sex u kamionu-potrebne lokacije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
štzngrm
#1 sex u kamionu-potrebne lokacije
dragi forumaši lako je onima što imaju stanove i automobile,
Problem je kada to radite u kamionu kojeg ne možete parkirati na svakom vidikovcu
ako imate nekih prijedloga za lokacije, podijelite ih sa nama
Problem je kada to radite u kamionu kojeg ne možete parkirati na svakom vidikovcu
ako imate nekih prijedloga za lokacije, podijelite ih sa nama
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Grasova garaza preko puta Otoke 
-
štzngrm
dragi hornse&drumse vidim da nisi upućen u kamiondžijske tokove-
ima jedna narodna"ko u grasovu zaluta-točak mu odluta"
najbolje je negdje dalje izvan grada, ali to nam dođe skuplje(potrošnja goriva, vremena...)
najbolje bi bilo kad bi okolna brda jedan dan pripala samo kamiondžijama da i mi umočimo, ali ne bi ovi automobilski pederi na to nikad pristali.
pozdrav
smrt pederima-sloboda kamionima
ima jedna narodna"ko u grasovu zaluta-točak mu odluta"
najbolje je negdje dalje izvan grada, ali to nam dođe skuplje(potrošnja goriva, vremena...)
najbolje bi bilo kad bi okolna brda jedan dan pripala samo kamiondžijama da i mi umočimo, ali ne bi ovi automobilski pederi na to nikad pristali.
pozdrav
smrt pederima-sloboda kamionima
-
zeljeni_nadimak
Evo druze ako si jos raspolozen, na Trebevicu mi se svidja par lokacija ali ne smijem da se priblizim zbog onih mrtvackih glava. Ako si raspolozen da mi to rascistis rado cu s tobom podijeliti par lokacija a blizu je.
-
Tandzika
Hahahahhahah dje me nadje
Udvarao mi se bivsi dragi prije mjesec i po,kaze "Kupio sam kamion (valjda da svercuje
)), i ima dva kreveta u njemu"
ne kontam, sta ce mu (nam) dva...
Tako da,jarane, gdje god da parkiras (u slucaju da nemas krevete u kamionu) , stavis nekaki krpu preko prozora sa unutrasnje strane, i udri moja milicijo do mile volje...
Nisam iskusila, ali sam se i ja raspitivala, i tako mi rekose...
:D
Udvarao mi se bivsi dragi prije mjesec i po,kaze "Kupio sam kamion (valjda da svercuje
ne kontam, sta ce mu (nam) dva...
Tako da,jarane, gdje god da parkiras (u slucaju da nemas krevete u kamionu) , stavis nekaki krpu preko prozora sa unutrasnje strane, i udri moja milicijo do mile volje...
Nisam iskusila, ali sam se i ja raspitivala, i tako mi rekose...