta te briga...tvoj zivot, tvoj stvar. nikome nista ne radis...
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

djevica68 wrote:Uh,uh,sto se strasti zahuktavaju :-) pitam se samo gdje ste svi vi silni ljubavnici sada dok gradom setaju djevojke i zene? A jos za koji dan kad se skinu jaknice i nabace minici,kad grane sunce i kad se bude osjetio ''vrbopuc'' u zraku,kad tzv. njezniji pol svim mogucim pokretima tijela bude govorio ''uzmi me'',a vi ''Zigoli'' nabacite markirane farmerke (naravno ofucane),na noge tene ''sunjalice'',sjedete fino na carsijske cepenke i samo dobacujete ''ah,kako bih ja ovu...'' ''e,sto je dobra,mogao bih joj...'' I sve ostane na pustom dobacivanju...I na kraju happyend - skontaju pametne glavice da nema nista od suplje price,nadju ''zajednicki jezik'' i uzivaju....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Vozdra_123 wrote:
djevica68 wrote:Uh,uh,sto se strasti zahuktavaju :-) pitam se samo gdje ste svi vi silni ljubavnici sada dok gradom setaju djevojke i zene? A jos za koji dan kad se skinu jaknice i nabace minici,kad grane sunce i kad se bude osjetio ''vrbopuc'' u zraku,kad tzv. njezniji pol svim mogucim pokretima tijela bude govorio ''uzmi me'',a vi ''Zigoli'' nabacite markirane farmerke (naravno ofucane),na noge tene ''sunjalice'',sjedete fino na carsijske cepenke i samo dobacujete ''ah,kako bih ja ovu...'' ''e,sto je dobra,mogao bih joj...'' I sve ostane na pustom dobacivanju...I na kraju happyend - skontaju pametne glavice da nema nista od suplje price,nadju ''zajednicki jezik'' i uzivaju....
:lol: :lol: :lol: :lol:
jebi ga, ja svoju nasao...napustio sam trziste, al me nerviraju moralisti
keno@SA

Post by keno@SA »

sori za iskopavanje teme, ali bi bio red da kažem rezultat svega. (btw, i pass za sa-x sam zaboravio, pa jedva nabodoh). Dakle, desilo se...za sad smo svi na broju. Lično mi je bilo FENOMENALNO....a Bogami sudeći po reakcijama ostatka klape, ni njima nije bilo loše. Samo da otklonim nedoumice, mo'ro sam se odmarat dva puta.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

keno@SA wrote:sori za iskopavanje teme, ali bi bio red da kažem rezultat svega. (btw, i pass za sa-x sam zaboravio, pa jedva nabodoh). Dakle, desilo se...za sad smo svi na broju. Lično mi je bilo FENOMENALNO....a Bogami sudeći po reakcijama ostatka klape, ni njima nije bilo loše. Samo da otklonim nedoumice, mo'ro sam se odmarat dva puta.
i dosao se sad nama ovdje hvaliti... odjednom se sjetio pass-a :D
uozo

Post by uozo »

keno@SA wrote:sori za iskopavanje teme, ali bi bio red da kažem rezultat svega. (btw, i pass za sa-x sam zaboravio, pa jedva nabodoh). Dakle, desilo se...za sad smo svi na broju. Lično mi je bilo FENOMENALNO....a Bogami sudeći po reakcijama ostatka klape, ni njima nije bilo loše. Samo da otklonim nedoumice, mo'ro sam se odmarat dva puta.
Imam jednog prijatelja, koji bi rado ostao anoniman, i on bi ako moze da zna imena one ostale dvojice! :? :roll: :shock:
SUGA MAMA

Post by SUGA MAMA »

keno@SA wrote:ma pravo da vam kažem, kontali smo supruga i ja začiniti malo "our sex life"...meni se ideja sviđa, očigledno i njoj...al opet...ko zna šta bi bilo poslije :roll:
jarane, mozda probati sex-toys..
dok to drugo suhveli :P
Post Reply