Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sam naslov govori sve pa bih volio vaše mišljenje ili iskustva da čujem , riječ je o sexu sa više žena u isto vrijeme ili obrnuto pogodnije ženama sa više muškaraca ...
pogodno za muškarce
ili ovakav naćin za žene
Last edited by finchi84 on 27/12/2012 22:52, edited 1 time in total.
Probao sve varijante osim naravno jedan na jedan sa frajerom:) To me ne zanima Znaci bio ja i vise zena,ja i drug i 2 zene i ja i drug i 1 zena....Cak bio i na swinger party Jednom se zivi i sex je nesto najbolje i najprirodnije tako da sam za uzivanje uvijek bio..I najcesce volim u 3 ja i dvije zene.....
Last edited by Melbourne_Australia on 27/12/2012 16:16, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia wrote:Probao sve varijante osim naravno jedan na jedan sa frajerom:) To me ne zanima Znaci bio ja i vise zena,ja i drug u 2 zene i ja i drug i 1 zena....Cak bio i na swinger party Jednom se zivi i sex je nesto najbolje i najprirodnije tako da sam za uzivanje uvijek bio..
Ma jasta, jednom se zivi, strangers in the night AIDS in the morning
Melbourne_Australia wrote:Probao sve varijante osim naravno jedan na jedan sa frajerom:) To me ne zanima Znaci bio ja i vise zena,ja i drug u 2 zene i ja i drug i 1 zena....Cak bio i na swinger party Jednom se zivi i sex je nesto najbolje i najprirodnije tako da sam za uzivanje uvijek bio..
Druze gumica je cudo...I beze mi je prica kad je Aids u pitanju..Nema pravila sidu mozes dobiti i od partnera koji je dobio prije ili za vrijeme veze dok je sarao...Znaci nema pravila:)
Druze gumica je cudo...I beze mi je prica kad je Aids u pitanju..Nema pravila sidu mozes dobiti i od partnera koji je dobio prije ili za vrijeme veze dok je sarao...Znaci nema pravila:)
Mu u toj guzvi trebas se sav spakovati u kondom, jos ako su u igri 2+ muskarca a mrak je...
Melbourne_Australia wrote:Probao sve varijante osim naravno jedan na jedan sa frajerom:) To me ne zanima Znaci bio ja i vise zena,ja i drug i 2 zene i ja i drug i 1 zena....Cak bio i na swinger party Jednom se zivi i sex je nesto najbolje i najprirodnije tako da sam za uzivanje uvijek bio..I najcesce volim u 3 ja i dvije zene.....
Melbourne_Australia wrote:Probao sve varijante osim naravno jedan na jedan sa frajerom:) To me ne zanima Znaci bio ja i vise zena,ja i drug i 2 zene i ja i drug i 1 zena....Cak bio i na swinger party Jednom se zivi i sex je nesto najbolje i najprirodnije tako da sam za uzivanje uvijek bio..I najcesce volim u 3 ja i dvije zene.....
...znaci tezak zivot u Melburnu
Bio nekad tezak:) Sad kao ti svake druge hefte sjedim na Jugu