Pomjeri na 6.75, sigurno je pucao trojke i u ove dvije godine.radostan dan wrote:jedini leet-ov kontakt sa trojkom je bio šut iza linije 6,25.
Sex u grupnjaku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dugi nožni nokti
#201 Re: Sex u grupnjaku
- Ziogu
#202 Re: Sex u grupnjaku
I tako je neki dan s dvije trebe, jednu guzim, druga mi ga pusi.
-
Sharif
#203 Re: Sex u grupnjaku
18cm sa korijenom ili bez?potragaza wrote:Ima li iko ovdje na ovom forumu da je voljan da ima seks sa mojom suprugom?
Uslovi:
-starost 23-30 godina
-po mogucnosti celav ili kratko osisan lijepog izgleda
-alatka 18 i vise
Ozbiljne ponude na pp!
Aj uzdravlje!
- Ziogu
#204 Re: Sex u grupnjaku
m@m@ wrote:hitno na operacijuZiogu wrote:I tako je neki dan s dvije trebe, jednu guzim, druga mi ga pusi.
-
Avetinho
#205 Re: Sex u grupnjaku
Rodjen u Cernobilu.Ziogu wrote:I tako je neki dan s dvije trebe, jednu guzim, druga mi ga pusi.
- nirvana79
#206 Re: Sex u grupnjaku
u toj situaciji bi "treb'o" staviti čep na guzicu jerbo ako kojim slučajem ovaj drugi sagovornik upotrijebi joker zovi stojana, ne bi dobro proš'oIII SULTAN III wrote:a sta ako lezis izmedju pedera i zgodne zene....kome se okrenuti ?
-
radostan dan
#207 Re: Sex u grupnjaku
potpuno pogrešno...
treba se okrenuti pederu jer je bolje da ti njega, nego on tebe. riba je zanemarena jer guzica je u pitanju.
treba se okrenuti pederu jer je bolje da ti njega, nego on tebe. riba je zanemarena jer guzica je u pitanju.
- alkalna_baterija
#208 Re: Sex u grupnjaku
ma jok, lezi na leđa i ne mičinirvana79 wrote:u toj situaciji bi "treb'o" staviti čep na guzicu jerbo ako kojim slučajem ovaj drugi sagovornik upotrijebi joker zovi stojana, ne bi dobro proš'oIII SULTAN III wrote:a sta ako lezis izmedju pedera i zgodne zene....kome se okrenuti ?
-
sha_ba
#209 Re: Sex u grupnjaku
radostan dan wrote:potpuno pogrešno...
-
Doktor29
#210 Re: Sex u grupnjaku
A trecoj lizes kosuZiogu wrote:I tako je neki dan s dvije trebe, jednu guzim, druga mi ga pusi.
- eluna
#211 Re: Sex u grupnjaku
Ramzess Veliki wrote:E j...ga, sad me interesuje.leet wrote:prošlo ljeto sam bio sa 3, fenomenalno iskustvo..![]()
![]()
teorija "žabe i vode" ....... cccccc
-
mamiiiii
#212 Re: Sex u grupnjaku
E j...ga, sad me interesuje.Ramzess Veliki wrote:leet wrote:prošlo ljeto sam bio sa 3, fenomenalno iskustvo..
po meni grupni seks nista lose jedno lijepo iskustvo ako postoji zelja zasto ne i probati
- alchak.ba
#213 Re: Sex u grupnjaku
veliki rizikmamiiiii wrote:E j...ga, sad me interesuje.Ramzess Veliki wrote:leet wrote:prošlo ljeto sam bio sa 3, fenomenalno iskustvo..![]()
![]()
[/quote
po meni grupni seks nista lose jedno lijepo iskustvo ako postoji zelja zasto ne i probati
-
mamiiiii
#214 Re: Sex u grupnjaku
rizik je al neces ni to probati sa svakim
- L.e.g
#215 Re: Sex u grupnjaku
u mene 36....kad ga toplomjerom izmjerimSharif wrote:18cm sa korijenom ili bez?potragaza wrote:Ima li iko ovdje na ovom forumu da je voljan da ima seks sa mojom suprugom?
Uslovi:
-starost 23-30 godina
-po mogucnosti celav ili kratko osisan lijepog izgleda
-alatka 18 i vise
Ozbiljne ponude na pp!
Aj uzdravlje!
- makkaj
#216 Re: Sex u grupnjaku
meni jedan jaran prosu isti fazon, reko a kako to stare ti, kaže: ''Eeeee, ČARLAMA''Ziogu wrote:I tako je neki dan s dvije trebe, jednu guzim, druga mi ga pusi.
-
radostan dan
#217 Re: Sex u grupnjaku
jeL ko šta intonirO skoro?
-
potragaza
#218 Re: Sex u grupnjaku
Pozdrav raji...
Prosli put sam trazio musku osobu da ima sex sa mojom dragom pa prvo da to remiziramo!Sa ovog foruma je dosla samo zajebancija,a bilo je i smjesnih zajebancija,tipa onog sa onim kljucem,na to sam oplakao a moja draga mu je spomenula mater
!
Samo jedna ozbiljna ponuda na pp je bila al nije realizirana,momak je ok i sve ali eto nije se dalo da se vidimo,necu da ga etiketiram!Inace da se zna,i ja sam dugogodisnji korisnik foruma pod drugim nickom,al ima ljudi na forumu koji me znaju pa .....
Uglavnom,ovo pisem iz razloga sto smo napravili odredene korake!Naime,nasli smo trecu i treceg ucesnika u seksu!
Prvo je bila neka njena prijateljica,zena je njoj sve predlozila i ova pristala!Dogovor je bio da ja prvo sa njom nasamo da se malo upoznamo pa cemo drugi put svi zajedno.I dode i taj dan,ja sa njom nasamo i bilo je sve ok,drugi put sam bio sa obe i to je bilo odlicno,posebno dio kada se njih dvije medusobno raznjesise!
E sad druga prica,nadem ja treceg muskog,i ista procedura,prvo njih dvoje nasamo da se upoznaju,pa onda utroje!Dode i taj dan,bila je ona s njim i bilo joj dobro ali ne zeli u troje!Odnosi nam se nisu poremetili,oboje smo dosta liberalni,nas dvoje imamo savrsen seks,cak moglo bi se reci i bolji nego prije!Samo to me sad zulja sto nece utroje,kao njeni razlozi su da ne zeli da ja vidim kako se seksa sa drugim
,a ona moze gledati kada ja seksam drugu?!
Ako je neko imao slicnih iskustava da me posavjetuje kako da je nagovorim jer i ja hocu i imam zelju da je vidim sa drugim?!
Molim moraliste,eticare,hodze i popove da odjebu sa teme!
Prosli put sam trazio musku osobu da ima sex sa mojom dragom pa prvo da to remiziramo!Sa ovog foruma je dosla samo zajebancija,a bilo je i smjesnih zajebancija,tipa onog sa onim kljucem,na to sam oplakao a moja draga mu je spomenula mater
Samo jedna ozbiljna ponuda na pp je bila al nije realizirana,momak je ok i sve ali eto nije se dalo da se vidimo,necu da ga etiketiram!Inace da se zna,i ja sam dugogodisnji korisnik foruma pod drugim nickom,al ima ljudi na forumu koji me znaju pa .....
Uglavnom,ovo pisem iz razloga sto smo napravili odredene korake!Naime,nasli smo trecu i treceg ucesnika u seksu!
Prvo je bila neka njena prijateljica,zena je njoj sve predlozila i ova pristala!Dogovor je bio da ja prvo sa njom nasamo da se malo upoznamo pa cemo drugi put svi zajedno.I dode i taj dan,ja sa njom nasamo i bilo je sve ok,drugi put sam bio sa obe i to je bilo odlicno,posebno dio kada se njih dvije medusobno raznjesise!
E sad druga prica,nadem ja treceg muskog,i ista procedura,prvo njih dvoje nasamo da se upoznaju,pa onda utroje!Dode i taj dan,bila je ona s njim i bilo joj dobro ali ne zeli u troje!Odnosi nam se nisu poremetili,oboje smo dosta liberalni,nas dvoje imamo savrsen seks,cak moglo bi se reci i bolji nego prije!Samo to me sad zulja sto nece utroje,kao njeni razlozi su da ne zeli da ja vidim kako se seksa sa drugim
Ako je neko imao slicnih iskustava da me posavjetuje kako da je nagovorim jer i ja hocu i imam zelju da je vidim sa drugim?!
-
sha_ba
#219 Re: Sex u grupnjaku
mozda cepi bolje od tebe, a nezgodno joj da ti prizna. ako se sastavite sve troje mogao bi i skontat pa je rizicno
- annoy
#220 Re: Sex u grupnjaku
Ako je njoj nelagodno prakticirati takav seks, onda prihvati to, mislim da bi nagovaranjem mogao izazvat samo štetu vašem odnosu. Nema smisla tjerati partnera na nešto što ne želi. Ja sam dosta liberalna i smatram da je sve normalno i prihvatljivo dok god oba partnera uživaju i svojevoljno se upuštaju u nešto, ali protiv sam bilokakvog nagovaranja i inzistiranja da se radi nešto što partneru nije ugodno i što on ne želi. Lijepo joj još jednom objasni da ti ne bi imao nikakav problem gledati je s drugim, da ti to i želiš, ali nemoj forsirati, ako ona bude spremna i ipak se poželi u to upustiti, reći će ti.
- sluga_okupatora
#221 Re: Sex u grupnjaku
K'o sto gledam taj prika ima drasticno vecu prangiju od tvoje - nece ona da se osjetis povredjenimpotragaza wrote:Pozdrav raji...![]()
Prosli put sam trazio musku osobu da ima sex sa mojom dragom pa prvo da to remiziramo!Sa ovog foruma je dosla samo zajebancija,a bilo je i smjesnih zajebancija,tipa onog sa onim kljucem,na to sam oplakao a moja draga mu je spomenula mater!
E sad druga prica,nadem ja treceg muskog,i ista procedura,prvo njih dvoje nasamo da se upoznaju,pa onda utroje!Dode i taj dan,bila je ona s njim i bilo joj dobro ali ne zeli u troje!Odnosi nam se nisu poremetili,oboje smo dosta liberalni,nas dvoje imamo savrsen seks,cak moglo bi se reci i bolji nego prije!Samo to me sad zulja sto nece utroje,kao njeni razlozi su da ne zeli da ja vidim kako se seksa sa drugim,a ona moze gledati kada ja seksam drugu?!
- sheilak
#222 Re: Sex u grupnjaku
potragaza wrote:Pozdrav raji...![]()
E sad druga prica,nadem ja treceg muskog,i ista procedura,prvo njih dvoje nasamo da se upoznaju,pa onda utroje!Dode i taj dan,bila je ona s njim i bilo joj dobro ali ne zeli u troje!Odnosi nam se nisu poremetili,oboje smo dosta liberalni,nas dvoje imamo savrsen seks,cak moglo bi se reci i bolji nego prije!Samo to me sad zulja sto nece utroje,kao njeni razlozi su da ne zeli da ja vidim kako se seksa sa drugim,a ona moze gledati kada ja seksam drugu?!
ali polako s njom, dok se navikne.
-
potragaza
#223 Re: Sex u grupnjaku
Potpuno se slazem sa svime napisanim,silom se nista ne moze postici!Samo covjek nekada izgubi strpljenje jer mi ne daje konkretan odgovor zasto ne zeli!annoy wrote:Ako je njoj nelagodno prakticirati takav seks, onda prihvati to, mislim da bi nagovaranjem mogao izazvat samo štetu vašem odnosu. Nema smisla tjerati partnera na nešto što ne želi. Ja sam dosta liberalna i smatram da je sve normalno i prihvatljivo dok god oba partnera uživaju i svojevoljno se upuštaju u nešto, ali protiv sam bilokakvog nagovaranja i inzistiranja da se radi nešto što partneru nije ugodno i što on ne želi. Lijepo joj još jednom objasni da ti ne bi imao nikakav problem gledati je s drugim, da ti to i želiš, ali nemoj forsirati, ako ona bude spremna i ipak se poželi u to upustiti, reći će ti.
Moguce je i to,ali vidim svojim ocima kako joj je samnom,pogotovo dok joj je glava u jastuku da komsije ne bi cule!Al svejedno,i da jest to ne bi se ona bojala meni priznati jer i ja sam njoj rekao da prihvati neke pokrete njene prijateljice sto je i uradila!U prici sam par puta napomenuo da mi i to ne predstavlja nikakav problem,ako covjek zna znanje i udara bolje sta ima veze,cak je i bolje ako je moze zadovoljiti bolje od mene!sha_ba wrote:mozda cepi bolje od tebe, a nezgodno joj da ti prizna. ako se sastavite sve troje mogao bi i skontat pa je rizicno
Samo mislim da joj nemoze valjda biti toliko neugodno,nezgodno da to radi preda mnom,jer neznam sta bi drugo moglo biti!?
- sheilak
#224 Re: Sex u grupnjaku
@potragaza

pa dala ti je konkretan odgovor zašto ne želi. ne želi da je gledaš sa drugim. eh, sada...zašto to ne želi, nekako mi je logicnije da nju pitaš, nego ovdje nekog. ali mislim da to možeš i sam shvatiti.Potpuno se slazem sa svime napisanim,silom se nista ne moze postici!Samo covjek nekada izgubi strpljenje jer mi ne daje konkretan odgovor zasto ne zeli!
ovo ti ne vjerujem da bi ti bilo svejedno ili cak drago da je on zadovolji vise nego ti. a mozda ni ona.U prici sam par puta napomenuo da mi i to ne predstavlja nikakav problem,ako covjek zna znanje i udara bolje sta ima veze,cak je i bolje ako je moze zadovoljiti bolje od mene!
- Capajebo
#225 Re: Sex u grupnjaku
forumski western insani